BMP_2488-1.jpg

Meer energie
Meer beweging
Meer gezonde voeding

& dus meer Quality Time

Dit programma bevat alle ingrediënten voor een fitte, gezonde en energieke lifestyle.

Trainen met Jill

Trainen… Als je eenmaal bezig bent vind je het wel leuk, maar het is net even dat setje wat je nodig hebt. Iemand die je er doorheen sleept, opbeurt en energie geeft. Nou ladies, probleem opgelost, ik ga je helpen. Wie ben ik? Jill, geboren enthousiasteling, elke dag vol energie en vanaf nu (hoop ik ;)) jouw trainingsbuddy (op afstand).

Ik ga 2x per week met jou trainen. 

BMP_2871-18.jpg

Voeding

Goed bewegen gaat natuurlijk ook gepaard met gezonde voeding. Dus ik help je hier ook graag mee op weg. Elke week ontvang je inspiratie op het gebied van maaltijden. Met deze weekgerechten wil ik je een idee geven hoe je je week kunt indelen qua producten/maaltijd, maar ook hoe je jouw kcal het beste kunt verdelen op een dag. Ook geef ik bij elke maaltijd tips hoe je de maaltijd kcalrijker/-armer kunt maken. Dus voor ieder wat wils.

BMP_2884-19.jpg

Quality Time

Ik zou Mrs. Quality Time natuurlijk niet zijn als ik hier ook niet een stuk quality of life in meeneem. Dus je ontvangt ook tips om meer tijd te besteden aan jezelf, tips voor weekendjes weg, adviezen voor een juiste worklife balance, een goede mindset, kortom van alles dat bijdraagt aan jouw kwaliteit van leven.

Investeer in jouw quality of life!

 • Elke week 2 online trainingen met mij als jouw trainingsbuddy  (1x kracht en 1x HIIT)

 • Elke week een maaltijdoverzicht met gezonde gerechten en recepten ter inspiratie

 • Elke week inzichten/uitdagingen om jouw Quality of Life te optimaliseren

Plus deze mooie extra's!

In het programma zit een boodschappenlijst met de producten die ik aanraad voor een gezonde levensstijl.

 

Inclusief een gratis weekplanner die je elke week kunt invullen om jouw week in te plannen met voeding, training en tijd voor jezelf!

Nu tijdelijk van €97 voor €47
Dat is slechts €11,75 per maand!

Dit is echt wat voor jou als...

 • Jij je fit, energiek en gezond wil voelen

 • Je op een laagdrempelige manier aan de slag wilt gaan met jouw voeding en beweging, praktisch en niet tijdrovend

 • Je consistent aan de slag wilt gaan met een gezond voedings- en bewegingspatroon

 • Je die stok achter de deur nodig hebt om in actie over te gaan.

 • Je geen fan bent van de sportschool, maar wel graag in beweging wil komen

 • Je weinig tijd hebt en op zoek bent naar iets dat past binnen jouw drukke planning

 • Energie krijgt van Jill 😂

"Ik weet niet zo goed of ik nu blij met zijn met Jill of niet. Wat weet ze je namelijk uit te dagen met de workouts. Voor mij is het weer naar een tijd niet sporten de draad weer oppakken. Jill geeft in haar video's heldere uitleg en ook de verschillende opties waardoor het voor ieder niveau te doen is. Gegarandeerd rode kolen na je workout waar Jill je door heen coacht!"

Lindsay

Wekelijks staan er een nieuwe WORKOUTS voor je klaar

 • 1x per week komt er een krachttraining met mij online zodat jij die virtueel kunt meedoen. Hoe leuk, samen lekker knallen en fit worden! Ik heb er zin in :)

 • 1x in de week doen we samen een HIIT workout. ZWETEN! We gooien die hartslag omhoog en gaan samen alles geven. En trust me, dit vind ik net zo heftig als jij haha! Maar door de mooie combi van kracht én cardio werken we aan zowel je kracht (spiermassa) als aan je conditie en fitheid.

 • De workouts zijn allemaal rond de 30 minuten, dus gemakkelijk in te plannen in de drukke agenda's

 • De workouts zijn voor elk niveau (beginner/gemiddeld/gevorderd) en kunnen allemaal thuis en in eigen tijd gevolgd worden

 • Qua materiaal wordt er veel getraind met lichaamsgewicht. Maar ik heb wel een paar handige attributen op een rijtje gezet die ik wel aanraad om aan te schaffen.

Klik hier voor mijn trainingsmateriaal tips!

Deze trainingsvideo’s zijn vooraf opgenomen, dus je kunt het geheel inplannen in je eigen agenda. 

"Iedere dag een nieuw overzicht met heerlijke gezonde recepten en voorbeelden met hoe je een volledig gezonde voedingsweek in handen hebt voor 4 maanden lang. En met handige tips en kleine opdrachten heb je zo'n compleet programma. Ik ben er zo blij mee"

Speranza.

Wekelijks ontvang jij een weekoverzicht met verschillende GEZONDE MAALTIJDEN

 • Elke week een online mealplan met maaltijden voor ontbijt/lunch/diner en prebedtime. Praktisch, makkelijk en lekker. Uit deze overzichten/schema's kun je inspiratie halen om jouw weekplanning in te vullen en gezond en voedzaam te eten. Je kunt het zien als voedingsschema of als inspiratieweek :).

 • Een online weekplanner template zodat jij wekelijks jouw voeding kunt inplannen en hier de boodschappen voor in huis kunt halen

 • Een boodschappenlijst: Haal inspiratie uit de boodschappenlijst. Hierin staan producten die ik aanraad om in huis te halen. De ene week probeer je het een, de ander week kies je weer een andere maaltijd. Keuze genoeg!​​

Of te wel, genoeg opties om er elke week een gezonde week van te maken!

"Het programma geeft inspiratie voor voeding en een schema dat helpt om ritme en regelmaat te krijgen in mijn eetgewoontes. Dit geeft mij meer tijd om iedere dag ook quality time in te plannen"

Chaya.

Wekelijks een FRIENDLY REMINDERS om ook te genieten en te investeren in jouw quality of life!

 • Hoe vaak pak jij dat momentje voor jezelf? Hoeveel vrije tijd houd jij vrij in je planning? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Of ben jij in control? Elke week geef ik in de online omgeving een advies, of ik deel een inzicht op het gebied van jouw kwaliteit van leven.

 • Ik daag je uit om concreet voor jezelf die quality time in te plannen. Wat ga jij concreet doen aan quality time deze week?

Online meedoen met de workouts.png

Veelgestelde vragen