BMP_2488-1.jpg

In 4 maanden ervaar jij:
meer energie, meer beweging, meer gezonde voeding & dus meer Quality Time

En dit allemaal in 1 online programma voor eenmalig €47,-

Heb jij die extra stok achter de deur nodig, maar wil je wel zelfstandig aan de slag gaan?


Geen excuses meer, maar gewoon lekker trainen met Jill-energy, voedingsinspiratie én tips om jouw quality of life te boosten. Ik heb alles voor je klaar staan.

 

In het online programma ga je volledig zelfstandig aan de slag met trainingen & voeding, maar dan zonder de zorgen over de ‘wie/wat/waar’, want dat heb ik al he-le-maal voor je uitgewerkt in 1 programma:

The Quality of Life Program

BMP_2871-18.jpg

Trainen met Jill

Trainen… Als je eenmaal bezig bent vind je het wel leuk, maar het is net even dat setje wat je nodig hebt. Iemand die je er doorheen sleept, opbeurt en energie geeft. Nou ladies, probleem opgelost, ik ga je helpen. Wie ben ik? Jill, geboren enthousiasteling, elke dag vol energie en vanaf nu (hoop ik ;)) jouw trainingsbuddy (op afstand).

Ik ga 2x per week met jou trainen. 

Elke week staan er een nieuwe WORKOUTS voor je klaar

 • 1x per week komt er een krachttraining met mij online zodat jij die virtueel kunt meedoen. Hoe leuk, samen lekker knallen en fit worden! Ik heb er zin in :)

 • 1x in de week doen we samen een HIIT workout. ZWETEN! We gooien die hartslag omhoog en gaan samen alles geven. En trust me, dit vind ik net zo heftig als jij haha! Maar door de mooie combi van kracht én cardio werken we aan zowel je kracht (spiermassa) als aan je conditie en fitheid.

 • De workouts zijn allemaal rond de 30 minuten, dus gemakkelijk in te plannen in de drukke agenda's

 • De workouts zijn voor elk niveau (beginner/gemiddeld/gevorderd) en kunnen allemaal thuis en in eigen tijd gevolgd worden

 • Qua materiaal wordt er veel getraind met lichaamsgewicht. Maar ik heb wel een paar handige attributen op een rijtje gezet die ik wel aanraad om aan te schaffen.

Klik hier voor mijn trainingsmateriaal tips!

Deze trainingsvideo’s zijn vooraf opgenomen, dus je kunt het geheel inplannen in je eigen agenda. 

PHOTO-2021-04-17-20-08-36.jpg

Voeding

Goed bewegen gaat natuurlijk ook gepaard met gezonde voeding. Dus ik help je hier ook graag mee op weg. Elke week ontvang je inspiratie op het gebied van maaltijden. Met deze weekgerechten wil ik je een idee geven hoe je je week kunt indelen qua producten/maaltijd, maar ook hoe je jouw kcal het beste kunt verdelen op een dag. Ook geef ik bij elke maaltijd tips hoe je de maaltijd kcalrijker/-armer kunt maken. Dus voor ieder wat wils.

Wekelijks ontvang jij een weekoverzicht met verschillende GEZONDE MAALTIJDEN

 • Elke week een online mealplan met maaltijden voor ontbijt/lunch/diner en prebedtime. Praktisch, makkelijk en lekker. Uit deze overzichten/schema's kun je inspiratie halen om jouw weekplanning in te vullen en gezond en voedzaam te eten. Je kunt het zien als voedingsschema of als inspiratieweek :).

 • Een online weekplanner template zodat jij wekelijks jouw voeding kunt inplannen en hier de boodschappen voor in huis kunt halen

 • Een boodschappenlijst: Haal inspiratie uit de boodschappenlijst. Hierin staan producten die ik aanraad om in huis te halen. De ene week probeer je het een, de ander week kies je weer een andere maaltijd. Keuze genoeg!​​

Of te wel, genoeg opties om er elke week een gezonde week van te maken!

BMP_2884-19.jpg

Quality Time

Ik zou Mrs. Quality Time natuurlijk niet zijn als ik hier ook niet een stuk quality of life in meeneem. Dus je ontvangt ook tips om meer tijd te besteden aan jezelf, tips voor weekendjes weg, adviezen voor een juiste worklife balance, een goede mindset, kortom van alles dat bijdraagt aan jouw kwaliteit van leven.

Wekelijks een FRIENDLY REMINDERS om ook te genieten en te investeren in jouw quality of life!

 • Hoe vaak pak jij dat momentje voor jezelf? Hoeveel vrije tijd houd jij vrij in je planning? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Of ben jij in control? Elke week geef ik in de online omgeving een advies, of ik deel een inzicht op het gebied van jouw kwaliteit van leven.

 • Ik daag je uit om concreet voor jezelf die quality time in te plannen. Wat ga jij concreet doen aan quality time deze week?

Dit is echt wat voor jou als...

 • Jij je fit, energiek en gezond wil voelen

 • Je op een laagdrempelige manier aan de slag wilt gaan met jouw voeding en beweging, praktisch en niet tijdrovend

 • Je consistent aan de slag wilt gaan met een gezond voedings- en bewegingspatroon

 • Je die stok achter de deur nodig hebt om in actie over te gaan.

 • Je geen fan bent van de sportschool, maar wel graag in beweging wil komen

 • Je weinig tijd hebt en op zoek bent naar iets dat past binnen jouw drukke planning

 • Energie krijgt van Jill 😂

En deze leuke extra's krijg je er ook gewoon nog bij!

In het programma zit een boodschappenlijst met de producten die ik aanraad voor een gezonde levensstijl.

 

Inclusief een gratis weekplanner die je elke week kunt invullen om jouw week in te plannen met voeding, training en tijd voor jezelf!

Kortom, het programma bevat alle ingrediënten die jij nodig hebt om ook volop te genieten van jouw quality of life!

 

Heb jij zin om samen met mij dat energieniveau een boost te geven door meer te gaan bewegen bewegen, gezond te gaan eten en daarmee nóg meer te kunnen genieten van je quality of life?

Ga dan nu aan de slag voor met de voorlopig nog geweldige korting!

 

Tijdelijk van €97 naar €47,-

 

voor 4 maanden sporten, voeding én quality time

Een programma vol met Jill-energy!

Ik hoor heel vaak; “Jill ik word blij van jouw energie”, of “Jill had ik maar jouw energie”. En zo ontstond dit programma. Ik wil mijn energie met jou delen.

 

Dus daarom heb ik het helemaal Jill gemaakt. Van de gekkigheid en lol tussen een workout door, tot de serieuze discipline, ik heb alle “Jill ingrediënten” er in verwerkt ;).

BMP_2578-6.jpg

Voor €47,- (eenmalig) ben jij 4 maandenlang voorzien van beweging, voedingsinspiratie én tips om jouw quality of life te optimaliseren.

Dat is slechts €11,75 per maand!

 • Elke week 2 online trainingen met mij als jouw trainingsbuddy  (1x kracht en 1x HIIT)

 • Elke week een maaltijdoverzicht met gezonde gerechten en recepten ter inspiratie

 • Elke week inzichten/uitdagingen om jouw Quality of Life te optimaliseren

Je kunt elk moment starten!

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

Je hebt onbeperkt toegang. Dus je kunt het programma nu volgen of je kunt het continu opnieuw volgen. Of later weer eens er bij pakken. Genoeg opties en inspiratie om er voorlopig mee door te kunnen :).

Worden de trainingen live gegeven?

Nee de trainingen zijn allemaal vooraf opgenomen. Dus jij kunt deze volledig wanneer het jou schikt volgen. Elke maandag komt er een nieuw overzicht vrij in de besloten community waar je toegang in hebt en daar kun je de trainingen van die week bekijken en meedoen op het moment dat schikt voor jou.

 

​Wat is de tijdsinvestering?

Elke week komen er 2 trainingen vrij. 1x een krachttraining en 1x per week een HIIT training, een high intensity interval training. Hoe vaak jij per week wilt trainen is helemaal aan jou en wat past in jouw agenda. De trainingen duren allemaal zo rond de 30 minuten, dus zijn makkelijk ergens tussendoor te doen. Net voor je werk, of nog even voor het avondeten. Ideaal in te plannen. 

 

Is het ook te volgen als je nog geen ervaring hebt met trainen?

Absoluut. De trainingen zijn heel laagdrempelig zodat het voor iedereen te volgen is. Tijdens de training geef ik altijd een optie om te verzwaren, zodat elke niveau; beginner/gemiddeld/gevorderd het uitdagend kan maken. Wel adviseer ik voor de gevorderde variant om gewicht toe te voegen in de vorm van een dumbell of kettlebells.

Welk materiaal heb je nodig voor de trainingen?

Ik raad sowieso aan om een weerstandsband en mini bands aan te schaffen. Hier deel ik welke ik zelf prettig vindt en aanraad. Daarnaast is het ook fijn om op te gaan bouwen op den duur en dat kun je mooi doen met Kettlebells of Dumbells. Maar dit is zeker nog geen must bij de start.

 

Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?

Nee, je krijgt geen kant en klare voedingsschema’s, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding. Maar wil ik je wel uitdagen om dit toe te passen in je huidige voedingspatroon. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.