top of page
BMP_2824-16.JPEG

FIT & AMBITIOUS

Ontwikkel in 16 weken de gezonde lifestyle die jou de energie geeft om blijvend succesvol te ondernemen!

 

Je lijf is is tenslotte de motor van jouw onderneming. Dus je wilt dat dit op volle touren draait! Met dit programma leer ik je hoe je optimaal voor je lijf zorgt, zodat je skyhigh energie ervaart en kunt ondernemen met een levensstijl die jouw successen alleen maar versterkt!

Dé oplossing voor de perfecte balans tussen ambitie, energie en fitheid

BMP_2488-1.jpg
In ons drukke leven lijkt het soms bijna onmogelijk om tijd vrij te maken om goed voor onszelf te zorgen. De sportmomenten schieten erbij in, we kiezen snel voor iets makkelijks in plaats van voedzaams, en we nemen te weinig pauzes of rust. Maar hoe lang kunnen we zo doorgaan? En levert dit ons uiteindelijk wel de energie op die we nodig hebben?

Als je succes wilt ervaren in je bedrijf dan is energie een essentiële factor. 

Ik heb speciaal voor jou een programma ontwikkeld dat perfect te combineren is met een druk leven. We gaan op alle vlakken aan de slag, zodat je meer energie kunt halen uit jouw lifestyle. Ik ga je leren hoe je meer balans kunt vinden, hoe je optimaal maaltijden samenstelt en ik heb heerlijke workouts voor je klaarstaan die je gewoon thuis kunt doen.

En dit alles voor slechts 250 euro i.p.v. 500 euro met de voorjaarskorting 🥳 

Herken jij dit ook?

 • Van die momenten waarop je jezelf voorneemt om te gaan sporten, maar uiteindelijk toch weer voor de televisie eindigt?

 • Of die dagen waarop je jezelf betrapt op het grijpen naar snelle snacks in plaats van voedzame maaltijden?

 • Misschien heb je ook het gevoel dat je constant achter de feiten aan loopt, zonder een moment van rust te vinden?

 • Heb je ooit het idee gehad dat je meer energie zou moeten ervaren, maar gewoon niet weet waar je moet beginnen?

Dan is Fit & Ambitious HET programma voor jou!

Je zult versteld zijn hoeveel impact meer energie heeft op jouw onderneming. Je wordt niet alleen productiever, maar ook veel efficiënter. Jij bent de motor van je bedrijf en in dit programma leer je hoe je optimaal die motor kunt onderhouden en verzorgen door middel van voeding, training en quality time. 

After Fit & Ambitious you feel...

 • On top of your game: Ondernemen was al een feestje, maar nu bruis je helemaal van de ideeën om next level te gaan met jouw bedrijf.

 • More Conscious:  Je weet veel beter wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Je hebt een goed kcal-besef, een gezonde relatie met voeding en bent gefocust op je lijf voeden ipv vullen.

 • Way more productive: Jouw productiviteit krijgt een enorme boost wat betekent dat je veel meer werk gedaan krijgt in minder tijd.

 • In Balance. Meer balans doordat je alles goed plant. Je plant niet alleen jouw werk in de agenda, maar ook je voeding, je beweging en jouw rust/quality time. 

 • Energized: No more energy dips, only energie BOOSTS. Jouw energieniveau is nog nooit zo hoog geweest.

 • Succesfull: Want nu jouw motor de juiste brandstof krijgt, draai jij op volle touren en ga je skyhigh met je business 

Zo ziet het programma er uit:

Wist je dat een driehoek de sterkste constructie is die er is? Mijn werkwijze bestaat ook uit een driehoek van voeding, training en quality time. Omdat ik geloof dat wanneer deze 3 peilers met elkaar in balans zijn, het staat als een huis. En valt er eentje weg, dan valt de driehoek uit elkaar en mis je de voldoening, je voelt je futloos en zit niet lekker in je lichaam.

 

Wil je een ijzersterk fundament? Dan zijn deze drie peilers van essentieel belang en daarom staan deze peilers iedere week centraal in het programma.

Voeding

Beweging

Quality Time

Meld jij je NU deze maand aan, dan krijg jij deze hele fijne bonussen er GRATIS bij!! 

🎁 Improve Your Lunch: Mijn online training waarin ik je leer hoe jij optimaal jouw maaltijden samenstelt. Ik leer je hoe je meer kunt eten, maar dan voor minder kcal. Gunstiger, vullender en 10x lekkerder dan het bammetje mee naar je werk. (t.w.v. €37)

🎁 Online Recepten Database: Gratis toegang tot mijn online receptendatabase met meer dan 300+ gezonde en makkelijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner. Nooit meer zonder inspiratie en direct lekker doorpakken met de tools die je hebt geleerd.

En dat allemaal voor slechts 250 euro 💃🏽💃🏽💃🏽

Hi! Ik ben Jill...

BMP_2824-16.JPEG
En het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen doormiddel van voldoende beweging, een gezonde balans in voeding en de juiste planning en (voedings)mindset.

Want als je meer energie ervaart, kun je zoveel meer genieten van alles dat het leven te geven heeft én haal je nog meer uit je zakelijke prestaties.

Want je herkent het vast wel, hoe drukker het leven wordt, hoe moeilijker we het vinden om alles in balans te houden met het resultaat dat we altijd op bepaalde vlakken gaan inleveren. En meestal is dat de zorg voor jezelf, het bewegen en de gezonde voeding. Terwijl dit juist de dingen zijn die jij keihard nodig hebt wil jij blijven groeien met je onderneming. 

Nadat ik zelf met mijn gezondheidsdoelen aan de slag ging, ervaarde ik hoeveel energie mij dit gaf. Wauw, the sky is thel limit! Ik leerde zoveel over mezelf, mijn lichaam en ik heb zoveel meer rust.

Dus ik dacht JA! Ik wil dat energieke gevoel, die voldoening, die motivatie, dat wil ik veel meer vrouwen laten ervaren. En zo heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en heb ik ondertussen al 100den vrouwen mogen coachen naar meer fitheid, succes en veel meer energie! 

Wil jij ook ervaren wat een krachtig lijf kan betekenen voor je onderneming?
BMP_2695-9.JPEG

Deze vrouwen gingen je voor en delen hun ervaring

Schermafbeelding 2024-03-07 om 11.26.33.png
Schermafbeelding 2024-03-07 om 11.26.53.png
Schermafbeelding 2024-03-07 om 11.27.09.png
Dus 🥁🥁🥁🥁 Are you ready to feel FIT & AMBITIOUS?

Meld je nu aan voor het programma betaal slechts 250 euro.
(PS. Je mag ook in 4 termijnen van 65 euro betalen 🙌 En je behoud onbeperkt toegang)
 • Hoelang heb ik toegang tot het programma?
  Je hebt onbeperkt toegang. Dus je kunt het programma nu volgen of je kunt het continu opnieuw volgen. Of later weer eens er bij pakken. Genoeg opties en inspiratie om er voorlopig mee door te kunnen :).
 • Wat is de tijdsinvestering
  Elke week ontvang je 2 workouts van 30 minuten: 1x een krachttraining en 1x per week een HIIT training, een high intensity interval training. Hoe vaak jij per week wilt trainen is helemaal aan jou en wat past in jouw agenda. De trainingen zijn lekker kort en effectief, dus zijn makkelijk ergens tussendoor te doen. Net voor je werk, of nog even voor het avondeten. Ideaal in te plannen.
 • Worden de trainingen live gegeven?
  Nee de trainingen zijn vooraf opgenomen. Dus jij kunt deze volledig wanneer het jou schikt en op eigen tempo volgen. Elke week staan er nieuwe workouts in de besloten online community.
 • Is het programma inclusief coaching?
  Nee dit is een zelfstandig programma zonder coaching. Ik deel ik in de online omgeving wel per week stapsgewijs stappen om je op die manier te begeleiden naar jouw doel.
 • Voor welk niveau is het programma?
  De trainingen zijn voor elk niveau te volgen. Tijdens de training geef ik altijd een optie om te verzwaren, zodat elke niveau; beginner/gemiddeld/gevorderd het uitdagend kan maken. Wel adviseer ik voor de gevorderde variant om gewicht toe te voegen in de vorm van een dumbell of kettlebells.
 • Kun je de trainingen ook in de sportschool volgen?
  Zeker!! Maar in principe is een sportschool abbonnement niet nodig (scheelt ook weer geld ;)). Er zijn 2 soorten waar je uit kunt kiezen. De online trainingsvideo's: in deze video’s geef ik de training en doe je met mij mee, deze zijn altijd rond de 30 minuten en zijn HIIT- of Krachttrainingen. Hiernaast kun je ook zelfstandige krachttrainingen vinden in de trainingsdatabase. Deze trainingen zijn ook voor alle verschillende niveau’s en trainingslocaties (thuis of in de gym).
 • Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?
  Nee, je krijgt geen kant en klare voedingsschema’s, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding. Maar wil ik je wel uitdagen om dit toe te passen in je huidige voedingspatroon. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.
 • Welk materiaal is er nodig in de trainingen?
  Ik raad sowieso aan om een weerstandsband en mini bands aan te schaffen. Hier deel ik welke ik zelf prettig vindt. Daarnaast is het ook fijn om op te gaan bouwen op den duur en dat kun je mooi doen met Kettlebells of Dumbells. Maar dit is zeker nog geen must bij de start.
 • Kan ik het programma ook volgen als ik zwanger ben?
  De voedingsschema's zijn zeker ook te volgen als je zwanger bent. De krachttrainingen over het algemeen ook, maar ik adviseer altijd om wel even met een specialist te overleggen want elke zwangerschap is anders. Vooral heel belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de buikspier oefeningen te laten voor wat het is.
 • Zijn de maaltijden voor het hele gezin?
  Oh ja absoluut! Ik hoor van veel klanten dat het hele gezin ook lekker geniet van de gezonde maaltijden. Het zijn ook veel gerechten die ik zelf ook thuis met mijn gezin maak. Natuurlijk is elk kind anders en zijn ze helaas nog niet allemaal dol op groenten ;). Maar het zijn maaltijden waarbij je dat soort aanpassingen gemakkelijk kunt doen.
bottom of page