Join the Fit Collective

Ervaar in 4 maanden meer energie, zit lekkerder in je vel en vindt een mooie balans tussen werk, vitaliteit, genieten en familie. Ga samen met een collectief aan like-minded vrouwen aan de slag om een hoger energieniveau te ervaren en meer uit jouw kwaliteit van het leven te halen.

Samen met een team aan andere vrouwen ga je aan de slag om meer tijd vrij te maken voor jezelf en daarin o.a. meer aandacht te besteden aan voeding en training.

 

Want samen sta je altijd sterker!

_REN8975.jpg
IMG_6C2CE44DED70-1.jpeg

4 maanden geleden begonnen met The Fit Collective en nooit gedacht dat ik zo veel fysieke als mentale progressie zou behalen. Ik had gehoopt om wat kilo’s te verliezen maar de mentale progressie is voor mij zo veel meer waard! Nooit verwacht om die mentale progressie te zien maar ik zit oprecht 10x beter in mijn vel. 

De groepsapp met de 9 andere dames en alle tips en tricks zijn zo waardevol. Het was heel fijn om het traject met meerdere samen te doen. Om even je struggels te delen of om inspiratie voor avondeten te vragen. Het was zo fijn om dit met mensen te kunnen delen met dezelfde insteek en mindset. 

Jill is heel enthousiast, beantwoordt al je vragen op een fijne en duidelijke manier en heeft ook mega veel kennis in huis! De coach calls vond ik dan ook heel fijn waarbij je gewoon uitgebreid de tijd hebt voor alles! Ik kan zeker iedereen dit traject aanraden met welke doelen je dan ook hebt!

Marieke

Planning, consistentie en focus

Hoe vaak denk je wel niet, hoe doen al die vrouwen dat? Waar halen ze de energie en tijd vandaan? Ik heb de afgelopen jaren geleerd dat alles valt of staat met planning, consistentie en focus. In dit programma deel ik al deze ervaringen en tools en laat ik je ervaren dat het wél kan. Meer energie, hogere kwaliteit van leven, meer voldoening.

 

En wat maakt The Fit Collective nou zo anders dan andere manieren? Dat is dat de focus ligt op  de groepsdynamiek, the team spirit. Want dat is de kracht van een collectief. Elkaar versterken, een stok achter de deur bieden, van elkaars tips leren en elkaar helpen gas geven of juist afremmen. Maar natuurlijk ook het plezier en het kunnen delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

Planning, consistentie en focus

De in's and out's

Let op! Dit is de laatste keer inclusief 1 op 1 coaching!!

De Fit Collective is een online coachprogramma van 4 maanden waarin je zelfstandig aan jouw doelen gaat werken, maar wel een team aan dames in de community hebt die jou stok achter de deur zijn. Gezonder leven, meer bewegingen en daardoor meer energie op alle fronten!

 

What to expect:

 • Toegang tot de besloten Fit Collective community. Een online community waarin je schaamteloos jouw struggles mag delen, successen kunt vieren en ervaringen uitwisselen delen met andere teammembers.

 • Dagelijks de mogelijkheid om mij vragen te stellen via de Whatsap over jouw doelen, progressie en struggles met mij als jouw coach.

 • Een team van andere enthousiaste vrouwen waarin jullie samen gaan knallen naar jullie individuele doelen. Je bent elkaast stok achter de deur

 • Om de week heb je 2 vormen van coaching:

  • 1 op 1 coach calls van 30 min met mij over jouw progressie en doelen

  • Groepscoach sessies via ZOOM 

 • Toegang tot een online applicatie met daarin de community, persoonlijke voedingsbudgetten, persoonlijke trainingen en de  mogelijkheid om jouw voeding te tracken.

 • 1 x een Collective Live Meet Up met de teams en met mij! 

 

De investering voor dit super uitgebreide groeps coaching programma is €147,- per maand

 

Deze vrouwen gingen je voor...

Adelina ingezoomd.jpg

"Ik ben maandag 12 april gestart met the Fit Collective en vind het nu al een enorme aanrader! Bij het voorstelrondje vertelde ik dat ik niet zo sportief ben. Maar ik ben sindsdien dagelijks aan het sporten en heel erg op mijn voeding aan het letten. De discipline van Jill werkt blijkbaar aanstekelijk!

 

Daarnaast werkt het collectief/de groep als een heel goede stok achter de deur voor mij. Zo fijn om echt dagelijks doelen te stellen en 's avonds te kunnen afvinken. Maar ook komen in de groepsapp steeds lekkere tips voorbij met goede voedingswaarden. Ik weet nu veel beter wat ik allemaal kan eten zonder dat het slecht is.

Adelina

De coachcalls met Jill zijn ook heel verhelderend. Ze is zo lekker enthousiast en komt met veel praktische tips! Ik zie nu al resultaat op de weegschaal, maar ook voel ik mij fitter en ben ik minder vermoeid. Benieuwd naar wat we als groep allemaal bereikt hebben over een paar maanden!"

Is het wat voor jou?

Ben jij toe aan meer balans in je leven? Jouw persoonlijke doelen behalen en tegelijkertijd ook tijd behouden voor alle andere verantwoordelijkheden?

Dit programma is op je lijf geschreven als:

 • Je droomt van een leven waarin er een mooie balans is tussen gezondheid, genieten, familie en werk.

 • Jij jouw kwaliteit van leven wilt verbeteren door zelfverzekerd en energiek in je vel te zitten en hier ook van te genieten.

 • Je meer tijd wilt investeren in quality time.

 • Je een echte teamplayer bent.

 • Je bereid bent om bepaalde concessies te doen om jouw dromen te realiseren en hier tijd voor vrij te maken.

_REN9429.jpg

Heb jij soms ook het gevoel dat je geleefd wordt?

De dagen vliegen voorbij en die to do-lijst lijkt maar niet afgevinkt te kunnen worden. Elke maandag start je weer vol goede moed, maar toch heb je het idee dat je achter de feiten aan loopt? Same here!

Ik ben zelf nogal een strebertje en wilde graag alles perfect doen, overal in uitblinken, dat ik mezelf soms volledig vergat. Het vergt ook allemaal best veel energie en het liefst wil je alles overal uithalen, maar waar haal je die energie vandaan?

 

Sinds ik meer tijd ben gaan investeren in mezelf, merk ik dat ik ZOVEEL meer energie ervaar met het resultaat dat ik ook veel meer geniet van alles in het leven. Ik zit veel zelfverzekerder in mijn vel, ik heb energie tot het plafond en voel me oprecht een leuker mens! Ik merk dat, zeker in deze tijd, we het belangrijk vinden om die tijd voor onszelf te hebben. Want ons takenpakket wordt alleen maar groter, we zijn moeder, kok, schoonmaakster, planner, partner en zo gaat het lijstje nog even door. Maar er is niemand die deze tijd vrij voor je gaat maken naast JIJZELF. Het is zo belangrijk om voor jezelf te kiezen, want hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter jij ook wordt in al die andere verantwoordelijkheden. Happy mommy’s make happy children right?!

 

 

Maar je vindt het ook fijn om soms iemand te hebben om mee te sparen, een stok achter de deur, iemand die in hetzelfde schuitje zit. En daarom is The Fit Collective programma een groepsprogramma. Want ik merkte zelf ook dat dit allemaal zo goed lukt, omdat ik zoveel support krijg van al mijn gym buddies. Want iets alleen doen is 1, maar het kunnen delen maakt het nog ZOVEEL fijner. We zeggen niet voor niets; teamwork makes the dreamwork.

 

Geen dieet, geen quick fix, maar als team ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen en krijg je de handvatten toegereikt om een balans te vinden in jouw drukke leven Met het resultaat; meer energie ervaren op elk vlak!

 

Met de Fit Collective leer ik jou op welke manier jij jouw doelen kunt behalen op het gebied van voeding, training, en balans en om jouw quality of life naar een hoger niveau te tillen. Na 4 maanden heb jij meer rust in je hoofd, meer energie en heb jij de juiste groeimindset.

Teamwork makes the dreamwork

Schermafbeelding 2021-08-26 om 08.31.36.png

Het leven na de Fit Collective

Oh yes! Er is een leven voor en er is een leven ná The Fit Collective. Dit ga jij allemaal ervaren:

 

 • Een hoger energieniveau

 • Meer rust in je hoofd

 • Je hebt een groei-mindset ontwikkeld en weet dat je je altijd verder kunt ontwikkelen door te leren en te doen.

 • Een mooie balans tussen die dingen die voor jou belangrijk zijn

 • Handvatten hoe je een gezonde levensstijl kunt hanteren die bij jou past.

 • Je weet hoe je jouw doelen kunt behalen en wat hier voor nodig is.

 • Je zit lekker en zelfverzekerd in je vel.

WhatsApp Image 2021-05-02 at 22.04.48.jp

The Fit Collective wekte meteen mijn aandacht, geen snel traject waar je ff snel een paar kilo’s er af knalt die er meestal ook snel weer aan zitten, maar een progamma van 4 maanden waarin je met een groepje andere vrouwen de kwaliteit van je leven kan upgraden. In de groep kan ik alles bespreken en krijg veel steun, maar ook recepten en tips van de dames. 

Speranza

Jill zorgt ervoor dat alle doelen die ik wil behalen stap voor stap zijn met veel tips, opdrachten, handvatten iedere dag een stukje dichterbij komen. Ook krijgen we iedere maand een ander thema hoe de doelen van iedereen op zo’n effectief mogelijke manier behaald kunnen worden.

 

Ik ben nu bijna 4 weken bezig en heb geen dag spijt dat ik deze stap genomen heb om dit te doen. Ik voel me nu al sterker en begrepen door de vrouwen en we zijn elkaars stok achter de deur. Ik verheug me op de bijéénkomst waarbij ik alle dames en Jill in real-life zie en dat we een sportieve ochtend samen hebben.  
Ik weet zeker dat we met onze leuke groep, hele mooie resultaten gaan behalen.

0cf0d649-a52d-4396-a5f1-048137a3c74a.jpg

Week 0

Week 8

Week 16