top of page
Podcast Cover (6).png

JOIN THE
FIT COLLECTIVE

Ben je klaar om meer energie te ervaren, je lekkerder in je vel te voelen en een gebalanceerde levensstijl te creëren waarbij genieten centraal staat? Ik geloof in moeiteloos werken naar een levensstijl die perfect bij jou past, zonder diëten en restricties.

Op 8 januari start ik een 16 weken traject met een groep van 10 vrouwen.
Doe mee en ontdek hoe je jouw doelen kunt bereiken terwijl je volop geniet van het leven.

ALLEEN NU de eerste 48 uur kun je meedoen voor
slechts €147 euro ipv €177 per maand

Zoveel programma's focussen op de symptomen, maar er wordt veel te weinig gekeken naar de oorzaak. Hoe komt het dat je weer terug valt in oude patronen?

Waarschijnlijk omdat er niet wordt gewerkt aan gedragsverandering, (voedings)mindset en bewustwording. En dat zijn wel de belangrijkste ingrediënten voor blijvende verandering en resultaat. Anders blijft het altijd symptoombestrijding en blijf je in die vicieuze cirkel zitten. Doorbreek die cirkel! 
Klaar met alle excuses? Klaar met overal ja op zeggen behalve tegen jezelf? Wil je nu echt die balans zonder extreme diëten of het welbekende jojo-effect? Join the Fit Collective met:
 
Online coaching. Elke maand een 1op1 coach call via Zoom met mij als jouw coach en personal cheerleader ;)

Maandelijks een Mastermind met de groep. Ervaringen delen, sparren over struggles en elkaar inspireren. 


Een online WhatsApp groep vol met inspiratie en motivatie (Whatsapp groep) waarin je schaamteloos jouw struggles mag delen, successen kunt vieren en ervaringen uitwisselen delen met andere vrouwen uit het collectief

Begeleiding op het gebied van voeding en training. Geen voedingsschema's, maar we gaan echt samen kijken wat er werkt en past bij jou! 

Toegang tot de Fit Collective online leeromgeving met weekmenu's, talloze inspiratie, tips en elke maand een waardevolle module met kennis rondom voeding, beweging, mindset en quality time

VOL ENERGIE GENIETEN VAN HET LEVEN MET BALANS EN BLIJVEND RESULTAAT

WAAROM LUKT HET NU WEL?

Ik hoor je denken. Dit is al het zoveelste programma wat je misschien overweegt? Tja, I get it... waarom zou dit nu wel werken? Elke keer val je weer terug in dat oude patroon. 

Maar laat mij je deze vragen stellen:

 
  • Hoevaak heb je al eens iets geprobeerd waarbij er geen restricties waren?
  • Hoe vaak heb je al eens iets geprobeerd voor de lange termijn, ipv de quick fix?​
  • Hoe vaak ben je al aan de slag gegaan met de mindset achter het stellen van jouw doelen?

Kortom: hoe vaak heb je echt geïnvesteerd in een lange termijn oplossing?
 
Dus geen quick fix waarbij je snel die kilo's kwijt bent, maar echt werkt aan een duurzame lifestyle met focus om weer lekker in je vel te zitten, ipv zo snel mogelijk heel veel kilo's kwijt raken. Echt investeren in jouw well-being. Echt jouw quality of life een upgrade geven. 

Hoe vaak heb je dat al geprobeerd?
Ik weet zeker dat jij het WEL in je hebt om die doelen te behalen, maar dat de aanpak nooit flexibiliteit heeft gekend. Weten hoe je brein werkt en daar op inspelen door het jezelf makkelijk te maken in plaats van ingewikkeld en streng.
 
Ik wil je laten zien hoe het ook kan!
Ik weet zeker als jij gaat plannen, voorbereiden en gaat werken aan de balans, dat jij resultaat behaald en behoud.

REAL TRANSFORMATIONS

Get Inspired by these Fit Collective Stories
Schermafbeelding 2023-11-15 om 11.03.19.png
Schermafbeelding 2023-11-15 om 11.02.49.png
Schermafbeelding 2023-11-15 om 11.03.29.png
c18ec21e-4492-40e6-a437-37540a4ece90
WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.53.56 PM
13f1875d-74f9-4cca-83ad-5bd80c64a7c2
Schermafbeelding 2022-08-29 om 16.10.46
3DF8A6CF-3E6A-4BD5-BB52-D8F6D67F96FB

HOEVAAK ANTWOORD JIJ JA?

  • Je hebt van alles al geprobeerd en bent klaar met diëten...
  • ​Je houdt het allemaal niet vol, elke keer verval je toch weer terug...
  • Je bent een levensgenieter en wilt niet inleveren op die geniet momenten...
  • Elke keer krijg je toch weer dat slechte gevoel als je een keer iets eet dat "niet mag"...
  • Je hebt moeite met maat houden als je eenmaal ergens aan begint...
  • Je hebt weinig inspiratie wat gezonds te eten en gaat dan toch snel voor makkelijk...
Zijn deze vragen herkenbaar voor je? Dan is Fit Collective het perfecte programma voor jou. Want we gaan afscheid nemen van die gedachten. Ik ga je laten zien dat het helemaal anders kan! ​Niet inleveren, juist nog meer genieten.

EARLYBIRD KORTING EN BONUS

ALLEEN NU de eerste 48 uur kun je meedoen voor slechts €147 euro ipv €177 per maand (4 maanden).

EN dat is nog niet alles, naast korting krijg jij alleen deze 48 uur de geweldige BONUS: Jij krijgt het Fit Collective Jaarprogramma t.w.v. €500 kado 🎁😱🤩 Dit is een online programma wat al helemaal voor je klaar staat met:

✅ Waardevolle modules in de online omgeving met elke maand een motivatievideo van mij en opdrachten om jouw lifestyle naar een next level te brengen. Ik geef je tips op alle fronten van beweging, voeding en quality time. 
✅ 32 workoutvideo's met mij als jouw virtuele trainingsbuddy. De trainingen zijn allemaal 30 minuten, ik maak er elke training een feestje van en je kunt het overal doen met minimaal materiaal. Ideaal als je even niet de deur uit kunt.
✅ Een gigantische online voedingsdatabank en
✅ Masterclasses van verschillende experts over diverse onderwerpen binnen lifestyle. Van de werking van je darmen tot aan mealpreppen en ademhaling. Alles zodat jij jouw lifestyle op elk front een boost kunt geven. It's all there!

Dus dit volledige online programma, krijg je er gewoon gratis bij 🥰🥳. 

MEET THE COACH

Ik ben niet alleen je coach, maar ook je personal cheeleader ;)
Hoe drukker het leven wordt, hoe moeilijker we het vinden om alles in balans te houden met het resultaat dat we altijd op bepaalde vlakken gaan inleveren. Nadat ik zelf met mijn fysieke doelen aan de slag ging, ervaarde ik hoeveel energie mij dit gaf. Ik leerde zoveel over mezelf, mijn lichaam en merkte ook dat ik hier anderen mee inspireerde. Dus ik dacht JA!

Ik wil dat energieke gevoel, die voldoening, die motivatie, dat wil ik veel meer mensen laten ervaren. Fysiek én mentaal. Want in mijn ogen is dat waar het daadwerkelijk allemaal om gaat: Genieten van het leven: Every damn minute of it!

 
Zo heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik Quality of Life Coach geworden. En wat houdt dat nu precies in?

Ik coach vrouwen om hun quality of life naar een hoger niveau te tillen door een fitte en gezonde levensstijl. Met het resultaat; een enorme boost in jouw quality of life.  
Website (6).png

FUN FACTS

bottom of page