top of page
_DSC0372.JPG

GRATIS MASTERCLASS
The Warming Up

De warming up, het belangrijkste als je ergens aan begint. Eerst even goed opwarmen zodat je all prepped and ready kunt starten met je training. Maar eigenlijk hebben we op alle fronten een warming up nodig. Zeker nu na de zomer is het altijd weer even een ding om weer te starten. Dus daarom geef ik jouw alvast en gratis warming up!

Kun jij ook wel weer een kickstart gebruiken zo in het nieuwe jaar?

Moet jij ook altijd weer even inkomen in het nieuwe jaar? Die drempel is dan toch altijd weer wat hoger. En soms heb je net even dat extra duwtje nodig.
 
Daarom nodig ik je graag uit bij mijn Warming Up - Masterclass. Een Masterclass, maar eigenlijk ook een coach sessie om echt weer even lekker aan de slag te gaan op de manier die voor mij het best werkt: Met de juiste balans.

We gaan niet diëten, we gaan geen restricties hanteren, nee we gaan door bewuster te eten genieten van het leven. En natuurlijk met het gewenste resultaat.

Hoe dan? Dat ga ik je vertellen tijdens de gratis Masterclass.

Ik neem je mee de basics van voeding en beweging en hoe je blijvend resultaat kunt behalen.
Er is ruimte om vragen te stellen en we maken er een mooie coach sessie van.


Schrijf je in via onderstaande link en het lijkt me super tof om je daar te zien!
Webiar inschrijvig

"Echt mega bedankt voor deze inspiratie-volle sessie. Ik ben echt geïnspireerd op o.a planning en voeding. Enorm fijn dat je de tijd neemt om dit soort sessies te doen"

"Nogmaals bedankt, wat een enthousiasme en energie heb jij.
Die energie.... dat is mijn doel!"

bottom of page