top of page

COMING UP!

Oktober 2022 - Mijn gloednieuwe programma
Na jarenlang veel vrouwen gecoacht te hebben is mij 1 ding mega duidelijk geworden. Een lifestyle creëer je niet in in 4 of 6 maanden. Het is een way of life die je wilt blijven onderhouden. In mijn nieuwste programma gaan we voor die lifestyle! Ik je elke maand inspireren, motiveren en een stok achter de deur bieden. Voor de lange termijn!

Voor alle vrouwen die klaar zijn met diëten en het welbekend yo-yo effect. Voor vrouwen die meer tijd voor zichzelf willen vrij maken, meer rust in hun hoofd willen. Voor alle vrouwen die nog meer willen genieten van het leven. VOL ENERGIE! 

Dit programma wordt jouw maandelijkse moment me-time. Meer leren over je lichaam, voeding, beweging, mindset, eetbuien, hormonen en andere onderwerpen komen aan bod en de mogelijkheid om met gelijkgestemden in contact te komen in een fijne community.


Leven met de juiste balans tussen tijd voor jezelf,  gezonde voeding, voldoende beweging en de juiste mindset en planning. Lekker in je lichaam zitten, zonder restricties maar met controle en een blijvende stok achter de deur door:
 

Maandelijks coaching van mij, onwijs inspirerende masterclasseses van experts op verschillende vlakken binnen het thema lifestyle, diverse workouts, bakken aan inspiratie/advies en richtlijnen op het gebied voeding (recepten,weekmenu's,  you name it), Challenges and so much more. 

Het wordt een uitbreiding van mijn huidige programma's en qua prijs toegankelijk voor iedereen.

Al mijn kennis, ervaring en tips ga ik met je delen in dit programma. Want de energie die ik nu ervaar, hoeveel ik nu kan genieten, dat gun ik iedereen. 


Klaar met die quickfixes en dieëten, we weten ondertussen dat dit niet werkt. Laten we nu gaan bouwen aan die levensstijl! 

Zet jezelf vrijblijvend op de interesselijst zodat jij als allereerste(!) eind van de zomermeer informatie per mail ontvangt. En niet alleen dat, als eerste krijg jij ook het allerbeste aanbod met giga korting!

BMP_2824-16.JPEG

LET'S MAKE A LIFESTYLE

bottom of page