top of page

JOIN THE FIT COLLECTIVE

Blijvend vetverlies,
Gezonde relatie met voeding
Een levensstijl waarbij je nog steeds kunt genieten

Zelfstandig knallen richting jouw doelen, maar maar wel de mogelijkheid hebben om in groepsverband je vragen te kunnen stellen, te kunnen sparren en geïnspireerd te worden. Fit Collective is een mega compleet programma waar alles wat je nodig hebt voor je klaar staat. Er is een databank vol aan voedingsinspiratie, een trainingsdatabase met heerlijk trainingen voor thuis en in de gym en een community waar, als daar behoefte aan is, je in contact kunt komen met andere members.

In 4 maanden naar een gezonde levensstijl. Investeer in je gezondheid, daar heb je de rest van je leven profijt van.

Compleet online 4 maanden programma nu voor €199,96
(of 4x €49,99 per maand)

KEN_0543-bewerkt.jpg

WAT KUN JE NA 4 MAANDEN VERWACHTEN?

Veel meer energie!
Afvallen zonder dieet, maar met een gezonde balans en tussen genieten en je doelen behalen. Geen alles of niets principes meer!
Lekker in je lichaam zitten door de juiste voeding, mindset, voldoende beweging en goede planning. 
Accountability. Je staat er niet alleen voor, je kunt terugvallen op een hele waardevolle community en energieke coach
Alle tools die je nodig hebt op het gebied van voeding, training en mindset om jouw quality of life een boost te geven
Blijvend resultaat!
Waarom werkt diëten niet? Hoe komt het dat je weer terug valt in oude patronen?

Waarschijnlijk omdat er niet wordt gewerkt aan gedragsverandering, (voedings)mindset en bewustwording. Na dat dieet ga je weer back to normal, alleen normal is niet verandert. De patronen zijn niet verandert. En dat zijn wel de belangrijkste ingrediënten voor blijvende verandering en resultaat. Anders blijft slechts alleen resultaat voor even en blijf je in die vicieuze cirkel zitten.

Doorbreek die cirkel! 

REAL TRANSFORMATIONS

Get Inspired by these Fit Collective Stories
c18ec21e-4492-40e6-a437-37540a4ece90
WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.53.56 PM
13f1875d-74f9-4cca-83ad-5bd80c64a7c2
Schermafbeelding 2022-08-29 om 16.10.46
3DF8A6CF-3E6A-4BD5-BB52-D8F6D67F96FB

WAAROM LUKT HET NU WEL?

Ik hoor je denken. Dit is al het zoveelste programma wat je misschien overweegt? Tja, I get it... waarom zou dit nu wel werken? Elke keer val je weer terug in dat oude patroon. 

Maar laat mij je deze vragen stellen:

 
  • Hoevaak heb je al eens iets geprobeerd waarbij er geen restricties waren?
  • Hoe vaak heb je al eens iets geprobeerd voor de lange termijn, ipv de quick fix?​
  • Hoe vaak ben je al aan de slag gegaan met de mindset achter het stellen van jouw doelen?

Kortom: hoe vaak heb je echt geïnvesteerd in een lange termijn oplossing?
 
Dus geen quick fix waarbij je snel die kilo's kwijt bent, maar echt werkt aan een duurzame lifestyle met focus om weer lekker in je vel te zitten, ipv zo snel mogelijk heel veel kilo's kwijt raken. Echt investeren in jouw well-being. Echt jouw quality of life een upgrade geven. 
Ik weet zeker dat jij het WEL in je hebt om die doelen te behalen, maar dat de aanpak nooit flexibiliteit heeft gekend. Weten hoe je brein werkt en daar op inspelen door het jezelf makkelijk te maken in plaats van ingewikkeld en streng.
 
Ik wil je laten zien hoe het ook kan!
Ik weet zeker als jij gaat plannen, voorbereiden en gaat werken aan de balans, dat jij resultaat behaald en behoud.

COACH WALK-INS

De coach walk-ins vinden altijd plaats in de 1ste week van de maand. Vragen voor de Q&A kunnen altijd vooraf worden ingevuld in het formulier wat in de online omgeving staat, dan zorg ik dat deze behandeld worden tijdens de walk-in sessie. Natuurlijk mag je ook tijdens de sessie zelf je vragen stellen, alleen maar leuk als het interactieve sessies zijn, zo haal je er voor jezelf ook het meeste uit :)

MOTIVATIONAL TALKS

Elke maand staat er een een motivational Talk van mij in de online omgeving. Een peptalk, de ene keer op het gebied van voeding, de andere keer training of quality time. Een video om je weer even die boost te geven en te gaan knallen.
_DSC0372.JPG

"Heb me echt eerlijk waar nog nooit zo goed en sterk gevoelt sinds ik door jou gecoacht wordt. Heb zoveel nieuwe inzichten gekregen waardoor het gewoon nu wel lukt. Daar ben ik je heel dankbaar voor"

ONLINE MASTERCLASSES

In de Masterclass wordt kennis gedeeld over verschillende lifestyle onderwerpen. Van de werking van je mind tot je darmen, mealpreppen, zelfliefde, plannen, you name it.

Ik wil je van zoveel mogelijk kennis voorzien zodat je alle tools in huis hebt om een lifestyle te ontwikkelen die bij jou past.

De Masterclasses zijn altijd via Zoom en kun je er niet live bij zijn, dan wordt er altijd een opname van gemaakt, zodat je 'm terug kunt zien.

FIT COLLECTIVE COLLEGE

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving: Fit Collective College waarin ik mijn kennis en ervaring met je deel doormiddel van opdrachten en uitdagingen.

Stap voor stap ga ik door alle facetten die komen kijken bij het aanleren van een gezonde en blijvend voedingspatroon, dagelijkse beweging, mindset, maar ook voor jezelf durven kiezen en prioriteiten stellen.

Je behoudt altijd toegang, zodat je het echt op jouw eigen tempo kunt volgen.

"Ik ben inmiddels ruim 8 kg afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Het collectief zorgt er echt voor dat je stappen blijft maken qua voeding, mindset en beweging."

VOEDINGSINSPIRATIE

Binnen de online community vind je een database genaamd Food Collective vol met gezonde en makkelijke maaltijden. Van ontbijt tot lunch, smoothies en diner. Er staat echt van alles in. Ook geschikt voor het gezin.

Daarnaast krijg je ook toegang tot Food App waarin je de mogelijkheid hebt om kcal te tracken en inzicht te krijgen in jouw dagelijkse voeding.

Naast de losse recepten en maaltijden, zijn er ook volledige weekmenu's te vinden die zijn ingericht op een kcal-tekort van zo'n 1400 a 1500 kcal.
 In de schema’s geef ik altijd opties om de maaltijd hoger of lager in kcal te maken, zodat je het kunt afstemmen op je eigen doel. 

TRAININGSCHEMA'S

Je krijgt in het 4 maanden programma toegang tot de trainingvideo's en/of schema's.In de online App krijg je toegang tot allerlei krachttraining schema’s ingedeeld op:

Niveau: beginner/gemiddeld/gevorderd
Aantal keer in de week
Beschikbaar materiaal
Locatie: Thuis of in de gym

De trainingen kun je zelf inplannen in je agenda. Elke oefening in de trainingen heeft een instructievideo, zodat je precies weet hoe een oefening met de juiste techniek uit te voeren en op welke snelheid. Kind kan de was doen ;)


Heb je weinig motivatie om zelf te gaan trainen? Dan zijn de online trainingsvideo's met mij ideaal. Ik doe (virtueel) moet je mee en sleep je er doorheen. Net even dat extra duwtje en niet na hoeven denken wat je moet doen. Je doet gewoon lekker mee. Deze trainingen zijn altijd rond de 30 minuten, dus kun je ook gemakkelijk in de agenda inplannen. Deze video's zijn zowel kracht -als cardio trainingen.

ALLES OP EEN RIJ

Een actieve online community vol inspiratie en motivatie waar je jouw ervaringen kunt delen met elkaar
Elke maand bij Jill een coach walk-in: Je kunt binnen lopen in Zoom om jouw vragen te stellen en te sparren over dingen waar je tegenaan loopt
Toegang tot de leeromgeving de Fit Collective College waar elke maand modules vrij komen over voeding, training, motivatie & tijd voor jezelf
Elke maand online masterclasses gegeven door verschillende experts over onderwerpen binnen lifestyle.
Toegang tot een database gevuld met trainigssschema's en -video's voor verschillende niveaus
Toegang tot de online voedingsdatabank met mega veel voedingsinspiratie, meer dan 300 gezonde en makkelijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner incl weekmenu's.
bottom of page