top of page

Mrs. Quality Time goes... Paris!

Oui Oui Paris! De stad van de romantiek, verrukkelijk eten, historie, fashion, tja wat heeft deze stad eigenlijk niet? Ik ben oprecht een beetje verliefd geworden op het prachtige Parijs. Wat was het fijn en mega gezellig. Samen met #essiezonderinsta heb ik 3 dagen Parijs ontdekt en hebben we samen onze verjaardagen gevierd. En dat hebben we op onvergetelijke plekjes gedaan en die deel ik natuurlijk graag met je. Stuk voor stuk dikke aanraders!

Ben je op zoek naar een hotel met oog voor styling, een plek waar aan elk detail is gedacht? Dan is Boutique hotel Babel Belleville echt een aanrader. Super sfeervol, tot in de puntjes gestyled met Midden Oosterse sferen. Je vindt werkelijk geen plekje in dit hotel waar niet over na is gedacht qua styling. Zelfs het plafond in de douche is in stijl. Mega tof!


Het hotel zit in een upcoming wijk, met veel street art, leuke barretjes en veel gezelligheid 's avonds. Ook de hotelbar is erg populair en kun je 's avonds nog terecht voor een afzakkertje. En niet te vergeten de ideale ligging van het hotel, je stapt de deur uit en je kunt zo de metro in om de andere buurten in Parijs te ontdekken. Het was top! En oh ja, klein detail; ook zalig geslapen ;)


Wat een luxe om Parijs te ontdekken met een google maps gevuld met tips van een échte Parisien 🥰. Een vriend van Esther komt uit Parijs en had ons al allemaal inside tips gegeven, dus wij gingen voorbereid op pad en konden toen we aankwamen in Parijs ook meteen richting het leuke terras bij Cafe de la Poste. Gelukkig met overkapping, want we hadden geen mazzel met het weer de eerste dag. Maar hey, we zijn in Parijs en we zitten in een heerlijk restaurantje te lunchen met een Frans wijntje, kaasje en stokbroodje. Onze dag kan al niet meer stuk.


Wauw als we het hebben over onvergetelijke ervaringen, dit was wel echt een onvergetelijke BELEVING. Zaterdagavond gingen wij all dressed up (want dat kan natuurlijk helemaal over the top in Paris) op onze hakjes naar een show in de Crazy Horse.


Voorafgaand aan de show hadden we een goddelijk diner bij The Ginger om de hoek. 3 gangen en werkelijk elke gang was zooooo smaakvol. Ik denk dat het hele restaurant onze "Ohhh dit is zooo lekker", "Genieten dit","Heeeeerlijk" gehoord hebben haha. Geweldig begin van een topavond. En toen door naar de show.... Wauw Wauw Wauw.


Ik heb volgens mij nog nooit zo aandachtig, met zo'n big smile vol bewondering naar een show gekeken. Dit was waanzinnig, sexy, elegant, hoog niveau, prachtig, ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Wat een topshow! In een klein intiem theater, met zoveel detail. Het is gewoon kunst hoe er werd gewerkt met licht en de prachtige vrouwen en dat maakte het super chique en werkelijk prachtig! Fles champagne er bij, de hele ervaring was compleet.


Echt iets wat je een keer gezien wilt (oke; moet ;)) hebben. Fantastisch om met vriendinnen te doen, maar ook absoluut met je partner. Must go to. I loved every second of it!


Wij waren beide al eens in Parijs geweest, dus ons doel dit weekend was niet om langs alle bezienswaardigheden te gaan. Maar vooral de leuke gezellige wijkjes met terrasjes, leuke kleine winkeltjes en vooral heeeeel lekker eten haha, want dat kunnen de Fransen wel 🤩. Zo hebben we heerlijk gewandeld door de gezellige wijk Le Marais en liepen we 'toevallig' langs deze gouden tent. Wat was dit genieten. De entourage, zo gezellig en knus, de echte franse gerechtjes die stuk voor stuk zalig waren. Jaaaaaa dit had alles wat we wilden en ze hadden gewoon een plekje op het terras, onder de bomen. Nou... wij waren helemaal gelukkig! Echt een plek waar ik sowieso naar terug zou gaan als ik weer in Parijs ben. Magnific ;)


Een gezellig restaurant in de gezellige wijk Saint-Germain-des-Prés dat vroeger altijd vaak werd bezocht door grote bekende schrijvers, dichters en beroemde kunstenaars (zoals Picasso) uit Parijs. En nog steeds een goedbezocht restaurant met fijn terras en... goddelijke taartjes.


Een lekker koffietje en inclusief taartje konden wij dan natuurlijk ook niet overslaan.


Dit was zoooo lekker! Echt. Gun jezelf zo'n heerlijk taartje when in Paris, you will not regret it!



Om ons weekend ook in stijl af te sluiten, wisten we nog een plekje te bemahtigen in dit schitterende restaurant. Je blijft hier om je heen kijken, want het is prachtig! Echt die Franse sfeer, maar ook de gezelligheid. Het zat bomvol en het eten was zooooo goed! Wat een afsluiter van een onvergetelijk weekend. Intens genoten!


Need I say more? C'était parfait!

(spreek ondertussen ook al aardig woordje Frans :P)


Paris, I'll be back! ❤️

bottom of page