Join the Fit Collective

Klaar met alle excuses? Klaar met overal ja op zeggen behalve tegen jezelf? Wil je nu echt die balans zonder extreme diëten of het welbekende jojo-effect?

In 4 maanden leer ik je hoe je met de juiste balans wél die doelen kan behalen met blijvend resultaat.

 

Meer energie en lekker in je lichaam zitten. Ik laat je zien hoe je het allebei kan waardoor je kunt genieten maar ook jouw doelen gaat behalen. Doe je mee?

IMG_7437.JPG

Het programma bestaat uit...

✅ Online groepscoaching. Om de 2 weken via Zoom met de groep om voortgang te bespreken, vragen te stellen en kennis te delen met mij als jouw coach en personal cheerleader ;)

✅ Een online chat vol met inspiratie en motivatie (Whatsapp groep) waarin je schaamteloos jouw struggles mag delen, successen kunt vieren en ervaringen uitwisselen delen met andere vrouwen uit het collectief

✅ Persoonlijke voedingsbudgetten en trainingsschema's in een online applicatie afgestemd op jouw doelen

✅ Toegang tot de Fit Collective online leeromgeving

✅ 1 x per 4 maanden een Collective Live Meet Up. Een mega leuke live bijeenkomst waarbij we echt investeren in dat stukje quality time, tijd voor jezelf. Een ochtend met leuke activiteiten, gezamenlijke lunch en veel connectie.

Investeren in jezelf met de juiste stok achter de deur om echt lekker in je lichaam te zitten. Meer JA tegen jezelf!

4 maanden groepscoaching - Start 4 april
€147,- per maand

Is het wat voor jou?

Ben jij toe aan meer balans in je leven? Jouw persoonlijke doelen behalen en tegelijkertijd ook tijd behouden voor alle andere verantwoordelijkheden?

Dit programma is op je lijf geschreven als:

 • Je droomt van een leven waarin er een mooie balans is tussen gezondheid, genieten, familie en werk.

 • Jij jouw kwaliteit van leven wilt verbeteren door zelfverzekerd en energiek in je vel te zitten en hier ook van te genieten.

 • Je meer tijd wilt investeren in quality time.

 • Je een echte teamplayer bent.

 • Je bereid bent om bepaalde concessies te doen om jouw dromen te realiseren en hier tijd voor vrij te maken.

_REN9429.jpg
Na de Fit Collective
De kracht van het collectief
Jill als Coach
About the Fit Collective

De vrouwen in deze video's gingen je voor en nemen je mee hun ervaringen!

De dagen vliegen voorbij en die to do-lijst lijkt maar niet afgevinkt te kunnen worden. Elke maandag start je weer vol goede moed, maar toch heb je het idee dat je achter de feiten aan loopt? Same here!

Ik ben zelf nogal een strebertje en wilde graag alles perfect doen, overal in uitblinken, dat ik mezelf soms volledig vergat. Het vergt ook allemaal best veel energie en het liefst wil je alles overal uithalen, maar waar haal je die energie vandaan?

 

Sinds ik meer tijd ben gaan investeren in mezelf, merk ik dat ik ZOVEEL meer energie ervaar met het resultaat dat ik ook veel meer geniet van alles in het leven. Ik zit veel zelfverzekerder in mijn vel, ik heb energie tot het plafond en voel me oprecht een leuker mens! Ik merk dat, zeker in deze tijd, we het belangrijk vinden om die tijd voor onszelf te hebben. Want ons takenpakket wordt alleen maar groter, we zijn moeder, kok, schoonmaakster, planner, partner en zo gaat het lijstje nog even door. Maar er is niemand die deze tijd vrij voor je gaat maken naast JIJZELF. Het is zo belangrijk om voor jezelf te kiezen, want hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter jij ook wordt in al die andere verantwoordelijkheden. Happy mommy’s make happy children right?!

 

 

Maar je vindt het ook fijn om soms iemand te hebben om mee te sparen, een stok achter de deur, iemand die in hetzelfde schuitje zit. En daarom is The Fit Collective programma een groepsprogramma. Want ik merkte zelf ook dat dit allemaal zo goed lukt, omdat ik zoveel support krijg van al mijn gym buddies. Want iets alleen doen is 1, maar het kunnen delen maakt het nog ZOVEEL fijner. We zeggen niet voor niets; teamwork makes the dreamwork.

 

Geen dieet, geen quick fix, maar als team ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen en krijg je de handvatten toegereikt om een balans te vinden in jouw drukke leven Met het resultaat; meer energie ervaren op elk vlak!

 

Met de Fit Collective leer ik jou op welke manier jij jouw doelen kunt behalen op het gebied van voeding, training, en balans en om jouw quality of life naar een hoger niveau te tillen. Na 4 maanden heb jij meer rust in je hoofd, meer energie en heb jij de juiste (voedings)mindset.

Teamwork makes the dreamwork

De Fit Collectief heeft mij veel opgeleverd, het leren omgaan met de hersenspinsels , en het leren omgaan met mijn zwart/ wit handelingen zijn een ware eyeopener voor mij. Jill heeft mij geleerd dat je het allemaal moet bekijken over een bigger picture.

 

Het hoeft niet allemaal binnen een paar maanden veranderd te zijn. Ook is mijn relatie met voeding erg veranderd, en stop ik niet alles zo maar klakkeloos in mijn mond, ik moet het de voeding echt waard vinden. Maar dan geniet ik er ook met volle teugen van. Al met al ben ik super enthousiast over het Fit Collective en ben ik nog lang niet uitgeleerd

Vooral heel veel bewustmaking! Ben me heel erg bewust geworden van hoe ik de juiste voedingswaardes binnen krijg en op welke manier ik dat kan doen. Ik merk dat mijn energielevel daardoor veel stabieler is, zonder dat ik het gevoel heb dat ik dingen niet mag/kan eten. Het gaat vooral om keuzes maken.

 

Ook ben ik me heel bewust geworden van wat ik kan doen om nog beter voor m'n lichaam te zorgen nu ik zwanger ben, zodat ik de juiste keuzes voor mijzelf én de baby maak

Nog meer mooie ervaringen na de Fit Collective 

FC heeft mij vooral geholpen om weer gemotiveerd aan de slag te gaan met mijn doelen. De kennis was er al alleen lukte het mij niet dit zelf voor elkaar te krijgen. FC is voor mij een stok achter de deur.

De coaching met Jill en de Watsapp groepen vond ik het prettigst. De coaching omdat je dan weer gemotiveerd werd. De groepen omdat je van verschillende dames antwoord krijgt op je vragen, veel tips krijgt en het blijft motiverend.

Het delen van recepten, tips en onzekerheden in de whatsapp groep vond ik superfijn. Je bent met allemaal gelijk gestemde en we luisteren naar elkaar en slepen elkaar er doorheen. Ook de coaching van Jill geeft je weer veel energie om lekker door te gaan om je doelen concreet te maken en te behalen. Is je doel behaald ga je samen met Jill opzoek naar je volgende doel. Zo ontwikkel je jezelf in de maanden enorm en wordt de Quality of live er steeds beter op.

De FC heeft mij vele inzichten gegeven. Vooral ook dat alles een (bewuste) keuze is. Ik stond nooit zo stil bij wat ik at maar nu wel. En ik kan ook bewust kiezen om sommige dingen niet of juist wel te eten/drinken.

 

Ik kan ook echt bewust genieten van die keuzes nu. En dat geldt ook voor het sporten, voor de planning, boodschappen eigenlijk alles! Alles is een keuze en als je iets wil, een doel hebt dat je daar dan ook voor kan en mag kiezen. En doordat je het bewust doet geeft t zoveel meer voldoening.

Schermafbeelding 2021-08-26 om 08.31.36.png

Jill heeft enorme kennis van zaken. En doordat ze zelf kinderen heeft, weet ze wat dat betreft ook heel goed waar ze over praat en geeft ze fijne tips. Jill denkt mee en is betrokken. Wat mij betreft is Jill de perfecte coach voor een programma als deze

4 maanden geleden begonnen met The Fit Collective en nooit gedacht dat ik zo veel fysieke als mentale progressie zou behalen. Ik had gehoopt om wat kilo’s te verliezen maar de mentale progressie is voor mij zo veel meer waard! Nooit verwacht om die mentale progressie te zien maar ik zit oprecht 10x beter in mijn vel. 

De groepsapp met de 9 andere dames en alle tips en tricks zijn zo waardevol. Het was heel fijn om het traject met meerdere samen te doen. Om even je struggels te delen of om inspiratie voor avondeten te vragen. Het was zo fijn om dit met mensen te kunnen delen met dezelfde insteek en mindset. 

Jill is heel enthousiast, beantwoordt al je vragen op een fijne en duidelijke manier en heeft ook mega veel kennis in huis! De coach calls vond ik dan ook heel fijn waarbij je gewoon uitgebreid de tijd hebt voor alles! Ik kan zeker iedereen dit traject aanraden met welke doelen je dan ook hebt!

IMG_6C2CE44DED70-1.jpeg

Marieke

0cf0d649-a52d-4396-a5f1-048137a3c74a.jpg

Week 0

Week 8

Week 16

The Fit Collective wekte meteen mijn aandacht, geen snel traject waar je ff snel een paar kilo’s er af knalt die er meestal ook snel weer aan zitten, maar een progamma van 4 maanden waarin je met een groepje andere vrouwen de kwaliteit van je leven kan upgraden. In de groep kan ik alles bespreken en krijg veel steun, maar ook recepten en tips van de dames. 

Jill zorgt ervoor dat alle doelen die ik wil behalen stap voor stap zijn met veel tips, opdrachten, handvatten iedere dag een stukje dichterbij komen. Ook krijgen we iedere maand een ander thema hoe de doelen van iedereen op zo’n effectief mogelijke manier behaald kunnen worden.

 

Ik ben nu bijna 4 weken bezig en heb geen dag spijt dat ik deze stap genomen heb om dit te doen. Ik voel me nu al sterker en begrepen door de vrouwen en we zijn elkaars stok achter de deur. Ik verheug me op de bijéénkomst waarbij ik alle dames en Jill in real-life zie en dat we een sportieve ochtend samen hebben.  
Ik weet zeker dat we met onze leuke groep, hele mooie resultaten gaan behalen.

Speranza

Oh yes! Er is een leven voor en er is een leven ná The Fit Collective. Dit ga jij allemaal ervaren:

 

 • Een hoger energieniveau

 • Meer rust in je hoofd

 • Je hebt een groei-mindset ontwikkeld en weet dat je je altijd verder kunt ontwikkelen door te leren en te doen.

 • Een mooie balans tussen die dingen die voor jou belangrijk zijn

 • Handvatten hoe je een gezonde levensstijl kunt hanteren die bij jou past.

 • Je weet hoe je jouw doelen kunt behalen en wat hier voor nodig is.

 • Je zit lekker en zelfverzekerd in je vel.

Klaar met alle excuses en wil jij gaan voor een lange termijn aanpak? Start 4 april!

Het leven na de Fit Collective

RECENSIES

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.