top of page

GET FIT STARTERSKIT

Alle tools om gezond strakker te worden
BMP_2824-16.JPEG

Afvallen zonder afzien met...  

8 online workout video's van 30 minuten
(1x kracht en 1x HIIT) met Jill als energieke trainingsbuddy

4 weekmenu's met makkelijke gezonde maaltijden. Veel eten, voor weinig kcal.

Waardevolle tips en uitdagingen voor een boost aan je quality of life


Kortom: Je hebt een maand ALLES in huis om die eerste stappen te zetten naar een strakker lichaam.

Start direct voor slechts €17,50

KLAAR MET ALLE EXCUSES?

Vermoeid, lange dag gehad, geen zin, geen tijd, geen puf. Allemaal excuses en redenen om vooral niet te starten. Waar is die stok achter de deur als je 'm nodig hebt? HERE I AM!
Ik ga je helpen met opstarten!

Ik heb een maand aan leuke trainingen, heerlijke weekmenu's en quality time tips voor je klaar gezet in deze starterskit. Geloof me, afvallen is nog nooit zo leuk geweest! En het mooie is, je doet het niet alleen, ik ben er elke training virtueel bij om je er doorheen te slepen en je te motiveren. Zo is die eerste stap toch weer stuk makkelijker gemaakt! 

Geen excuses meer, maar gaan met die banaan.
Start direct voor eenmalig maar €17,50 en ik ga je laten zien hoe je gezond strakker kunt worden zonder crashdieet of restricties!
"Ik weet niet zo goed of ik nu blij met zijn met Jill of niet. Wat weet ze je namelijk uit te dagen met de workouts. Voor mij is het weer naar een tijd niet sporten de draad weer oppakken. Jill geeft in haar video's heldere uitleg en ook de verschillende opties waardoor het voor ieder niveau te doen is. Gegarandeerd rode kolen na je workout waar Jill je door heen coacht!"
Lindsay.

1 MAAND KNALLEN MET...

WAT KRIJG JE IN DE MAAND?

4 verschillende weekmenu's met lekkere recepten, maaltijden die goed vullen, maar laag in kcal en voedzaam zijn en gemakkelijk te bereiden.
8 online trainingsvideo's voor thuis van zo'n 30 min waarin ik je uitdaag, meesleep en motiveer om er alles uit te halen. Ik ben je virtuele trainingsbuddy!
Verschillende Quality Time Tips die je helpen meer tijd voor jezelf te nemen en je kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen.
Hoge dosis energie en enthousiasme van mij om jou uit te dagen alles er uit te halen deze eerste stap te nemen richting een fitte en gezonde levensstijl.
BONUS: Een boodschappenlijst met mijn must haves voor een gezonde levensstijl.

HERKEN JE DIT?

  • Je wilt je fit, energiek en gezond voelen
  • Je wilt die stok achter de deur om in actie over te gaan
  • Je bent klaar met diëten, alle of niets, je wilt gewoon een levensstijl 
  • Je wilt thuis trainen, omdat naar de sportschool gaan er maar niet van komt
  • Je vindt het prettig om gemotiveerd te worden tijdens je training. Het is fijn als iemand je er doorheen sleept
  • Je bent op zoek bent naar iets dat binnen jouw drukke planning past.
Dan is deze starterskit PERFECT voor jou!
Ontdek hoe het ook kan en bereik jouw doelen op een gezonde manier.

Niet afzien, wel afvallen!

ELKE KEER VERVAL JE WEER IN DE ALLES OF NIETS GEDACHTEN EN BEN JE WEER TERUG BIJ AF

Frustrerend he?! Je bent weer vol goede moed begonnen en nu gaat het je echt lukken. Want je bent vol motivatie. Maar ja dan zit je op die verjaardag en dan komt je lievelingstaart voorbij en weg ruggengraat; "Naja dan begin ik maandag wel weel". Herkenbaar? Elke keer is het weer een maandag, maar na een paar dagen zakt de moed je alweer in de schoenen. Hoe komt dat toch? Waar is die discipline?

Dit heeft alles te maken met de alles of niets mindset. Te veel restricties en dat is op de lange termijn voor niemand vol te houden. In deze starterskit geef ik je tools voor de gezonde aanpak. Een boost voor je voedingspatroon, een boost voor je beweging en een absolute boost voor je quality of life!
bottom of page