top of page

ABOUT

Mijn missie is vol energie kunnen genieten van het leven, every damn minute of it!
BMP_2544-4.JPEG

JILL HUBNER

Mrs. Quality Time
Hi! Ik ben Jill en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen. Want als je meer energie ervaart, kun je zoveel meer genieten van alles dat het leven te bieden heeft. En dan vraag je je misschien af, wat is dan echt quality time? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. In mijn ogen is Quality Time goed besteedde tijd met de balans van a FEW things:
 
  • Family & Friends (tijd vrij maken voor je omgeving)
  • Exploring (erop uit gaan)
  • Well-being (Gezond eten, goed bewegen en happy zijn met jezelf)
 
Ik ben ervan overtuigd als deze elementen in balans zijn, je kwaliteit van leven een goeie boost krijgt en quality time zoveel meer waard is dan dat het nu al is.

LET'S GO WAY BACK

Vanwaar die passie voor Qtime?
Hoe drukker het leven wordt, hoe moeilijker we het vinden om alles in balans te houden met het resultaat dat we altijd op bepaalde vlakken gaan inleveren. Nadat ik zelf met mijn fysieke doelen aan de slag ging, ervaarde ik hoeveel energie mij dit gaf. Ik leerde zoveel over mezelf, mijn lichaam en merkte ook dat ik hier anderen mee inspireerde. Dus ik dacht JA!

Ik wil dat energieke gevoel, die voldoening, die motivatie, dat wil ik veel meer mensen laten ervaren. Fysiek én mentaal. Want in mijn ogen is dat waar het daadwerkelijk allemaal om gaat: Genieten van het leven: Every damn minute of it!

 
Zo heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik Quality of Life Coach geworden. En wat houdt dat nu precies in?

Ik coach vrouwen om hun quality of life naar een hoger niveau te tillen door een fitte en gezonde levensstijl. Met het resultaat; een enorme boost in jouw quality of life.  
Website (6).png

FUN FACTS

bottom of page