Level Up: 1-op-1 Coaching

Je geeft alles voor je werk. Je maakt lange dagen, werkt soms nog even een avondje door, maar in the end ben je eigenlijk bek af. Je merkt dat je energieniveau steeds lager wordt waardoor je toch niet compleet die voldoening ervaart waar je in eerste instantie wel op hoopte.

Goed voor je lichaam en geest zorgen is ook een investering in jouw werk, gezin, relaties etc. Want hoe fitter en vitaler jij je voelt, hoe meer je dit uitstraalt in je werk en hoe meer stappen je ook (letterlijk en figuurlijk) kunt zetten. Want die commitment en discipline die zit al in je, anders ben je ook niet zo on fire in je werk, dus nu is de kunst om dit ook toe te gaan passen op je lichaam. Meer energie om nog meer te kunnen knallen.


Maar waar te beginnen? Hoe zorg je nou oprecht goed voor je lichaam zonder er te ver in door te slaan en in het alles of niets principe te vallen? This is where I come in! Ik help jou graag naar een gezonde balans tussen al deze factoren in je leven. Let me tell you more!

Weten, is anders dan doen!

Wat gezond eten is, hoe je vet kunt verliezen en dat beweging gezond is, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Dit is ook geen hogere wiskunde, maar zit ‘m vaak in het DOEN. Dit is waar we afhaken of eigenlijk: uitstellen. 

 

Er wordt vaak enthousiast een begin gemaakt, maar zodra de drukte toeneemt, je stress ervaart is de zorg voor je lichaam het eerste wat in dit soort situaties komt te vervallen. Hoe dan?! Dit zijn JUIST de momenten waarin je goed voor je lichaam wilt blijven zorgen, want dan kun je dit soort situaties ook beter dragen. 

 

En dit komt vaak doordat de prioriteit er niet ligt, we 1001 excuses hebben om het niet te doen én omdat we het te groot maken. Het begint allemaal bij realistische doelen stellen en stap voor stap oppakken zodat je er geleidelijk in komt. Op alle fronten!

 

We zijn vaak veel te veel gefocust op de fysieke progressie. Maar ik denk dat dit niet de prioriteit moet hebben. Laten we eerste focussen op het primaire doel; meer energie, lekker in je vel zitten en happy zijn als je in de spiegel kijkt. Want hebben we dat onder controle, dan resulteert dat automatisch ook in het secundaire doel: fysieke progressie.

Are you ready to Level Up?

Herken jij je in de volgende punten, dan past het absoluut bij jou om Level UP te gaan!
 

 • Je wilt meer energie ervaren op alle fronten

 • Je bent een doorpakker, behalve op het gebied van tijd voor jezelf en rustmomenten

 • Je bent klaar met de vicieuze cirkel en bent bereid om nu echt keuzes te maken, te kiezen en prioriteiten te stellen.

 • Je wilt een evenwichtige relatie met voeding 

 • Je bent op zoek naar een gezonde work/life balance

 • Je vindt het lastig om tijd voor jezelf te pakken, want er zijn altijd andere dingen te doen

 • Je wilt je fit voelen en je dagelijkse beweging een boost geven

 • Je wilt duurzaam effect en bent op zoek naar een levensstijl ipv de quickfix

Why Level Up?

Ik gok dat jij in je werk ook level up wilt gaan? Je doet het niet voor minder. Maar jouw lichaam zorgt er ook voor dat je dit kunt blijven doen. Ik ben er van overtuigd dat als we dat stukje quality of life (voeding/training/mindset) ook een boost geven, dat jij nog meer gaat knallen in jouw business.

What to expect:

 • 4 maanden online 1 op 1 coaching

 • Individuele coaching

  • Elke week 30 minuten coach call via Zoom 

  • Dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen/sparren via whatsapp

  • Pro actief wordt er dagelijks naar je voeding gekeken/feedback gegeven

 • Toegang tot online applicatie

  • Kcaltracker met persoonlijk kcalbudget afgestemd op jouw doel

  • Voortgangsregistratie: hierin houden we nauwkeurig jouw fysieke progressie bij

  • Trainingsschema adv van jouw doelen

 • Toegang tot online community

  • Ook heb je toegang tot de online community waar dagelijks waardevolle tips/kennis/uitdagingen en opdrachten op gebied van voeding/training/lifestyle wordt gedeeld.

De investering voor deze uitgebreide vorm van coaching is €447 per maand. Dit is €111,75 per week en je bent helemaal voorzien van trainingen, voedingsinspiratie en dagelijkse coaching van mij.

The feeling when you go up!

 • Je lichaam heeft net zoveel prioriteit als je bedrijf en is niet meer het eerste dat je laat vallen als stress of drukte toeneemt

 • Je hebt een gezonde work life balance 

 • Je bent je bewust van jouw voedingsgedrag en maakt daardoor keuzes waar je achterstaat.

 • Je hebt geen alles of niets principes

 • Je bent dagelijks actief en voelt je energiek

 • Je hebt meer rust in je hoofd

 • Je geniet optimaal van jouw quality of life

Benieuwd of de Level Up coaching iets is voor jou? Plan dan vooral een vrijblijvende call in, zodat ik je er meer over kan vertellen, jij je vragen kunt stellen en even kunt afstemmen of het bij jou past.

Let me be your cheerleader

Na een beetje speuren over mijn website of misschien volg je me al even via Instagram heb je misschien al zo’n vermoeden; Maar ik zit VOL energie! Ik geniet intens van mijn gezin, ik zorg goed voor mijn lichaam en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. I love it! En tuurlijk ervaar ik als moeder en ondernemer ook dat het leven gewoon druk is. Er komt veel op je af, we hebben veel verantwoordelijkheden uit verschillende hoeken en soms zie je door de bomen het bos niet meer. En gek genoeg hebben we dan snel de neiging om de zorg voor onszelf te downgraden en in de overlevingsstand te gaan. Maar dat lijkt me ook niet de bedoeling? Want die emmer zit op een gegeven moment ook vol. 

 

Ik voelde op een gegeven moment ook overwhelmed. Weinig rust in mijn hoofd, zo druk met alles dat ik uiteindelijk druk was met niets. Maar sinds ik de flow heb gevonden, heb ik hier ZOVEEL passie voor gekregen. Ik raakte hier zo door gefascineerd en ik ben ZO overtuigd dat het ook anders kan nu ik dat zelf heb ervaren, dat ik het mijn missie heb gemaakt om jou hierbij te helpen! Ik wil je meenemen in deze mindset met de tools die ik zelf dagelijks toepas, met alle tips & trics, maar vooral ook in het genieten! En die eerste stappen zijn het doen en hoe fijn is het als je die eerste stappen niet alleen hoeft te doen.


En hey, als ik het kan, dan kan jij het ook! So what do you say, gaan we samen aan de slag?

Deze vrouwen gingen je voor!

BMP_2788-15.jpg
WhatsApp Image 2022-01-31 at 16.28.27.jpeg

Elisha

Sinds ik 1:1 gecoacht word door Jill heb ik zo’n enorme progressie gemaakt. Dan heb ik het niet alleen over anders/gezonder eten en meer bewegen, maar vooral ook over de mindset shift die ik heb gemaakt. Al jaren struggle ik met mijn gewicht, maar door Jill heb ik eindelijk iets gevonden dat echt voor mij werkt. Geen (crash) dieet dat ik maar eventjes volhoud, maar een duurzame en zelfs leuke manier van afvallen en op gewicht blijven. Ik heb geleerd dat balans hierbij echt het code woord is.

Wat ik het allerfijnste vind aan de 1:1 coaching is dat ik Jill elke dag kan appen met vragen of bij moeilijke momenten. Ze denkt super goed met me mee, waardoor ik nog betere en slimmere voedingskeuzes leer maken. Daarnaast houdt Jill mij ook echt accountable voor het behalen van mijn doelen. Als ik even niks laat horen stuurt Jill direct een berichtje. Negeren is geen optie, want dan stuurt ze een paar uur later gewoon weer iets. Vooral dat 1:1 contact maakt dat ik progressie blijf maken en dat vind ik zooo waardevol! Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt om met Jill aan de slag te gaan en heb dan ook nog een keer verlengd!