top of page

JOIN THE FIT COLLECTIVE

KEN_0543-bewerkt.jpg

LETS MAKE A LIFESTYLE

Vanaf de basis stap voor stap aan de slag gaan met het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes met een energieke coach en een community als accountability partners. Met Fit Collective werk je naar een gezonde levensstijl met bewustwording, balans zodat je altijd kunt blijven genieten! 

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

Na honderden vrouwen gecoacht te hebben is mij 1 ding mega duidelijk geworden. Een nieuwe lifestyle creëer je niet eventjes. Hier is meer tijd voor nodig. Je wilt gewoontes op bouwen en die kun je alleen maar opbouwen door te blijven doen.

Vandaar het
MASTER pakket. Je werkt een jaar lang aan het bouwen van nieuwe gewoontes, een bewuste (voedings)mindset en duurzame gedragsverandering. Als je inkakt ben ik (en de community) daar om je weer te helpen bij het herpakken en door het te blijven doen, werk je aan resultaat. De beste manier om nieuwe lifestyle onder de knie te krijgen.

Maar ik kan me ook voorstellen dat je het lastig vindt om meteen de commitment voor een jaar aan te gaan, daarom is er nu ook de
FLEX optie, dan heb je er zelfs nog een extra stok achter de deur bij, namelijk elke maand een coach call met mij als jouw coach. Elke maand bespreken we in de coach call jouw progressie, we sparren over de voortgang en ik help je doelen stellen voor de volgende maand. En maak je het jaar af, dan krijg je een €50 korting op jouw vervolg stap.

En wil je liever eerst wat kleiner beginnen. Werk dan alvast aan een goede basis met het
BASIS pakket. Zo is er voor elke wens een passende Fit Collective.
FC AANOD

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Veel meer energie!
Afvallen zonder dieet, maar met een gezonde balans en tussen genieten en je doelen behalen. Geen alles of niets principes meer!
Lekker in je lichaam zitten door de juiste voeding, mindset, voldoende beweging en goede planning. 
Accountability. Je staat er niet alleen voor, je kunt terugvallen op een hele waardevolle community en energieke coach
Alle tools die je nodig hebt op het gebied van voeding, training en mindset om jouw quality of life een boost te geven
Blijvend resultaat!
Zoveel programma's focussen op de symptomen, maar er wordt veel te weinig gekeken naar de oorzaak. Hoe komt het dat je weer terug valt in oude patronen?

Waarschijnlijk omdat er niet wordt gewerkt aan gedragsverandering, (voedings)mindset en bewustwording. En dat zijn wel de belangrijkste ingrediënten voor blijvende verandering en resultaat. Anders blijft het altijd symptoombestrijding en blijf je in die vicieuze cirkel zitten. Doorbreek die cirkel! 

REAL TRANSFORMATIONS

Get Inspired by these Fit Collective Stories
c18ec21e-4492-40e6-a437-37540a4ece90
WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.53.56 PM
13f1875d-74f9-4cca-83ad-5bd80c64a7c2
Schermafbeelding 2022-08-29 om 16.10.46
3DF8A6CF-3E6A-4BD5-BB52-D8F6D67F96FB

WAAROM LUKT HET NU WEL?

Ik hoor je denken. Dit is al het zoveelste programma wat je misschien overweegt? Tja, I get it... waarom zou dit nu wel werken? Elke keer val je weer terug in dat oude patroon. 

Maar laat mij je deze vragen stellen:

 
  • Hoevaak heb je al eens iets geprobeerd waarbij er geen restricties waren?
  • Hoe vaak heb je al eens iets geprobeerd voor de lange termijn, ipv de quick fix?​
  • Hoe vaak ben je al aan de slag gegaan met de mindset achter het stellen van jouw doelen?

Kortom: hoe vaak heb je echt geïnvesteerd in een lange termijn oplossing?
 
Dus geen quick fix waarbij je snel die kilo's kwijt bent, maar echt werkt aan een duurzame lifestyle met focus om weer lekker in je vel te zitten, ipv zo snel mogelijk heel veel kilo's kwijt raken. Echt investeren in jouw well-being. Echt jouw quality of life een upgrade geven. 

Hoe vaak heb je dat al geprobeerd?
Ik weet zeker dat jij het WEL in je hebt om die doelen te behalen, maar dat de aanpak nooit flexibiliteit heeft gekend. Weten hoe je brein werkt en daar op inspelen door het jezelf makkelijk te maken in plaats van ingewikkeld en streng.
 
Ik wil je laten zien hoe het ook kan!
Ik weet zeker als jij gaat plannen, voorbereiden en gaat werken aan de balans, dat jij resultaat behaald en behoud.

ALLES ONLINE

Fit Collective College
Het programma is volledig online te volgen binnen de online Fit Collective College. Elke maand komt er een nieuwe maand vrij waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt om jouw doelen te gaan crushen die maand. Van voedingsinspiratie tot aan online trainingsschema's en -video's. Alles staat op 1 plek en is zowel op jouw laptop als in op je telefoon in een online app te vinden en volgen.
Website (2).png
Website (1).png

STOK ACHTER DE DEUR

Je staat er niet alleen voor
Doordat je elke maand 2 momenten van interactie hebt én de actieve online community waarin veel wordt gedeeld, krijg jij regelmatig genoeg prikkels om te blijven doorpakken en in de flow te blijven. Dit stukje accountability helpt enorm bij het volhouden en doorpakken. En door dit op lange termijn te blijven doen, gaan het gewoontes worden. En that's the goal. Teamwork makes the dreamwork.

BEWUSTWORDING

Zodat je nog meer kunt genieten!
En het gaat niet alleen om gezond eten en meer bewegen, maar ook om je mindset. Je gaat ook echt aan de slag met dat stuk bewustwording. Bepaalde gewoontes herkennen, werken aan je mindset, je energieniveau, tijd voor jezelf. Dat doen wat er nodig is om weer lekker in je lichaam te zitten zodat je kunt genieten van de lifestyle die bij jou past.
Website (8).png
Community

COACH WALK-INS

De coach walk-ins vinden altijd plaats in de 1ste week van de maand. Vragen voor de Q&A kunnen altijd vooraf worden ingevuld in het formulier wat in de online omgeving staat, dan zorg ik dat deze behandeld worden tijdens de walk-in sessie. Natuurlijk mag je ook tijdens de sessie zelf je vragen stellen, alleen maar leuk als het interactieve sessies zijn, zo haal je er voor jezelf ook het meeste uit :)

MOTIVATIONAL TALKS

Elke maand staat er een een motivational Talk van mij in de online omgeving. Een peptalk, de ene keer op het gebied van voeding, de andere keer training of quality time. Een video om je weer even die boost te geven en te gaan knallen.
_DSC0372.JPG

"Heb me echt eerlijk waar nog nooit zo goed en sterk gevoelt sinds ik door jou gecoacht wordt. Heb zoveel nieuwe inzichten gekregen waardoor het gewoon nu wel lukt. Daar ben ik je heel dankbaar voor"

ONLINE MASTERCLASSES

In de Masterclass wordt kennis gedeeld over verschillende lifestyle onderwerpen. Van de werking van je mind tot je darmen, mealpreppen, zelfliefde, plannen, you name it.

Ik wil je van zoveel mogelijk kennis voorzien zodat je alle tools in huis hebt om een lifestyle te ontwikkelen die bij jou past.

De Masterclasses zijn altijd via Zoom en kun je er niet live bij zijn, dan wordt er altijd een opname van gemaakt, zodat je 'm terug kunt zien.

FIT COLLECTIVE COLLEGE

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving: Fit Collective College waarin ik mijn kennis en ervaring met je deel doormiddel van opdrachten en uitdagingen.

Stap voor stap ga ik door alle facetten die komen kijken bij het aanleren van een gezonde en blijvend voedingspatroon, dagelijkse beweging, mindset, maar ook voor jezelf durven kiezen en prioriteiten stellen.

Je behoudt altijd toegang, zodat je het echt op jouw eigen tempo kunt volgen.

"Ik ben inmiddels ruim 8 kg afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Het collectief zorgt er echt voor dat je stappen blijft maken qua voeding, mindset en beweging."

VOEDINGSINSPIRATIE

Binnen de online community vind je een database genaamd Food Collective vol met gezonde en makkelijke maaltijden. Van ontbijt tot lunch, smoothies en diner. Er staat echt van alles in. Ook geschikt voor het gezin.

Daarnaast krijg je ook toegang tot Food App waarin je de mogelijkheid hebt om kcal te tracken en inzicht te krijgen in jouw dagelijkse voeding.

Naast de losse recepten en maaltijden, zijn er ook volledige weekmenu's te vinden die zijn ingericht op een kcal-tekort van zo'n 1400 a 1500 kcal.
 In de schema’s geef ik altijd opties om de maaltijd hoger of lager in kcal te maken, zodat je het kunt afstemmen op je eigen doel. 

Kies je voor het BASIS pakket, dan heb je alleen toegang tot de weekmenu's

TRAININGSCHEMA'S

Afhankelijk welk pakket je kiest krijg je toegang tot de Trainingvideo's en/of schema's.In de online App krijg je toegang tot allerlei krachttraining schema’s ingedeeld op:

Niveau: beginner/gemiddeld/gevorderd
Aantal keer in de week
Beschikbaar materiaal
Locatie: Thuis of in de gym

De trainingen kun je zelf inplannen in je agenda. Elke oefening in de trainingen heeft een instructievideo, zodat je precies weet hoe een oefening met de juiste techniek uit te voeren en op welke snelheid. Kind kan de was doen ;)


Heb je weinig motivatie om zelf te gaan trainen? Dan zijn de online trainingsvideo's (met mij ideaal. Ik doe (virtueel) moet je mee en sleep je er doorheen. Net even dat extra duwtje en niet na hoeven denken wat je moet doen. Je doet gewoon lekker mee. Deze trainingen zijn altijd rond de 30 minuten, dus kun je ook gemakkelijk in de agenda inplannen. Deze video's zijn zowel kracht -als cardio trainingen.
Coah walkin
Masterclasses + college
Trainin
Voeding

ONLINE COMMUNITY

Er zijn in de Fit Collective Community meerdere kleine community's waarin je met elkaar ervaringen kunt delen, elkaar motiveren, inspiratie op doen. Hierin kunnen ook altijd vragen gesteld worden op het gebied van voeding, zodat de community elkaar echt kan helpen en ervaringen kunnen uitwisselen met elkaar.

Denk aan thema's als:
  • Onregelmatige diensten
  • Voedingsinspiratie
  • Product tips
  • Vragen / Sparren
 
Zo kun je heel gericht je vraag stellen en gericht op zoek gaan. We proberen ook elke maand een challenge te doen, voel je vrij om hier aan mee te doen. Vooral om elkaar te inspireren en dat collectieve gevoel te voelen met elkaar.

​We doen elke maand een challenge binnen de community, voel je vrij om hier aan mee te doen.De challenges hebben vooral het doel om elkaar te motiveren en die stok achter de deur te bieden, maar ook om bepaalde gewoontes op een laagdrempelige manier eigen te gaan maken.

ALLES OP EEN RIJ

Een actieve online community vol inspiratie en motivatie waar je jouw ervaringen kunt delen met elkaar
Elke maand bij Jill een coach walk-ins: Je kunt binnen lopen in Zoom om jouw vragen te stellen en te sparren over dingen waar je tegenaan loopt
Toegang tot de leeromgeving de Fit Collective College waar elke maand modules vrij komen over voeding, training, motivatie & tijd voor jezelf
12 online masterclasses gegeven door verschillende experts over onderwerpen binnen lifestyle.
Toegang tot een database gevuld met trainigssschema's en -video's voor verschillende niveaus
Mega veel voedingsinspiratie, want je krijgt toegang tot meer dan 300 gezonde en makkelijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner

KIES DE FIT COLLECTIVE DIE PAST BIJ JOU

bottom of page