top of page
Schermafbeelding 2022-09-27 om 11.22_edited.jpg

1-OP-1 COACHING

Goed voor je lichaam zorgen, gezonder eten, meer voor jezelf kiezen, meer bewegen. We willen het allemaal. Maar waar te beginnen? Hoe zorg je nou oprecht goed voor je lichaam zonder er te ver in door te slaan en in het alles of niets principe te vallen?

This is where I come in! Ik help jou graag naar een gezonde balans tussen al deze factoren in je leven. Let me tell you more!

Herken je dit ook?

Je geeft alles voor je werk, je gezin, maar voor jezelf? Dat is iets lastiger. Je maakt lange dagen, werkt soms nog even een avondje door, en het eist allemaal best een tol op je energieniveau. Maar je ziet door de bomen even het bos niet meer en vind het moeilijk om tussen alle andere prioriteiten ook van jezelf een prioriteit te maken.

Goed voor je lichaam en geest zorgen is ook een investering in jouw werk, gezin, relaties etc. Want hoe fitter en vitaler jij je voelt, hoe meer je dit uitstraalt en hoe meer stappen je ook (letterlijk en figuurlijk) kunt zetten. Want die commitment en discipline die zit al in je, anders kun je ook niet alles geven op andere vlakken, dus nu is de kunst om dit ook toe te gaan passen op jezelf. Meer energie om nog meer te kunnen knallen.

Terug naar de vraag, waar te beginnen? Hoe zorg je nou voor die juiste balans tussen werk/prive, welk eetpatroon is vol te houden en wat zijn realistische doelen om te stellen? This is where I come in!

Ik help jou graag naar een gezonde balans tussen al deze factoren in je leven in mijn uitgebreide 1-op-1 coachingstraject. Ik ben jouw stok achter de deur en ga samen met jou als team aan de slag om die doelen te behalen.

"Ik was zo ontzettend moe en weinig energie, veel onrust in mijn lijf. Dit is nu zoveel veranderd.
Ik voel me echt een ander mens. Ik heb zoveel tips en handvatten gekregen waar ik mee vooruit kan.

 
Jill, je stond altijd voor mij klaar, zo positief, vol energie. Ik heb echt veel geleerd en ik ben je hier zo dankbaar voor. Mooi om te zien hoe jij in het leven staat. Ik raad dit echt iedereen aan!"
 
- Sharon

WAT LEVERT HET OP?

Ready to go all-in?

Individuele coaching. Elke week 30 minuten coach call via Zoom en dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen/sparren via Whatsapp.
Toegang tot online applicatie met een Kcaltracker met persoonlijk kcalbudget afgestemd op jouw doel. Ik geef kijk met je mee en geef feedback op jouw voeding, zodat we samen het voedingspatroon gaan vinden die past bij jou. Ook houden we hierin de voortgangsregistratie bij voor jou fysieke progressie bij. En stat er natuurlijk een trainingsschema voor je klaar afgestemd op jouw doelen
​Ook heb je toegang tot de online leeromgeving waar je mega veel inspiratie kunt vinden op gebied van voeding. Maar ook waardevolle tips en tools worden gegeven op gebied van lifestyle
En ik ben dagelijks bereikbaar voor alle hersenspinsels, vragen en om te sparren. Ik denk met je mee over je voeding, ik ben je accountability partner en ik geef je de spreekwoordelijke schop onder de kont. We zijn echt een team
De investering voor deze uitgebreide vorm van coaching is afhankelijk van de frequentie waar je voor kiest, elke week of om de week coaching.

Elke week coaching = € 447 per maand
Om de week coaching = € 275 per maand


Ik vind het altijd belangrijk om elkaar eerst even te zien en spreken zodat we beide kunnen afstemmen of we een goede match zijn. Dus ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Ik leg je tijdens deze call alles uit over de het coach traject, je kan mij al jouw vragen stellen en zo kunnen we samen afstemmen of het iets voor je is.En natuurlijk ben je na deze call nog helemaal niets verplicht.

WETEN IS IETS ANDERS DAN DOEN

Wat gezond eten is, hoe je kunt afvallen en dat beweging gezond is, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Dit is ook geen hogere wiskunde, maar zit ‘m vaak in het DOEN. Dit is waar we afhaken of eigenlijk: uitstellen. 
 
Er wordt vaak enthousiast een begin gemaakt, maar zodra de drukte toeneemt, je stress ervaart is de zorg voor je lichaam het eerste wat in dit soort situaties komt te vervallen. Hoe dan?! Dit zijn JUIST de momenten waarin je goed voor je lichaam wilt blijven zorgen, want dan kun je dit soort situaties ook beter dragen. 
 
En dit komt vaak doordat de prioriteit er niet ligt, we 1001 excuses hebben om het niet te doen én omdat we het te groot maken. Het begint allemaal bij realistische doelen stellen en stap voor stap oppakken zodat je er geleidelijk in komt. Op alle fronten!
 
We zijn vaak veel te veel gefocust op de fysieke progressie. Maar ik denk dat dit niet de prioriteit moet hebben. Laten we eerste focussen op het primaire doel; meer energie,
lekker in je vel zitten, happy zijn als je in de spiegel kijkt,

Want hebben we dat onder controle, dan resulteert dat automatisch ook in het secundaire doel: fysieke progressie.

Let me show you!
"Met geluk kwam ik Jill tegen op Instagram en mij eerste gedachten voordat ik haar nog gesproken had was.; 'haar heb ik nodig, Jill haar resultaat is iets waar ik ook voor wil gaan'. Zij weet waar ze over praat. Na jaren een gevecht met voeding en sporten durfde Jill het traject van 4 maanden met mij aan te gaan.
 
Kleine stappen en vaak weer een stapje terug. Maar welke stap het ook was, voor Jill was het oké en ze sleepte mij er doorheen. Ze wist antwoorden op al mijn vragen en buigde gedachtens om. Er kwamen producten bij mijn voeding die al jaren uitgesloten waren geweest. Jill geloofde in mij en zo gebeurde het heel soms dat ik ook in mijzelf durfde te geloven.
 
Jill haar enthousiasme, energie is aanstekelijk, maar het gevoel dat ze je geeft dat je er mag zijn en eerlijk mag en kan zijn zonder afkeur vond ik het allerfijnste."
 
- Esther

HET RESULTAAT

Als ik het kan, kan jij het ook!
Na een beetje speuren over mijn website of misschien volg je me al even via Instagram heb je misschien al zo’n vermoeden; Maar ik zit VOL energie! Ik geniet intens van mijn gezin, ik zorg goed voor mijn lichaam en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. I love it! En tuurlijk ervaar ik als moeder en ondernemer ook dat het leven gewoon druk is. Er komt veel op je af, we hebben veel verantwoordelijkheden uit verschillende hoeken en soms zie je door de bomen het bos niet meer. En gek genoeg hebben we dan snel de neiging om de zorg voor onszelf te downgraden en in de overlevingsstand te gaan. Maar dat lijkt me ook niet de bedoeling? Want die emmer zit op een gegeven moment ook vol. 
 
Ik voelde op een gegeven moment ook overwhelmed. Weinig rust in mijn hoofd, zo druk met alles dat ik uiteindelijk druk was met niets. Maar sinds ik de flow heb gevonden, heb ik hier ZOVEEL passie voor gekregen. Ik raakte hier zo door gefascineerd en ik ben ZO overtuigd dat het ook anders kan nu ik dat zelf heb ervaren, dat ik het mijn missie heb gemaakt om jou hierbij te helpen! Ik wil je meenemen in deze mindset met de tools die ik zelf dagelijks toepas, met alle tips & trics, maar vooral ook in het genieten! En die eerste stappen zijn het doen en hoe fijn is het als je die eerste stappen niet alleen hoeft te doen.

En hey, als ik het kan, dan kan jij het ook! So what do you say, gaan we samen aan de slag?
Sinds ik 11 gecoacht word door Jill heb ik zo’n enorme progressie gemaakt. Dan heb ik het

KENNISMAKINGSCALL INPLANNEN

Het lijkt me super tof om te weten hoe ik jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen. Het beste voedingspatroon is het voedingspatroon dat werkt voor jou en het lijkt me super tof om dit samen met jouw te gaan onderzoeken met de 1-op-1 coaching. 

En natuurlijk wil je ook even ervaren hoe ik in ben in de omgang, dus lijkt me super tof om even te bellen, zodat we kunnen kijken of er een match is.

Ik kijk er naar uit!
bottom of page