top of page

FIT COLLECTIVE
IN-COMPANY

Webinar - The Warming Up (1).png

INVESTEER IN QUALITY TIME AT WORK

Gezonde voeding en voldoende beweging zijn belangrijke onderdelen van een gezonde levensstijl. Het verhoogt het energieniveau, verlaagt risico op chronische ziekten, stress en het bevordert de algehele gezondheid. Hierin investeren is niet alleen bevordelijk voor het privé leven, maar ook op het werk:

Een gezond en fit team gaat meer uitdagingen aan, ervaart een hogere mentale gezondheid én gaat met veel meer plezier naar het werk. Door dit te stimuleren als werkgever breng je de kwaliteit van leven van jouw collega's naar een hoger niveau. Kortom; Quality time at Work!

We werken met 6 elementen in het programma om te zorgen dat er niet alleen voor zorgen dat de collega's aan de slag gaan met voeding en beweging. Maar ook dat zij daar de hulp bij krijgen zodat ze in de flow blijven. Dat is tenslotte de kracht van het collectief.

ELKE MAAND 6 ELEMENTEN

Een actieve community vol inspiratie en motivatie waar ervaringen worden gedeeld
Elke maand kun je binnen lopen bij Jill als coach in Zoom om je vragen te stellen en/of te sparren.
Webinar - The Warming Up (2).png

"Ik ben al jaren bezig om mijn energie level en levensstijl weer op orde te krijgen. Ik ben echt geweldig blij dat ik mijzelf de FC gegund heb, want de stappen die ik nu al heb gemaakt zijn echt blijvend. Ik raad de FC met Jill echt aan als je om jezelf geeft en je stappen wilt zetten om een gezonde levensstijl te ontwikkelen én te behouden!"

FITTE COLLEGA'S ERVAREN...

Meer werkplezier: Blije collega's zijn de belangrijkste ambassadeurs van een organisatie. Zodra zij lekkerder in hun vel zitten ervaren zij meer plezier in hun werkzaamheden, ze hebben meer energie om hun werk te doen en maken sneller ontwikkelingen door.
Hoge Productiviteit: Voldoende beweging zorgt voor een uitlaatklep, er komt meer creativiteit vrij en stress wordt verlaagd. Dit betekent een boost voor de productiviteit van en daarmee betere prestaties voor de organisatie!
Minder Ziekte verzuim: Collega's die regelmatig sporten, gezond eten en daardoor mentaal en fysiek goed in hun vel zitten melden zich minder vaak ziek, dan medewerkers die dit geen gezonde levensstijl hanteren.
Webinar - The Warming Up (3).png
Anker 1

"Heb me echt eerlijk waar nog nooit zo goed en sterk gevoelt sinds ik door jou gecoacht wordt. Heb zoveel nieuwe inzichten gekregen waardoor het gewoon nu wel lukt. Daar ben ik je heel dankbaar voor"

Starten en volhouden wordt vaak gezien als grote uitdagingen, hoe kom ik en blijf ik in de FLOW. Daar helpt het collectief , samen naar je doelen werken.

Dat maakt Fit Collective bijzonder en anders dan andere programma's. Je wordt niet alleen voorzien van de tools, maar je krijgt ook ondersteuning om met de voeding, training en mindset aan de slag te gaan doormiddel van de Q&A sessies, eventuele coach calls, activiteit met gelijkgestemden in de community en de online masterclasses.

Die kracht van het collectief is enorm sterk. Niet alleen weten wat je moet doen, maar ook ondersteund worden in de uitvoering en begeleiding krijgen wanneer je vastloopt om te zorgen dat je blijft doorpakken en letterlijk en figuurlijk in beweging blijft.

 

NAAST ACTIE OOK COACHING & ACCOUNTABILITY

Webinar - The Warming Up (5).png

"Nooit gedacht dat ik zo veel fysieke als mentale progressie zou behalen. Ik had gehoopt om wat kilo’s te verliezen maar de mentale progressie is voor mij zo veel meer waard! Nooit verwacht om die mentale progressie te zien maar ik zit oprecht 10x beter in mijn vel"

ALLES OP EEN RIJ

Voedingsinspiratie: Meer dan 300 gezonde en makkelijke maaltijden voor ontbijt / lunch en diner om inspiratie uit op te doen voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon.
Online Coaching: Elke maand online coaching op gebied van voeding, training en mindset. Progressie wordt besproken, er wordt meegedacht en er is ruimte om te sparren.
Online Leeromgeving: Online leeromgeving met maandelijks nieuwe modules over voeding, beweging & mindset met daarbijhorende opdrachten, tools en handvatten om het in de praktijk te implementeren.
Online Community: Een online community waar collega's elkaar kunnen uitdagen, ervaringen kunnen uitwisselen en/of samen kunnen trainen. Super voor de teamspirit!
 • Wat houden de Coach Walkins precies in?
  Tijdens deze sessie zit ik 1,5 uur in Zoom om alle vragen te beantwoorden. Vragen kunnen vooraf ingestuurd worden, maar uiteraard kan dit ook tijdens de sessie. Ook is er tijdens deze sessie altijd ruimte om met elkaar te sparren en in gesprek te gaan. Het is een mooie vorm van groepscoaching die goed werkt voor de teamspirit, maar ook voor de accountability.
 • Hoe werkt de WhatsApp groep?
  Zodra je je hebt ingeschreven ben jij Fit Collective Member en krijg je ook toegang tot de groepschat in WhatsApp. In de groep zit je met meerdere vrouwen die soortgelijke doelen hebben en met mij. Ik ben zelf dagelijks actief, deel wat ik zoal eet en we doen ook regelmatig een gezamenlijke challenge. Het leeft elke dag wel in de chat en dat is een mooie reminder en stok achter de deur om zelf ook bij te blijven en je doel niet uit het oog te verliezen. In hoeverre je actief bent hierin is helemaal naar eigen behoefte. De een is heel actief, de ander vindt het vooral heel motiverend om mee te lezen. Alles is goed. Het is vooral belangrijk dat je er voor jezelf uit halt wat belangrijk en waardevol is voor jou. En verder mogen er altijd vragen gesteld worden, wordt ook gespard, twijfels gedeeld en hangt er een hele fijne sfeer. Elke maandag doen we gezamenlijk een reflectie op de afgelopen week, zodat je altijd voorbereid en ready de week start. En daarnaast worden er natuurlijk successen gevierd, ervaringen gedeeld met heel veel inspiratie op gebied van voeding, beweging en lifestyle.
 • Is het programma inclusief coaching?
  Jazeker! Jij kunt zelf kiezen welke intensiteit je de coaching wilt. Hierin kun je kiezen tussen: maandelijks, om de week, elke week. De coaching verloopt online. We hebben contact via WhatsApp waarop ik dagelijks altijd bereikbaar ben via WhatsApp voor alle vragen, hersenspinsels of wat dan ook. De coach calls zijn via Zoom en zijn 30 minuten.
 • Voor welk niveau is het programma?
  Het programma is zo opgesteld dat elk ervaringsniveau het kan volgen. De trainingen die beschikbaar zijn gaan van beginners tot gevorderd. Dus ook daarin kan iedereen haar eigen uitdaging vinden en is het voor iedereen toegankelijk en uitdagend. Ook binnen de community is die variatie waardevol daar iedereen van elkaar kan leren op verschillende vlakken en dat is ook de kracht van het collectief.
 • Kun je de trainingen ook in de sportschool volgen?
  Zeker!! Maar in principe is een sportschool abbonnement niet nodig (scheelt ook weer geld ;)). Er zijn 2 soorten waar je uit kunt kiezen. De online trainingsvideo's: in deze video’s geef ik de training en doe je met mij mee, deze zijn altijd rond de 30 minuten en zijn HIIT- of Krachttrainingen. Hiernaast kun je ook zelfstandige krachttrainingen vinden in de trainingsdatabase. Deze trainingen zijn ook voor alle verschillende niveau’s en trainingslocaties (thuis of in de gym).
 • Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?
  Er is een hele voedingsdatabase met daarin week- en dagschema’s, maar ook maaltijden per eetmoment voor ontbijt / lunch en diner. Dus naast een overzicht met 4 maaltijden per dag, heb je ook alle recepten los. Meestal maaltijden van mezelf en soms verwijs ik naar een lekker recept. Deze mealplans zijn algemeen en niet op maat, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding en help ik je om jouw voedingspatroon te optimaliseren, maar we gaan het wel echt zo maken dat het past binnen jouw lifestyle. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.
bottom of page