top of page

FIT COLLECTIVE
IN-COMPANY

Webinar - The Warming Up (1).png

INVESTEER IN QUALITY TIME AT WORK

Gezonde voeding en voldoende beweging zijn belangrijke onderdelen van een gezonde levensstijl. Het verhoogt het energieniveau, verlaagt risico op chronische ziekten, stress en het bevordert de algehele gezondheid. Hierin investeren is niet alleen bevordelijk voor het privé leven, maar ook op het werk:

Een gezond en fit team gaat meer uitdagingen aan, ervaart een hogere mentale gezondheid én gaat met veel meer plezier naar het werk. Door dit te stimuleren als werkgever breng je de kwaliteit van leven van jouw collega's naar een hoger niveau. Kortom; Quality time at Work!

We werken met 6 elementen in het programma om te zorgen dat er niet alleen voor zorgen dat de collega's aan de slag gaan met voeding en beweging. Maar ook dat zij daar de hulp bij krijgen zodat ze in de flow blijven. Dat is tenslotte de kracht van het collectief.

ELKE MAAND 6 ELEMENTEN

Een actieve community vol inspiratie en motivatie waar ervaringen worden gedeeld
Elke maand kun je binnen lopen bij Jill als coach in Zoom om je vragen te stellen en/of te sparren.
Webinar - The Warming Up (2).png

"Ik ben al jaren bezig om mijn energie level en levensstijl weer op orde te krijgen. Ik ben echt geweldig blij dat ik mijzelf de FC gegund heb, want de stappen die ik nu al heb gemaakt zijn echt blijvend. Ik raad de FC met Jill echt aan als je om jezelf geeft en je stappen wilt zetten om een gezonde levensstijl te ontwikkelen én te behouden!"

FITTE COLLEGA'S ERVAREN...

Meer werkplezier: Blije collega's zijn de belangrijkste ambassadeurs van een organisatie. Zodra zij lekkerder in hun vel zitten ervaren zij meer plezier in hun werkzaamheden, ze hebben meer energie om hun werk te doen en maken sneller ontwikkelingen door.
Hoge Productiviteit: Voldoende beweging zorgt voor een uitlaatklep, er komt meer creativiteit vrij en stress wordt verlaagd. Dit betekent een boost voor de productiviteit van en daarmee betere prestaties voor de organisatie!
Minder Ziekte verzuim: Collega's die regelmatig sporten, gezond eten en daardoor mentaal en fysiek goed in hun vel zitten melden zich minder vaak ziek, dan medewerkers die dit geen gezonde levensstijl hanteren.
Webinar - The Warming Up (3).png
Anker 1

"Heb me echt eerlijk waar nog nooit zo goed en sterk gevoelt sinds ik door jou gecoacht wordt. Heb zoveel nieuwe inzichten gekregen waardoor het gewoon nu wel lukt. Daar ben ik je heel dankbaar voor"

Starten en volhouden wordt vaak gezien als grote uitdagingen, hoe kom ik en blijf ik in de FLOW. Daar helpt het collectief , samen naar je doelen werken.

Dat maakt Fit Collective bijzonder en anders dan andere programma's. Je wordt niet alleen voorzien van de tools, maar je krijgt ook ondersteuning om met de voeding, training en mindset aan de slag te gaan doormiddel van de Q&A sessies, eventuele coach calls, activiteit met gelijkgestemden in de community en de online masterclasses.

Die kracht van het collectief is enorm sterk. Niet alleen weten wat je moet doen, maar ook ondersteund worden in de uitvoering en begeleiding krijgen wanneer je vastloopt om te zorgen dat je blijft doorpakken en letterlijk en figuurlijk in beweging blijft.

 

NAAST ACTIE OOK COACHING & ACCOUNTABILITY

Webinar - The Warming Up (5).png

"Nooit gedacht dat ik zo veel fysieke als mentale progressie zou behalen. Ik had gehoopt om wat kilo’s te verliezen maar de mentale progressie is voor mij zo veel meer waard! Nooit verwacht om die mentale progressie te zien maar ik zit oprecht 10x beter in mijn vel"

ALLES OP EEN RIJ

Voedingsinspiratie: Meer dan 300 gezonde en makkelijke maaltijden voor ontbijt / lunch en diner om inspiratie uit op te doen voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon.
Online Coaching: Elke maand online coaching op gebied van voeding, training en mindset. Progressie wordt besproken, er wordt meegedacht en er is ruimte om te sparren.
Online Leeromgeving: Online leeromgeving met maandelijks nieuwe modules over voeding, beweging & mindset met daarbijhorende opdrachten, tools en handvatten om het in de praktijk te implementeren.
Online Community: Een online community waar collega's elkaar kunnen uitdagen, ervaringen kunnen uitwisselen en/of samen kunnen trainen. Super voor de teamspirit!
bottom of page