Meet Mrs. Quality Time

Hi! Ik ben Jill en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen. Want als je meer energie ervaart, kun je zoveel meer genieten van alles dat het leven te bieden heeft. En dan vraag je je misschien af, wat is dan echt quality time? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. In mijn ogen is Quality Time goed besteedde tijd met de balans van a FEW things:

 

  • Family & Friends (tijd vrij maken voor je omgeving)

  • Exploring (erop uit gaan)

  • Well-being (Gezond eten, goed bewegen en happy zijn met jezelf)

 

Ik ben ervan overtuigd als deze elementen in balans zijn, je kwaliteit van leven een goeie boost krijgt en quality time zoveel meer waard is dan dat het nu al is.

IMG_5672.jpg

Let's go way back!

Vanwaar die passie voor quality time? Dit is eigenlijk gegroeid toen mijn ouders expats werden. Wij verhuisden toen ik tiener was naar Dubai en we hebben daar een aantal jaar met veel plezier gewoond. Maar het expat leven hield echter voor mij naar een paar jaar op en ik ging op mezelf wonen in Amsterdam. Mijn ouders gingen verder met hun journey over de wereld. En toen veranderede onze quality time natuurlijk enorm.  We hadden veel minder tijd samen en zagen elkaar slechts een paar keer per jaar. Máár de tijd die we hadden was veel intiemer. We waren veel bewuster van onze tijd samen, genoten er nog meer van. We ontmoetten elkaar vaak op verschillende plekken van de wereld en het was echt quality time.

Quality Time is net als een vitamine…

En als je het dan zo mist om met elkaar te zijn en elkaar niet regelmatig ziet, realiseer je pas hoe waardevol die tijd is. Ik zie quality time dan ook echt als een vitamine. We weten dat het belangrijk is, maar toch blijft het ergens achterin het kastje liggen en heeft het te weinig prioriteit.

 

Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je ook voor jouw omgeving kunt zorgen.

Toen ik mama werd van twee heerlijke stoere ventjes en ik meerdere rollen in het leven ging vervullen merkte ik dat quality time niet alleen maar tijd met je vrienden en familie is. Maar dat dit daarnaast net zo goed met jezelf is. Ik ging zo op in mijn rol als mama, dat ik ook merkte dat ik mezelf een beetje voorbijliep. Al mijn aandacht ging uit naar iedereen behalve mezelf. Maar what about me-time? Hoe beter ik voor mezelf zorg, hoe leuker ik ook word als mama, partner en gewoon Jill. Zo is mijn liefde voor sport en voeding gegroeid.

Deze energie gun ik jou ook!

Ik ben altijd al sportief geweest en ik houd van gezond eten. Maar pas toen ik merkte wat voor energie dit mij gaf naast alle andere taken, begon ik nog echt de waarde van die balans in te zien. Hoe drukker het leven wordt, hoe moeilijker we het vinden om alles in balans te houden met het resultaat dat we altijd op bepaalde vlakken gaan inleveren. Dus ik dacht JA! Ik wil dat energieke gevoel, die voldoening, die motivatie, dat wil ik veel meer mensen laten ervaren. Fysiek én mentaal. Want in mijn ogen is dat waar het daadwerkelijk allemaal om gaat: Genieten van het leven: Every damn minute of it!

 

From hobby to mission

Nadat ik zelf met mijn fysieke doelen aan de slag ging, ervaarde ik de voordelen en de grote waarde van coaching. Ik leerde zoveel over mezelf, mijn lichaam en merkte ook dat ik hier anderen mee inspireerden. Iets waar ik me nooit heel erg bewust van was, maar wat mij wel veel energie gaf. Toen ben ik ook online lifestyle coach geworden en heb ik super veel mensen mogen begeleiden naar hun fysieke doelen. Dit smaakte naar meer!

 

Ik wil mensen nog meer kunnen geven van mijn ervaringen, discipline en enthousiasme en ze de tools geven om ook die energie en balans te ervaren. Zo heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik Quality of Life Coach geworden. En wat houdt dat nu precies in? Ik coach vrouwen om hun quality of life naar een hoger niveau te tillen door een fitte en gezonde levensstijl. Met het resultaat; een enorme boost in jouw quality of life.  

Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zijn enthousiasme, discipline en levensgenieter de eerste woorden die in mij opkomen. Ik ben altijd in voor een uitdaging, zie altijd het positieve overal van in en alles wat ik doe, doe ik met 100% passie. Ik kan enorm genieten van alles wat ik doe en daar haal ik al mijn energie en motivatie uit. Ik heb een paar fun facts voor je op een rij gezet:

 

  • Ik sta zelf (vrijwillig ;)) 7 dagen per week te knallen in de gym voor mijn eigen persoonlijke doelen.

  • Ik denk de HELE dag aan eten. Als ik wakker word, als ik aan het sporten ben en zelf als ik aan het ontbijten ben denk ik al aan mijn volgende maaltijd. I LOVE FOOD.

  • Ik heb discipline voor een heel elftal.

  • Ik heb een lichte Netflix verslaving. Dit is voor mij ultieme ontspanning en het enige moment waarop ik echt even aan NIETS anders denk.

  • Je kunt mij wakker maken voor weekendjes weg, uitgebreide diners of gezellige borrels. Dat vind ik het ALLER leukste om te doen.

  • Ik ben totaal geen echte lady. Ik draag nooit make-up, gooi mijn haar elke dag in een knot, ik woon in mijn sportleggings en ik ben niet goed in shoppen voor mezelf. Ik neem mezelf elke maand voor dat ik meer een lady ga zijn, maar 15 min eerder wakker worden voor een makeupie? Hell no!

Ik ben dus super benieuwd naar wie jij bent? Hoe tevreden ben jij met jouw quality of life? Wat gaat er al heel goed en wat zin dingen waar je nog tegenaan loopt. En zou ik je bij die dingen kunnen helpen?

Motivatie is iets dat nooit vanzelf komt, we willen het heel graag, maar de motivatie komt maar niet. Motivatie is het gevolg van actie, actie zorgt voor resultaat en resultaat motiveert. Dus neem die eerste stap en de volgende stappen gaan vanzelf! Just go for it.

 

En heb je twijfels, vind je het fijn om hierover te sparren of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen hierin?  Schroom niet en laat het mij weten via onderstaand contactformulier. Ik kom graag met je in contact!

Liefs,Jill

IMG_5623.jpg

Fun Facts

Enough about me, your turn!

Let's get in touch

Bedankt voor de inzending! Ik neem binnen 48 uur contact met je op :).