top of page

FIT COLLECTIVE
JAARPROGRAMMA

KEN_0543-bewerkt.jpg

LETS MAKE A LIFESTYLE

Het jaarprogramma dat focust op de bigger picture. Werken aan een levensstijl waarbij je jouw doelen gaat behalen en nog belangrijker; behouden.

FIT COLLECTIVE
JAARPROGRAMMA

van €99,- per maand
nu €45,- per maand
✅ Online Community
✅ Coach Q&A's
✅ Fit Collective College
✅ Online Masterclasses
✅ Trainingsschema's
✅ Voedingsinspiratie
🎁   BONUS 1: De Warming Up (een toffe kickstart in de online omgeving waar je al meteen mee aan de slag kunt voor we starten met het echte werk op maandag 7 november) t.w.v.  

🎁   
BONUS 2: Als je het Fit Collective Jaarprogramma in een keer betaalt krijg je een toffe verrassing op je deurmat!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Veel meer energie!
Afvallen zonder dieet, maar met een gezonde balans en tussen genieten en je doelen behalen. Geen alles of niets principes meer!
Lekker in je lichaam zitten door de juiste voeding, mindset, voldoende beweging en goede planning. 
Accountability. Je staat er niet alleen voor, je kunt terugvallen op een hele waardevolle community en energieke coach
Alle tools die je nodig hebt op het gebied van voeding, training en mindset om jouw quality of life een boost te geven
Blijvend resultaat!

WAAROM EEN JAAR?

Na honderden vrouwen gecoacht te hebben is mij 1 ding mega duidelijk geworden. Een nieuwe lifestyle creëer je niet in 4 of 6 maanden. Hier is meer tijd voor nodig. Je wilt gewoontes op bouwen en die kun je alleen maar opbouwen door te blijven doen. Maar ook door gestimuleerd te blijven, gemotiveerd te worden en de juiste tools tot je beschikking te hebben om het ook te kunnen blijven doen.

En omdat ik het zonde zou vinden als je na 4 maanden weer die flow verliest, dacht ik.... ik ga dit groter aanpakken. We gaan niet 4 maanden aan de slag, we gaan een jaar samen aan de slag. We gaan echt zorgen dat het eigen wordt, nieuwe gewoontes opbouwen en implementeren en we gaan focussen op de bigger picture.

Zodat je het resultaat niet alleen behaald, maar ook behoud.


Want het volhouden en blijven doen, dat is key!

REAL TRANSFORMATIONS

Get Inspired by these Fit Collective Stories
c18ec21e-4492-40e6-a437-37540a4ece90
WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.53.56 PM
13f1875d-74f9-4cca-83ad-5bd80c64a7c2
Schermafbeelding 2022-08-29 om 16.10.46
3DF8A6CF-3E6A-4BD5-BB52-D8F6D67F96FB

WAAROM LUKT HET NU WEL?

Ik hoor je denken. Dit is al het zoveelste programma wat je misschien overweegt? Tja, I get it... waarom zou dit nu wel werken? Elke keer val je weer terug in dat oude patroon. 

Maar laat mij je deze vragen stellen:

 
 • Hoevaak heb je al eens iets geprobeerd waarbij er geen restricties waren?
 • Hoe vaak heb je al eens iets geprobeerd voor de lange termijn, ipv de quick fix?​
 • Hoe vaak ben je al aan de slag gegaan met de mindset achter het stellen van jouw doelen?

Kortom: hoe vaak heb je echt geïnvesteerd in een lange termijn oplossing?
 
Dus geen quick fix waarbij je snel die kilo's kwijt bent, maar echt werkt aan een duurzame lifestyle met focus om weer lekker in je vel te zitten, ipv zo snel mogelijk heel veel kilo's kwijt raken. Echt investeren in jouw well-being. Echt jouw quality of life een upgrade geven. 

Hoe vaak heb je dat al geprobeerd?
Ik weet zeker dat jij het WEL in je hebt om die doelen te behalen, maar dat de aanpak nooit flexibiliteit heeft gekend. Weten hoe je brein werkt en daar op inspelen door het jezelf makkelijk te maken in plaats van ingewikkeld en streng.
 
Ik wil je laten zien hoe het ook kan!
Ik weet zeker als jij gaat plannen, voorbereiden en gaat werken aan de balans, dat jij resultaat behaald en behoud.
 
Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst en ik ga je alle ins en outs vertellen over de manier waarop het wél gaat lukken! 
Betaal geen €99,95, maar €45,- per maand! 

ALLES ONLINE

Fit Collective College
Het programma is volledig online te volgen binnen de online Fit Collective College. Elke maand komt er een nieuwe maand vrij waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt om jouw doelen te gaan crushen die maand. Van voedingsinspiratie tot aan online trainingsschema's en -video's. Alles staat op 1 plek en is zowel op jouw laptop als in op je telefoon in een online app te vinden en volgen.
Website (2).png
Website (1).png

STOK ACHTER DE DEUR

Je staat er niet alleen voor
Doordat je elke maand 2 momenten van interactie hebt én de actieve online community waarin veel wordt gedeeld, krijg jij regelmatig genoeg prikkels om te blijven doorpakken en in de flow te blijven. Dit stukje accountability helpt enorm bij het volhouden en doorpakken. En door dit op lange termijn te blijven doen, gaan het gewoontes worden. En that's the goal. Teamwork makes the dreamwork.

BEWUSTWORDING

Zodat je nog meer kunt genieten!
En het gaat niet alleen om gezond eten en meer bewegen, maar ook om je mindset. Je gaat ook echt aan de slag met dat stuk bewustwording. Bepaalde gewoontes herkennen, werken aan je mindset, je energieniveau, tijd voor jezelf. Dat doen wat er nodig is om weer lekker in je lichaam te zitten zodat je kunt genieten van de lifestyle die bij jou past.
Website (8).png

FIT COLLECTIVE
JAARPROGRAMMA

van €99,- per maand
nu €45,- per maand
✅ Online Community
✅ Coach Q&A's
✅ Fit Collective College
✅ Online Masterclasses
✅ Trainingsschema's
✅ Voedingsinspiratie
🎁   BONUS 1: De Warming Up (een toffe kickstart in de online omgeving waar je al meteen mee aan de slag kunt voor we starten met het echte werk op maandag 7 november) t.w.v.  

🎁   
BONUS 2: Als je het Fit Collective Jaarprogramma in een keer betaalt krijg je een toffe verrassing op je deurmat!
Online Community
Online Leeromgeving

COACH WALK-INS

De coach walk-ins vinden altijd plaats in de 1ste week van de maand. Vragen voor de Q&A kunnen altijd vooraf worden ingevuld in het formulier wat in de online omgeving staat, dan zorg ik dat deze behandeld worden tijdens de walk-in sessie. Natuurlijk mag je ook tijdens de sessie zelf je vragen stellen, alleen maar leuk als het interactieve sessies zijn, zo haal je er voor jezelf ook het meeste uit :)

MOTIVATIONAL TALKS

Elke maand staat er een een motivational Talk van mij in de online omgeving. Een peptalk, de ene keer op het gebied van voeding, de andere keer training of quality time. Een video om je weer even die boost te geven en te gaan knallen.
_DSC0372.JPG

"Heb me echt eerlijk waar nog nooit zo goed en sterk gevoelt sinds ik door jou gecoacht wordt. Heb zoveel nieuwe inzichten gekregen waardoor het gewoon nu wel lukt. Daar ben ik je heel dankbaar voor"

ONLINE MASTERCLASSES

In de Masterclass wordt kennis gedeeld over verschillende lifestyle onderwerpen. Van de werking van je mind tot je darmen, mealpreppen, zelfliefde, plannen, you name it.

Ik wil je van zoveel mogelijk kennis voorzien zodat je alle tools in huis hebt om een lifestyle te ontwikkelen die bij jou past.

De Masterclasses zijn altijd via Zoom en kun je er niet live bij zijn, dan wordt er altijd een opname van gemaakt, zodat je 'm terug kunt zien.

FIT COLLECTIVE COLLEGE

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving: Fit Collective College waarin ik mijn kennis en ervaring met je deel doormiddel van opdrachten en uitdagingen.

Stap voor stap ga ik door alle facetten die komen kijken bij het aanleren van een gezonde en blijvend voedingspatroon, dagelijkse beweging, mindset, maar ook voor jezelf durven kiezen en prioriteiten stellen.

Je behoudt altijd toegang, zodat je het echt op jouw eigen tempo kunt volgen.

"Ik ben inmiddels ruim 8 kg afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Het collectief zorgt er echt voor dat je stappen blijft maken qua voeding, mindset en beweging."

VOEDINGSINSPIRATIE

Binnen de online community vind je een database vol met gezonde en makkelijke maaltijden. Van ontbijt tot lunch, smoothies en diner. Er staat echt van alles in. Ook geschikt voor het gezin.

Daarnaast krijg je ook toegang tot Food App waarin je de mogelijkheid hebt om kcal te tracken en inzicht te krijgen in jouw dagelijkse voeding.

Naast de losse recepten en maaltijden, zijn er ook volledige weekmenu's te vinden die zijn ingericht op een kcal-tekort van zo'n 1400 a 1500 kcal.
 In de schema’s geef ik altijd opties om de maaltijd hoger of lager in kcal te maken, zodat je het kunt afstemmen op je eigen doel. 

TRAININGSCHEMA'S

In de online App krijg je toegang tot allerlei krachttraining schema’s ingedeeld op:

Niveau: beginner/gemiddeld/gevorderd
Aantal keer in de week
Beschikbaar materiaal
Locatie: Thuis of in de gym

De trainingen kun je zelf inplannen in je agenda. Elke oefening in de trainingen heeft een instructievideo, zodat je precies weet hoe een oefening met de juiste techniek uit te voeren en op welke snelheid. Kind kan de was doen ;)


Heb je weinig motivatie om zelf te gaan trainen? Dan zijn de online trainingsvideo's met mij ideaal. Ik doe (virtueel) moet je mee en sleep je er doorheen. Net even dat extra duwtje en niet na hoeven denken wat je moet doen. Je doet gewoon lekker mee. Deze trainingen zijn altijd rond de 30 minuten, dus kun je ook gemakkelijk in de agenda inplannen. Deze video's zijn zowel kracht -als cardio trainingen.
Coaching
Masterclass & Community
Workous
Voeding

ONLINE COMMUNITY

Er zijn in de Fit Collective Community meerdere kleine communities waarin je met elkaar ervaringen kunt delen, elkaar motiveren, inspiratie op doen. Hierin kunnen ook altijd vragen gesteld worden op het gebied van voeding, zodat de community elkaar echt kan helpen en ervaringen kunnen uitwisselen met elkaar.

Denk aan thema's als:
 • Onregelmatige diensten
 • Voedingsinspiratie
 • Product tips
 • Vragen / Sparren
 
Zo kun je heel gericht je vraag stellen en gericht op zoek gaan. We proberen ook elke maand een challenge te doen, voel je vrij om hier aan mee te doen. Vooral om elkaar te inspireren en dat collectieve gevoel te voelen met elkaar.

​We doen elke maand een challenge binnen de community, voel je vrij om hier aan mee te doen.De challenges hebben vooral het doel om elkaar te motiveren en die stok achter de deur te bieden, maar ook om bepaalde gewoontes op een laagdrempelige manier eigen te gaan maken.

ALLES OP EEN RIJ

Een actieve online community vol inspiratie en motivatie waar je jouw ervaringen kunt delen met elkaar
Elke maand bij Jill een coach walk-ins: Je kunt binnen lopen in Zoom om jouw vragen te stellen en te sparren over dingen waar je tegenaan loopt
Toegang tot de leeromgeving de Fit Collective College waar elke maand modules vrij komen over voeding, training, motivatie & tijd voor jezelf
12 online masterclasses gegeven door verschillende experts over onderwerpen binnen lifestyle.
Toegang tot een database gevuld met trainigssschema's en -video's voor verschillende niveaus
Mega veel voedingsinspiratie, want je krijgt toegang tot meer dan 300 gezonde en makkelijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner

FIT COLLECTIVE
JAARPROGRAMMA

van €99,- per maand
nu €45,- per maand
✅ Online Community
✅ Coach Q&A's
✅ Fit Collective College
✅ Online Masterclasses
✅ Trainingsschema's
✅ Voedingsinspiratie
🎁   BONUS 1: De Warming Up (een toffe kickstart in de online omgeving waar je al meteen mee aan de slag kunt voor we starten met het echte werk op maandag 7 november) t.w.v.  

🎁   
BONUS 2: Als je het Fit Collective Jaarprogramma in een keer betaalt krijg je een toffe verrassing op je deurmat!
 • Wat houden de Coach Walkins precies in?
  Tijdens deze sessie zit ik 1,5 uur in Zoom om alle vragen te beantwoorden. Vragen kunnen vooraf ingestuurd worden, maar uiteraard kan dit ook tijdens de sessie. Ook is er tijdens deze sessie altijd ruimte om met elkaar te sparren en in gesprek te gaan. Het is een mooie vorm van groepscoaching die goed werkt voor de teamspirit, maar ook voor de accountability.
 • Hoe werkt de WhatsApp groep?
  Zodra je je hebt ingeschreven ben jij Fit Collective Member en krijg je ook toegang tot de groepschat in WhatsApp. In de groep zit je met meerdere vrouwen die soortgelijke doelen hebben en met mij. Ik ben zelf dagelijks actief, deel wat ik zoal eet en we doen ook regelmatig een gezamenlijke challenge. Het leeft elke dag wel in de chat en dat is een mooie reminder en stok achter de deur om zelf ook bij te blijven en je doel niet uit het oog te verliezen. In hoeverre je actief bent hierin is helemaal naar eigen behoefte. De een is heel actief, de ander vindt het vooral heel motiverend om mee te lezen. Alles is goed. Het is vooral belangrijk dat je er voor jezelf uit halt wat belangrijk en waardevol is voor jou. En verder mogen er altijd vragen gesteld worden, wordt ook gespard, twijfels gedeeld en hangt er een hele fijne sfeer. Elke maandag doen we gezamenlijk een reflectie op de afgelopen week, zodat je altijd voorbereid en ready de week start. En daarnaast worden er natuurlijk successen gevierd, ervaringen gedeeld met heel veel inspiratie op gebied van voeding, beweging en lifestyle.
 • Is het programma inclusief coaching?
  Jazeker! Jij kunt zelf kiezen welke intensiteit je de coaching wilt. Hierin kun je kiezen tussen: maandelijks, om de week, elke week. De coaching verloopt online. We hebben contact via WhatsApp waarop ik dagelijks altijd bereikbaar ben via WhatsApp voor alle vragen, hersenspinsels of wat dan ook. De coach calls zijn via Zoom en zijn 30 minuten.
 • Voor welk niveau is het programma?
  Het programma is zo opgesteld dat elk ervaringsniveau het kan volgen. De trainingen die beschikbaar zijn gaan van beginners tot gevorderd. Dus ook daarin kan iedereen haar eigen uitdaging vinden en is het voor iedereen toegankelijk en uitdagend. Ook binnen de community is die variatie waardevol daar iedereen van elkaar kan leren op verschillende vlakken en dat is ook de kracht van het collectief.
 • Kun je de trainingen ook in de sportschool volgen?
  Zeker!! Maar in principe is een sportschool abbonnement niet nodig (scheelt ook weer geld ;)). Er zijn 2 soorten waar je uit kunt kiezen. De online trainingsvideo's: in deze video’s geef ik de training en doe je met mij mee, deze zijn altijd rond de 30 minuten en zijn HIIT- of Krachttrainingen. Hiernaast kun je ook zelfstandige krachttrainingen vinden in de trainingsdatabase. Deze trainingen zijn ook voor alle verschillende niveau’s en trainingslocaties (thuis of in de gym).
 • Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?
  Er is een hele voedingsdatabase met daarin week- en dagschema’s, maar ook maaltijden per eetmoment voor ontbijt / lunch en diner. Dus naast een overzicht met 4 maaltijden per dag, heb je ook alle recepten los. Meestal maaltijden van mezelf en soms verwijs ik naar een lekker recept. Deze mealplans zijn algemeen en niet op maat, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding en help ik je om jouw voedingspatroon te optimaliseren, maar we gaan het wel echt zo maken dat het past binnen jouw lifestyle. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.
bottom of page