_REN9115.jpg

Eet je VOL(ume)

Loop jij er ook tegenaan? Je wilt die doelen wel behalen, maar je vindt het lastig om vol te houden omdat je veel trek hebt en maar niet verzadigd raakt? Met deze workshop heb jij binnen no-time de tools in huis om meer volume te eten en daarmee een volle maag!

Volle buik en slanke taille

Wie wil dat nou niet? Uiteindelijk is voor afvallen de energiebalans altijd leidend. Hanteer een kcaltekort, waardoor je lichaam meer energie verbruikt dan dat het binnen krijgt en je zult afvallen. Welk dieet je ook volgt, uiteindelijk komt het altijd neer op die negatieve energiebalans.

Maar wat maakt dat men het toch zo moeilijk vindt om vol te houden? Ik denk dat dit o.a. te maken heeft met de verkeerde voedingskeuzes. Zelf heb ik maandenlang op een heel laag kcal te kort gezeten en ben ik er ondertussen van overtuigd dat je absoluut geen honger hoeft te hebben als jij in een kcaltekort zit. Sterker nog, je kunt super voldaan zijn als jij de juiste producten kiest.

En omdat ik zelf elke keer weer verbaasd was bij de mogelijkheden met een klein kcalbudget, dacht ik, maar jongens, dit wil ik jullie ook leren. En zo ontstond deze workshop volume eten. Een workshop waarin ik jou alle tips en tricks geef om met een kcaltekort, toch verzadigd te zijn, geen honger te hebben en zelfs zo nu en dan wat ruimte te hebben voor wat de kcalrijkere producten. Want echt, balance is key!

1.

Toegang tot de online workshop Eet je VOL(ume)

2.

5 online modules waarin je stap voor stap leert om volume toe te passen in jouw voedingspatroon

3.

Bij elke module een bijpassende opdracht om de theorie meteen in de praktijk te brengen.

4.

Onbeperkt toegang zodat je alle tijd hebt en het nog eens terug kunt kijken.

5.

Mijn favoriete volume maaltijden.

Is het iets voor jou?

Heb jij het gevoel dat alles in die holle kies beland? Leuk dat afvallen, maar je hebt honger en je vindt het lastig vol te houden? Mis je die creativiteit om te bedenken wat je allemaal kunt eten en daardoor grijp je naar de makkelijke opties?

 

Look no further, dit is wat voor jou als:
 

  • Jij graag jouw doelen wilt behalen, maar de ‘know how’ mist van welke productkeuzes je moet maken om goed verzadigd te zijn.

  • Je bereid bent om de tijd te nemen, want voorbereiding is van groot belang.

  • Je geen honger meer wilt hebben en lekker wilt blijven eten.

  • Jij een volle buik én een slanke taille wilt.

  • Je jouw doelen wilt behalen, maar nog niet iets hebt gevonden dat vol te houden is.

 

Herken jezelf in de volgende punten? Dan biedt deze kleine investering zoveel mogelijkheden om nu echt die doelen te gaan behalen. Want echt, er gaat een wereld voor je open als je ziet hoeveel je nog steeds kunt eten.

Wat kun je verwachten?

Na deze workshop heb jij...

  • Een gezond voedingspatroon waarin jij sowieso aan jouw dagelijkse portie groenten en fruit komt.

  • Geen hongergevoel meer, geen gekke cravings, maar een verzadigd en volle buik!

  • Een slanke taille, want hoe beter jij binnen jouw kcalbudget blijft, hoe sneller jij progressie maakt.

  • Alle tools in huis om volume te geven aan jouw maaltijden.

Ga jij je VOL(ume) eten?

Bestel nu de online workshop en

start  meteen voor €27,-.

 

Zie ik je daar?

Ervaringen

"De volume workshop is mega aan te raden als je vastloopt op het gebied van voeding. Het laat je inzien dat je echt mega creatief kunt zijn met groente en porties. Het is een interactieve workshop waar je super veel info uit kunt halen die je écht kunt gebruiken. Buiten dat om weet Jill je op een manier te motiveren dat het leuk is en ook leuk blijft. Echt aan te raden, super leuk en leerzaam!!"

Melanie

"Ik mocht deze workshop testen en er ging een wereld voor mij open. Deze workshop is ZO verhelderend. Veel meer ideeën over hoe ik slimmer kan eten, maar ook nog steeds lekker. Hier was ik zelf niet op gekomen. Ook de opdrachten vond ik erg praktisch en maakte dat ik het ook meteen heb toegepast. Ik moet nog wel een beetje inkomen hoor, maar het begin is er. Onwijs waardevol dit."

Karin