IMG_3929.JPG

Ik was aan het denken hoe we in deze gekke tijden nog steeds kunnen genieten van quality time met elkaar en tegelijkertijd ons wel aan de maatregelen kunnen houden. Want het blijven onzekere tijden, maar ook in deze tijden wil ik jullie stimuleren om van quality time prioriteit te maken :). De weekendjes weg en date nights zaten er natuurlijk even niet in. Maar toen kwam het idee van die 'goeie ouwe tijd' naar boven, dat mijn vader speurtochten voor ons maakte. Ik weet het nog als de dag van gister. We gingen op pad met een vragenlijst en waren de hele middag zoet. En toen dacht ik ja! Een speurtocht in de auto: De Quality Time Auto Rally.

Hoe leuk is dat! Je bent er even lekker uit, hebt lol met elkaar en dat terwijl je door prachtige Nederlandse landschappen rijdt. Picknickmand vol lekkere hapjes en drankjes mee en dat belooft een top dag.

Wat praktische informatie op een rij:

  • De Quality Time Auto Rally's zijn ongeveer 60 km lang en duurt ruim 3 uur.

  • De Auto Rally 'Noord-Holland' start en eindigt in Assendelft en de Auto Rally 'Plassen en Riveren' start en eindigt in Abcoude.

  • Prachtige routes door pittoreske oude dorpjes, mooie plassen en rivieren en mooie Nederlandse  landschappen

  • De prijs van de rally's zijn €15,00 per auto

Ga er lekker op uit en mochten jullie iets over jullie rally delen, super tof als je mij wilt taggen via  @mrsqualitytime met de #qualitytimeautorally.

Have fun & Thanks for your support!

Quality Time

Auto Rally

Quality Time  

Auto Rally

Bestel hier aan voor de Quality Time Auto Rally en let's get on the road!

Geef jouw Quality of Life een upgrade

Naast Quality Time Activiteiten, help ik je ook graag bij het upgraden van jouw quality of life!

Download

Antwoordblad

Benieuwd hoe jullie de speurtocht hebben gedaan? Download hier het antwoordblad.