top of page
Podcast Cover (6).png

JOIN THE
FIT COLLECTIVE

Klaar met alle excuses? Klaar met overal ja op zeggen behalve tegen jezelf? Wil je nu echt die balans zonder extreme diëten of het welbekende jojo-effect? Join the Fit Collective met:
 
Online coaching. Elke maand een coach call via Zoom met mij als jouw coach en personal cheerleader ;)

Maandelijks een Mastermind met de groep. Ervaringen delen, sparren over struggles en elkaar inspireren. 


Een online WhatsApp groep vol met inspiratie en motivatie (Whatsapp groep) waarin je schaamteloos jouw struggles mag delen, successen kunt vieren en ervaringen uitwisselen delen met andere vrouwen uit het collectief

Persoonlijke voedingsbudgetten en trainingsschema's in een online applicatie afgestemd op jouw doelen

Toegang tot de Fit Collective online leeromgeving met weekmenu's, talloze inspiratie, tips en elke maand een waardevolle module met kennis rondom voeding, beweging, mindset en quality time

VOL ENERGIE GENIETEN VAN HET LEVEN MET BALANS EN BLIJVEND RESULTAAT

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Veel meer energie!
Afvallen zonder dieet, maar met een gezonde balans en tussen genieten en je doelen behalen. Geen alles of niets principes meer!
Lekker in je lichaam zitten door de juiste voeding, mindset, voldoende beweging en goede planning. 
Accountability. Je staat er niet alleen voor, je kunt terugvallen op een hele waardevolle community en energieke coach
Alle tools die je nodig hebt op het gebied van voeding, training en mindset om jouw quality of life een boost te geven
Blijvend resultaat!
Zoveel programma's focussen op de symptomen, maar er wordt veel te weinig gekeken naar de oorzaak. Hoe komt het dat je weer terug valt in oude patronen?

Waarschijnlijk omdat er niet wordt gewerkt aan gedragsverandering, (voedings)mindset en bewustwording. En dat zijn wel de belangrijkste ingrediënten voor blijvende verandering en resultaat. Anders blijft het altijd symptoombestrijding en blijf je in die vicieuze cirkel zitten. Doorbreek die cirkel! 

MAG IK JE HELPEN JOUW DOEL BEHALEN?

Join the Fit Collective en kies de coaching frequentie die bij jou wensen past. Alle pakketten bevatten dezelfde inhoud, het verschil zit in de intensiteit de coaching.
Tip: Check ook vooral of jouw werkgever het coach traject vergoed!
Tip: Check ook vooral of jouw werkgever het coach traject vergoed!
Tip: Check ook vooral of jouw werkgever het coach traject vergoed!
Ben jij op zoek naar een intensievere vorm van coaching? Plan dan een gratis intake en dan vertel ik alles over deze mogelijkheden, de aanpak en hoe we samen als team aan de slag gaan.

WAAROM LUKT HET NU WEL?

Ik hoor je denken. Dit is al het zoveelste programma wat je misschien overweegt? Tja, I get it... waarom zou dit nu wel werken? Elke keer val je weer terug in dat oude patroon. 

Maar laat mij je deze vragen stellen:

 
 • Hoevaak heb je al eens iets geprobeerd waarbij er geen restricties waren?
 • Hoe vaak heb je al eens iets geprobeerd voor de lange termijn, ipv de quick fix?​
 • Hoe vaak ben je al aan de slag gegaan met de mindset achter het stellen van jouw doelen?

Kortom: hoe vaak heb je echt geïnvesteerd in een lange termijn oplossing?
 
Dus geen quick fix waarbij je snel die kilo's kwijt bent, maar echt werkt aan een duurzame lifestyle met focus om weer lekker in je vel te zitten, ipv zo snel mogelijk heel veel kilo's kwijt raken. Echt investeren in jouw well-being. Echt jouw quality of life een upgrade geven. 

Hoe vaak heb je dat al geprobeerd?
Ik weet zeker dat jij het WEL in je hebt om die doelen te behalen, maar dat de aanpak nooit flexibiliteit heeft gekend. Weten hoe je brein werkt en daar op inspelen door het jezelf makkelijk te maken in plaats van ingewikkeld en streng.
 
Ik wil je laten zien hoe het ook kan!
Ik weet zeker als jij gaat plannen, voorbereiden en gaat werken aan de balans, dat jij resultaat behaald en behoud.

REAL TRANSFORMATIONS

Get Inspired by these Fit Collective Stories
c18ec21e-4492-40e6-a437-37540a4ece90
WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.53.56 PM
13f1875d-74f9-4cca-83ad-5bd80c64a7c2
Schermafbeelding 2022-08-29 om 16.10.46
3DF8A6CF-3E6A-4BD5-BB52-D8F6D67F96FB
 • Hoelang heb ik toegang tot het programma?
  Je hebt onbeperkt toegang. Dus je kunt het programma nu volgen of je kunt het continu opnieuw volgen. Of later weer eens er bij pakken. Genoeg opties en inspiratie om er voorlopig mee door te kunnen :).
 • Wat is de tijdsinvestering
  Elke week ontvang je 2 workouts van 30 minuten: 1x een krachttraining en 1x per week een HIIT training, een high intensity interval training. Hoe vaak jij per week wilt trainen is helemaal aan jou en wat past in jouw agenda. De trainingen zijn lekker kort en effectief, dus zijn makkelijk ergens tussendoor te doen. Net voor je werk, of nog even voor het avondeten. Ideaal in te plannen.
 • Worden de trainingen live gegeven?
  Nee de trainingen zijn vooraf opgenomen. Dus jij kunt deze volledig wanneer het jou schikt en op eigen tempo volgen. Elke week staan er nieuwe workouts in de besloten online community.
 • Is het programma inclusief coaching?
  Nee dit is een zelfstandig programma zonder coaching. Ik deel ik in de online omgeving wel per week stapsgewijs stappen om je op die manier te begeleiden naar jouw doel.
 • Voor welk niveau is het programma?
  De trainingen zijn voor elk niveau te volgen. Tijdens de training geef ik altijd een optie om te verzwaren, zodat elke niveau; beginner/gemiddeld/gevorderd het uitdagend kan maken. Wel adviseer ik voor de gevorderde variant om gewicht toe te voegen in de vorm van een dumbell of kettlebells.
 • Kun je de trainingen ook in de sportschool volgen?
  Zeker!! Maar in principe is een sportschool abbonnement niet nodig (scheelt ook weer geld ;)). Er zijn 2 soorten waar je uit kunt kiezen. De online trainingsvideo's: in deze video’s geef ik de training en doe je met mij mee, deze zijn altijd rond de 30 minuten en zijn HIIT- of Krachttrainingen. Hiernaast kun je ook zelfstandige krachttrainingen vinden in de trainingsdatabase. Deze trainingen zijn ook voor alle verschillende niveau’s en trainingslocaties (thuis of in de gym).
 • Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?
  Nee, je krijgt geen kant en klare voedingsschema’s, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding. Maar wil ik je wel uitdagen om dit toe te passen in je huidige voedingspatroon. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.
 • Welk materiaal is er nodig in de trainingen?
  Ik raad sowieso aan om een weerstandsband en mini bands aan te schaffen. Hier deel ik welke ik zelf prettig vindt. Daarnaast is het ook fijn om op te gaan bouwen op den duur en dat kun je mooi doen met Kettlebells of Dumbells. Maar dit is zeker nog geen must bij de start.
 • Kan ik het programma ook volgen als ik zwanger ben?
  De voedingsschema's zijn zeker ook te volgen als je zwanger bent. De krachttrainingen over het algemeen ook, maar ik adviseer altijd om wel even met een specialist te overleggen want elke zwangerschap is anders. Vooral heel belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de buikspier oefeningen te laten voor wat het is.
 • Zijn de maaltijden voor het hele gezin?
  Oh ja absoluut! Ik hoor van veel klanten dat het hele gezin ook lekker geniet van de gezonde maaltijden. Het zijn ook veel gerechten die ik zelf ook thuis met mijn gezin maak. Natuurlijk is elk kind anders en zijn ze helaas nog niet allemaal dol op groenten ;). Maar het zijn maaltijden waarbij je dat soort aanpassingen gemakkelijk kunt doen.
bottom of page