top of page

MEER ETEN MET MINDER KCAL. 

Ik ervaar met mijn voedingspatroon nu al jaren zoveel meer energie, ik heb geen honger gedurende de dag en ik behaal makkelijker mijn fysieke doel. Ik voel me hier zo goed bij, dat ik dit jou ook wil leren! Dus ik heb mijn tools en tips verwerkt in een online training. Geloof me, dit wil jij ook toepassen in jouw voedingspatroon!

Ik heb iets ontdekt en het is fantastisch!

Maandenlang op een heel laag calorie budget gezeten en de grootste struggle die ik had was, maar hoe houd ik dit vol? Dit is toch veel te weinig? Tot ik erachter kwam dat ik mijn borden anders moest samenstellen. Ik ging ineens heel anders naar mijn voedingspatroon kijken en ik merktet dat je absoluut geen honger hoef te hebben Sterker nog, ik was ineens super verzadigd en ik had veel meer energie.

Ik was elke keer weer verbaasd hoe groot mijn maaltijden werden qua inhoud en super laag in calorieën. Dus ik dacht, dit wil toch iedereen weten? En zo ontstond deze training. Een online training waarin ik jou stap voor stap de tools geef om met een kcal-tekort, toch verzadigd te zijn, geen honger te hebben en zelfs zo nu en dan wat ruimte te hebben voor wat de kcalrijkere producten. Want echt, balance is key!
 
Meld je nu aan voor €47 en je krijgt er een bonusmodule aan volumerijke recepten bij!

"Ik ben minder opgeblazen, lichter en veel meer energie sinds ik deze cursus heb gevolgd. Zo fijn!"

INHOUD CURSUS

WAT KRIJG JE IN DE CURSUS?

Toegang tot de besloten online leeromgeving met 5 online modules met bijpassende opdrachten en video's om de theorie meteen in de praktijk te brengen.
Onbeperkt toegang zodat je alle tijd hebt en het nog eens terug kunt kijken, dus volledig op eigen tempo te volgen.
Een compleet stappenplan voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon met een mooie balans 
ALLE tools, tips & tricks die je nodig hebt in 1 cursus om meer energie te ervaren, betere verzadiging en gemakkelijker een kcal te kort te hanteren
BONUS: De recepten van mijn favoriete volume maaltijden zodat jij meteen aan de slag kunt

HERKEN JE DIT?

  1. Wil je een gezonder voedingspatroon maar weet je niet waar te beginnen?
  2. Mis je die inspiratie en kies je daardoor snel voor makkelijk?
  3. Ben je niet snel verzadigd en houd je daardoor snel iets niet vol?
  4. Wil je meer energie en minder opgeblazen gevoel?
 
Look no further, dit is wat voor jou als:
 
  • Jij graag jouw doelen wilt behalen, maar de ‘know how’ mist van welke productkeuzes je moet maken om goed verzadigd te zijn.
  • Je bereid bent om de tijd te nemen, want voorbereiding is van groot belang.
  • Je op zoek bent naar een voedingspatroon dat je kunt volhouden op lange termijn.
 
Herken jezelf in de volgende punten?
Dan biedt deze kleine investering zoveel mogelijkheden om daar verandering in te brengen. Want echt, er gaat een wereld voor je open als je ziet hoeveel je nog steeds kunt eten.
Het is oprecht een feestje!

HET RESULTAAT

Een volle buik en een smallere taille
Na het volgen van de training heb jij een gezond voedingspatroon waarin jij veel makkelijker aan jouw dagelijkse portie groenten en fruit komt. 
 
En door meer groente en fruit, een betere verzadiging, en een betere verzadiging zorgt weer dat jij makkelijker jouw doelen behaalt! 
Website (9).png
bottom of page