Join the Fit Collective

Ervaar in 4 maanden meer energie, zit lekkerder in je vel en vindt een mooie balans tussen werk, vitaliteit, genieten en familie. Ga samen met een collectief aan like-minded vrouwen aan de slag om een hoger energieniveau te ervaren en meer uit jouw kwaliteit van het leven te halen.

Samen met 9 andere vrouwen ga je aan de slag om meer tijd vrij te maken voor jezelf en daarin o.a. meer aandacht te besteden aan voeding en training. Met het resultaat dat je meer energie ervaart in het leven. En dat met behulp van jouw team aan fit buddies. Want samen sta je altijd sterker!

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

Hoe vaak denk je wel niet, hoe doen al die vrouwen dat? Waar halen ze de energie en tijd vandaan? Ik heb de afgelopen jaren geleerd dat alles valt of staat met planning, consistentie en focus. In dit programma deel ik al deze ervaringen en tools en laat ik je ervaren dat het wél kan. Meer energie, hogere kwaliteit van leven, meer voldoening.

 

En wat maakt The Fit Collective nou zo anders dan andere manieren? Dat is dat de focus ligt op het SAMEN doen, the team spirit. Want dat is de kracht van een collectief. Elkaar versterken, een stok achter de deur bieden, van elkaars tips leren en elkaar helpen gas geven of juist afremmen. Maar natuurlijk ook het plezier en het kunnen delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

De Fit Collective is een online groepsprogramma van 4 maanden waarin je samen met een team van 10 collective members gaat knallen voor meer quality of life in jouw leven doormiddel van een fitte levensstijl.

 

What to expect:

 • Toegang tot de besloten Fit Collective. Een online collectief waarin je schaamteloos jouw struggles mag delen, successen kunt vieren en ervaringen uitwisselen delen met andere collective members.

 • Onbeperkt Online Coach Contact. Elke dag de mogelijkheid om vragen te stellen via de mail/app over jouw doelen, progressie en struggles met mij als jouw coach.

 • Een team van 9 andere collective members waarin jullie samen gaan knallen naar jullie individuele doelen. Elke dag vink je jullie samen af en je bent elkaars stok achter de deur.

 • Elke 2 weken een coach call met mij over jouw progressie en doelen.

 • Elke maand een groepsessie/mastermind via ZOOM waarin we iedere maand een nieuw onderwerp behandelen.

 • Toegang tot een online applicatie met daarin de community, voedingsbudgetten, trainingen en de  mogelijkheid om jouw voeding te tracken.

 • Toegang tot elke week een nieuw voedingsschema ter inspiratie

 • 1 x een Collective Meet Up met jouw collectief en met mij! Een dag samen knallen met een leuke training, lekker eten en elkaar beter leren kennen en nog meer inspireren. 

Enthousiast? Schrijf je nu in voor de wachtlijst. Iedereen op de wachtlijst krijgt zodra de deuren open gaan als eerste toegang met een hele mooie korting én bonus!

Will you join the collective?

De in's and out's

"Ik ben maandag 12 april gestart met the Fit Collective en vind het nu al een enorme aanrader! Bij het voorstelrondje vertelde ik dat ik niet zo sportief ben. Maar ik ben sindsdien dagelijks aan het sporten en heel erg op mijn voeding aan het letten. De discipline van Jill werkt blijkbaar aanstekelijk!

 

Daarnaast werkt het collectief/de groep als een heel goede stok achter de deur voor mij. Zo fijn om echt dagelijks doelen te stellen en 's avonds te kunnen afvinken. Maar ook komen in de groepsapp steeds lekkere tips voorbij met goede voedingswaarden. Ik weet nu veel beter wat ik allemaal kan eten zonder dat het slecht is.

 

 

De coachcalls met Jill zijn ook heel verhelderend. Ze is zo lekker enthousiast en komt met veel praktische tips! Ik zie nu al resultaat op de weegschaal, maar ook voel ik mij fitter en ben ik minder vermoeid. Benieuwd naar wat we als groep allemaal bereikt hebben over een paar maanden!"

Adelina

Enough about me, your turn!

Is het wat voor jou?

Ben jij toe aan meer balans in je leven? Jouw persoonlijke doelen behalen en tegelijkertijd ook tijd behouden voor alle andere verantwoordelijkheden?

Dit programma is op je lijf geschreven als:

 • Je droomt van een leven waarin er een mooie balans is tussen gezondheid, genieten, familie en werk.

 • Jij jouw kwaliteit van leven wilt verbeteren door zelfverzekerd en energiek in je vel te zitten en hier ook van te genieten.

 • Je meer tijd wilt investeren in quality time.

 • Je een echte teamplayer bent.

 • Je bereid bent om bepaalde concessies te doen om jouw dromen te realiseren en hier tijd voor vrij te maken.

Heb jij soms ook het gevoel dat je geleefd wordt?

De dagen vliegen voorbij en die to do-lijst lijkt maar niet afgevinkt te kunnen worden. Elke maandag start je weer vol goede moed, maar toch heb je het idee dat je achter de feiten aan loopt? Same here!

Ik ben zelf nogal een strebertje en wilde graag alles perfect doen, overal in uitblinken, dat ik mezelf soms volledig vergat. Het vergt ook allemaal best veel energie en het liefst wil je alles overal uithalen, maar waar haal je die energie vandaan?

 

Sinds ik meer tijd ben gaan investeren in mezelf, merk ik dat ik ZOVEEL meer energie ervaar met het resultaat dat ik ook veel meer geniet van alles in het leven. Ik zit veel zelfverzekerder in mijn vel, ik heb energie tot het plafond en voel me oprecht een leuker mens! Ik merk dat, zeker in deze tijd, we het belangrijk vinden om die tijd voor onszelf te hebben. Want ons takenpakket wordt alleen maar groter, we zijn moeder, kok, schoonmaakster, planner, partner en zo gaat het lijstje nog even door. Maar er is niemand die deze tijd vrij voor je gaat maken naast JIJZELF. Het is zo belangrijk om voor jezelf te kiezen, want hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter jij ook wordt in al die andere verantwoordelijkheden. Happy mommy’s make happy children right?!

 

 

Maar je vindt het ook fijn om soms iemand te hebben om mee te sparen, een stok achter de deur, iemand die in hetzelfde schuitje zit. En daarom is The Fit Collective programma een groepsprogramma. Want ik merkte zelf ook dat dit allemaal zo goed lukt, omdat ik zoveel support krijg van al mijn gym buddies. Want iets alleen doen is 1, maar het kunnen delen maakt het nog ZOVEEL fijner. We zeggen niet voor niets; teamwork makes the dreamwork.

 

Geen dieet, geen quick fix, maar als team ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen en krijg je de handvatten toegereikt om een balans te vinden in jouw drukke leven Met het resultaat; meer energie ervaren op elk vlak!

 

Met de Fit Collective leer ik jou op welke manier jij jouw doelen kunt behalen op het gebied van voeding, training, en balans en om jouw quality of life naar een hoger niveau te tillen. Na 4 maanden heb jij meer rust in je hoofd, meer energie en heb jij de juiste groeimindset.

Teamwork makes the dreamwork

Het leven na de Fit Collective

Oh yes! Er is een leven voor en er is een leven ná The Fit Collective.

Dit ga jij allemaal ervaren:

 

 • Een hoger energieniveau

 • Meer rust in je hoofd

 • Je hebt een groei-mindset ontwikkeld en weet dat je je altijd verder kunt ontwikkelen door te leren en te doen.

 • Een mooie balans tussen die dingen die voor jou belangrijk zijn

 • Handvatten hoe je een gezonde levensstijl kunt hanteren die bij jou past.

 • Je weet hoe je jouw doelen kunt behalen en wat hier voor nodig is.

 • Je zit lekker en zelfverzekerd in je vel.

The Fit Collective wekte meteen mijn aandacht, geen snel traject waar je ff snel een paar kilo’s er af knalt die er meestal ook snel weer aan zitten, maar een progamma van 4 maanden waarin je met een groepje andere vrouwen de kwaliteit van je leven kan upgraden. In de groep kan ik alles bespreken en krijg veel steun, maar ook recepten en tips van de dames. 
 

Jill zorgt ervoor dat alle doelen die ik wil behalen stap voor stap zijn met veel tips, opdrachten, handvatten iedere dag een stukje dichterbij komen. Ook krijgen we iedere maand een ander thema hoe de doelen van iedereen op zo’n effectief mogelijke manier behaald kunnen worden.

 

Ik ben nu bijna 4 weken bezig en heb geen dag spijt dat ik deze stap genomen heb om dit te doen. Ik voel me nu al sterker en begrepen door de vrouwen en we zijn elkaars stok achter de deur. Ik verheug me op de bijéénkomst waarbij ik alle dames en Jill in real-life zie en dat we een sportieve ochtend samen hebben.  
Ik weet zeker dat we met onze leuke groep, hele mooie resultaten gaan behalen.

Speranza

Ervaringen met mij als coach

“Jill is mijn extra motivatie om mijn doelen te halen. Haar enthousiasme, passie voor een fit leven en kennis van zaken helpen mijn enorm in goede richting. Sinds de coaching van Jill maak ik steeds meer stapjes richting haar discipline waar ik zo jaloers op ben. Ondanks dat ze mij best al lang coacht weet Jill mij steeds weer te inspireren. Heel fijn zo'n vrolijke enthousiaste stok achter de deur"

Saskia

“Ik had het zo druk, met 2 kids, werk en dan ook nog mijn huishouden. In al die jaren werd ik maar zwaarder en zwaarder. Ik was het zat! In het begin was het dan ook een hele omschakeling. Jill heeft me echt geholpen, door haar enthousiasme heb ik in korte tijd hele mooie resultaten bereikt! Thanx Jill!! You are amazing"

Daniëlle

“Na mijn zwangerschap was ik even helemaal de weg kwijt. Ik voelde me niet meer thuis in mijn eigen lichaam. Door de begeleiding van Jill, ben ik nu weer lekker op weg naar mijn nieuwe en zelfs verbeterde shape. Ik zou nooit meer anders willen!!"

Evi

Jill weet als geen ander je te motiveren en inspireren. Haar uitgebreide kennis over voeding en training draagt ze op een leuke enthousiaste manier over. Met haar betrokkenheid en eindeloze energie weet ze je altijd het maximale uit zelf te laten halen.

Ferry