Improve Your Quality Of Life

IMG_5574.jpg

Geef jouw Quality of Life een boost

Je hebt het zo druk, soms vergeet je even uit dat drukke hamsterrat te stappen en echt bewust te genieten van de dingen die je energie geven. Sterker nog, soms is die energie er ook gewoon even niet. Er wordt zoveel van je gevraagd dat je blij bent dat je ’s avonds op de bank kunt ploffen.

Maar hoe fijn is het om meer uit het leven te kunnen halen? Je fit en energiek te voelen, meer leuke dingen te doen en vervolgens elke avond voldaan je bed in te duiken? Dan ervaar je pas echt quality time.

 

Want als je meer energie ervaart, kun je zoveel meer genieten van alles dat het leven te geven heeft. En dan vraag je je misschien af, wat is dan echt quality time? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar in mijn ogen, is quality time de kwaliteit van jouw tijd. En voor mij bestaat die kwaliteit uit a FEW things:

  • Family & Friends (tijd vrij maken voor je omgeving)

  • Exploring (erop uit gaan)

  • Well-being (Gezond eten, goed bewegen en happy zijn met jezelf)

 

Ik ben ervan overtuigd als deze elementen in balans zijn, je kwaliteit van leven een goeie boost krijgt en quality time zoveel meer waard is dan dat het nu al is.

Maar wie ben ik?

IMG_5623.jpg

Hi, ik ben Jill!

Meet Mrs. Qualtiy Time

En het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen. Want als je meer energie ervaart, kun je zoveel meer genieten van alles dat het leven te geven heeft.

 

Toen ik mama werd van twee heerlijke stoere ventjes en ik meerdere rollen in het leven ging vervullen merkte ik dat quality time niet alleen maar tijd met je vrienden en familie is. Maar dat dit daarnaast net zo goed met jezelf is. Ik ging zo op in mijn rol als mama, dat ik ook merkte dat ik mezelf een beetje voorbijliep. Al mijn aandacht ging uit naar iedereen behalve mezelf. Maar what about me-time? Hoe beter ik voor mezelf zorg, hoe leuker ik ook word als mama, partner en gewoon Jill. Zo is mijn liefde voor sport en voeding gegroeid.

 

Ik ben altijd al sportief geweest en ik houd van gezond eten. Maar pas toen ik merkte wat voor energie dit mij gaf naast alle andere taken, begon ik nog echt de waarde van die balans in te zien. Hoe drukker het leven wordt, hoe moeilijker we het vinden om alles in balans te houden met het resultaat dat we altijd op bepaalde vlakken gaan inleveren. Dus ik dacht JA! Ik wil dat energieke gevoel, die voldoening, die motivatie, dat wil ik veel meer mensen laten ervaren. Fysiek én mentaal. Want in mijn ogen is dat waar het daadwerkelijk allemaal om gaat:  Genieten van het leven: Every damn minute of it!

_REN9429.jpg

Benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het upgraden van jouw Quality of Life?

Coaching & Programma's

Ervaar in 4 maanden meer energie, zit lekkerder in je vel en vindt een mooie balans tussen werk, vitaliteit, genieten en familie. 

En dat kan je doen op de manier die bij jou past:
Do it yourself, do it together of do it with me!

Heb jij dit gevoel soms ook?

Heb je soms ook het gevoel dat je geleefd wordt? De dagen vliegen voorbij en die to do-lijst lijkt maar niet afgevinkt te kunnen worden. Elke maandag start je weer vol goede moed, maar toch heb je het idee dat je achter de feiten aan loopt? Same here!

Ik ben zelf nogal een strebertje en wilde graag alles perfect doen, overal in uitblinken, dat ik mezelf soms volledig vergat. Het vergt ook allemaal best veel energie en het liefst wil je alles overal uithalen, maar waar haal je die energie vandaan?

 

Sinds ik meer tijd ben gaan investeren in mezelf, merk ik dat ik ZOVEEL meer energie ervaar met het resultaat dat ik ook veel meer geniet van alles in het leven. Ik zit veel zelfverzekerder in mijn vel, ik heb energie tot het plafond en voel me oprecht een leuker mens! Ik merk dat, zeker in deze tijd, we het belangrijk vinden om die tijd voor onszelf te hebben. Want ons takenpakket wordt alleen maar groter, we zijn moeder, kok, schoonmaakster, planner, partner en zo gaat het lijstje nog even door. Maar er is niemand die deze tijd vrij voor je gaat maken naast JIJZELF. Het is zo belangrijk om voor jezelf te kiezen, want hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter jij ook wordt in al die andere verantwoordelijkheden.

 

Happy mommy’s make happy children right?!

Volle buik en slanke taille?

Heb jij het gevoel dat alles in die holle kies beland? Leuk dat afvallen, maar je hebt honger en je vindt het lastig vol te houden? Mis je die creativiteit om te bedenken wat je allemaal kunt eten en daardoor grijp je naar de makkelijke opties?

 

Look no further, dit is wat voor jou als:
 

  • Jij graag jouw doelen wilt behalen, maar de ‘know how’ mist van welke productkeuzes je beste kunt maken om goed verzadigd te zijn.

  • Je bereid bent om de tijd hiervoor te nemen, want goede voorbereiding is echt het halve werk.

  • Je geen honger meer wilt hebben en lekker wilt blijven eten.

  • Jij een volle buik én een slanke taille wilt.

  • Je jouw doelen wilt behalen, maar nog niet iets hebt gevonden dat vol te houden is.

 

Herken jezelf in de volgende punten?

Volg mij op Instagram voor een dagelijkse dosis aan motivatie & inspiratie en volg hoe ik geniet van mijn quality of life

Ervaringen

“Jill heeft veel kennis en ervaring maar nog veel belangrijker: commitment en enthousiasme(!). Ik mag haar altijd een bericht sturen, dan weet ze mij weer een zetje in de goede richting te geven. Daarnaast geeft ze hele gerichte tips die direct toepasbaar zijn en probeert ze je altijd te motiveren meer uit jezelf te halen. Haar eigen discipline is enorm inspirerend. Kortom; twijfel niet, gewoon doen!"

Michelle

Jill als coach is super motiverend. Ik word aangestoken door haar enthousiasme. Ze weet, door middel van met je in gesprek te gaan, precies eruit te halen wat je dwars zit. Hierover gingen wij dan geregeld in gesprek en ze zorgt ervoor dat je daarna denkvoer hebt over je doelen. Hierdoor ben je je bewuster van je eigen gedrag en kun je hierop inspelen. Ook haar goeie tips helpen me altijd. Sinds Jill mij helpt met mn doelen is het minder zwaar om ze te halen en zie ik het als een super leuk en motiverend proces. Tuurlijk zitten er ook dagen tussen dat ik mij iets minder gemotiveerd voel, maar dan zorgt Jill er wel weer voor dat ik er iets positiefs uithaal. Ik ben in ieder geval super blij met haar en haar dankbaar voor alles!

Melanie

“Na mijn zwangerschap was ik even helemaal de weg kwijt. Ik voelde me niet meer thuis in mijn eigen lichaam. Door de begeleiding van Jill, ben ik nu weer lekker op weg naar mijn nieuwe en zelfs verbeterde shape. Ik zou nooit meer anders willen!!"

Evi

“Jill is mijn extra motivatie om mijn doelen te halen. Haar enthousiasme, passie voor een fit leven en kennis van zaken helpen mijn enorm in goede richting. Sinds de coaching van Jill maak ik steeds meer stapjes richting haar discipline waar ik zo jaloers op ben. Ondanks dat ze best al lang mijn coacht weet Jill mij steeds weer te inspireren. Heel fijn zo een vrolijke enthousaste stok achter de deur. "

Saskia

 

Let's get in touch

Bedankt voor de inzending! Ik neem binnen 48 uur contact met je op :).