top of page
Podcast Cover (6).png

JOIN THE
FIT COLLECTIVE

Klaar met alle excuses? Klaar met overal ja op zeggen behalve tegen jezelf? Wil je nu echt die balans zonder extreme diëten of het welbekende jojo-effect? Join the Fit Collective met:
 
Online coaching. Elke maand een coach call via Zoom met mij als jouw coach en personal cheerleader ;)

Maandelijks een online Coach Walkin. Loop binnen in Zoom bij Jill om al je vragen te stellen, te sparren met de rest van het team of om lekker mee te luisteren.


Een online WhatsApp groep vol met inspiratie en motivatie (Whatsapp groep) waarin je schaamteloos jouw struggles mag delen, successen kunt vieren en ervaringen uitwisselen delen met andere vrouwen uit het collectief

Persoonlijke voedingsbudgetten en trainingsschema's in een online applicatie afgestemd op jouw doelen

Toegang tot de Fit Collective online leeromgeving met weekmenu's, talloze inspiratie, tips en elke maand een waardevolle module met kennis rondom voeding, beweging, mindset en quality time

VOL ENERGIE GENIETEN VAN HET LEVEN MET BALANS EN BLIJVEND RESULTAAT

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Veel meer energie!
Afvallen zonder dieet, maar met een gezonde balans en tussen genieten en je doelen behalen. Geen alles of niets principes meer!
Lekker in je lichaam zitten door de juiste voeding, mindset, voldoende beweging en goede planning. 
Accountability. Je staat er niet alleen voor, je kunt terugvallen op een hele waardevolle community en energieke coach
Alle tools die je nodig hebt op het gebied van voeding, training en mindset om jouw quality of life een boost te geven
Blijvend resultaat!
Zoveel programma's focussen op de symptomen, maar er wordt veel te weinig gekeken naar de oorzaak. Hoe komt het dat je weer terug valt in oude patronen?

Waarschijnlijk omdat er niet wordt gewerkt aan gedragsverandering, (voedings)mindset en bewustwording. En dat zijn wel de belangrijkste ingrediënten voor blijvende verandering en resultaat. Anders blijft het altijd symptoombestrijding en blijf je in die vicieuze cirkel zitten. Doorbreek die cirkel! 

MAG IK JE HELPEN JOUW DOEL BEHALEN?

Join the Fit Collective en kies de coaching frequentie die bij jou wensen past. Alle pakketten bevatten dezelfde inhoud, het verschil zit in de intensiteit de coaching.
Tip: Check ook vooral of jouw werkgever het coach traject vergoed!
Tip: Check ook vooral of jouw werkgever het coach traject vergoed!
Tip: Check ook vooral of jouw werkgever het coach traject vergoed!
Ben jij op zoek naar een intensievere vorm van coaching? Plan dan een gratis intake en dan vertel ik alles over deze mogelijkheden, de aanpak en hoe we samen als team aan de slag gaan.

WAAROM LUKT HET NU WEL?

Ik hoor je denken. Dit is al het zoveelste programma wat je misschien overweegt? Tja, I get it... waarom zou dit nu wel werken? Elke keer val je weer terug in dat oude patroon. 

Maar laat mij je deze vragen stellen:

 
 • Hoevaak heb je al eens iets geprobeerd waarbij er geen restricties waren?
 • Hoe vaak heb je al eens iets geprobeerd voor de lange termijn, ipv de quick fix?​
 • Hoe vaak ben je al aan de slag gegaan met de mindset achter het stellen van jouw doelen?

Kortom: hoe vaak heb je echt geïnvesteerd in een lange termijn oplossing?
 
Dus geen quick fix waarbij je snel die kilo's kwijt bent, maar echt werkt aan een duurzame lifestyle met focus om weer lekker in je vel te zitten, ipv zo snel mogelijk heel veel kilo's kwijt raken. Echt investeren in jouw well-being. Echt jouw quality of life een upgrade geven. 

Hoe vaak heb je dat al geprobeerd?
Ik weet zeker dat jij het WEL in je hebt om die doelen te behalen, maar dat de aanpak nooit flexibiliteit heeft gekend. Weten hoe je brein werkt en daar op inspelen door het jezelf makkelijk te maken in plaats van ingewikkeld en streng.
 
Ik wil je laten zien hoe het ook kan!
Ik weet zeker als jij gaat plannen, voorbereiden en gaat werken aan de balans, dat jij resultaat behaald en behoud.

REAL TRANSFORMATIONS

Get Inspired by these Fit Collective Stories
c18ec21e-4492-40e6-a437-37540a4ece90
WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.53.56 PM
13f1875d-74f9-4cca-83ad-5bd80c64a7c2
Schermafbeelding 2022-08-29 om 16.10.46
3DF8A6CF-3E6A-4BD5-BB52-D8F6D67F96FB
 • Wat houden de Coach Walkins precies in?
  Tijdens deze sessie zit ik 1,5 uur in Zoom om alle vragen te beantwoorden. Vragen kunnen vooraf ingestuurd worden, maar uiteraard kan dit ook tijdens de sessie. Ook is er tijdens deze sessie altijd ruimte om met elkaar te sparren en in gesprek te gaan. Het is een mooie vorm van groepscoaching die goed werkt voor de teamspirit, maar ook voor de accountability.
 • Hoe werkt de WhatsApp groep?
  Zodra je je hebt ingeschreven ben jij Fit Collective Member en krijg je ook toegang tot de groepschat in WhatsApp. In de groep zit je met meerdere vrouwen die soortgelijke doelen hebben en met mij. Ik ben zelf dagelijks actief, deel wat ik zoal eet en we doen ook regelmatig een gezamenlijke challenge. Het leeft elke dag wel in de chat en dat is een mooie reminder en stok achter de deur om zelf ook bij te blijven en je doel niet uit het oog te verliezen. In hoeverre je actief bent hierin is helemaal naar eigen behoefte. De een is heel actief, de ander vindt het vooral heel motiverend om mee te lezen. Alles is goed. Het is vooral belangrijk dat je er voor jezelf uit halt wat belangrijk en waardevol is voor jou. En verder mogen er altijd vragen gesteld worden, wordt ook gespard, twijfels gedeeld en hangt er een hele fijne sfeer. Elke maandag doen we gezamenlijk een reflectie op de afgelopen week, zodat je altijd voorbereid en ready de week start. En daarnaast worden er natuurlijk successen gevierd, ervaringen gedeeld met heel veel inspiratie op gebied van voeding, beweging en lifestyle.
 • Is het programma inclusief coaching?
  Jazeker! Jij kunt zelf kiezen welke intensiteit je de coaching wilt. Hierin kun je kiezen tussen: maandelijks, om de week, elke week. De coaching verloopt online. We hebben contact via WhatsApp waarop ik dagelijks altijd bereikbaar ben via WhatsApp voor alle vragen, hersenspinsels of wat dan ook. De coach calls zijn via Zoom en zijn 30 minuten.
 • Voor welk niveau is het programma?
  Het programma is zo opgesteld dat elk ervaringsniveau het kan volgen. De trainingen die beschikbaar zijn gaan van beginners tot gevorderd. Dus ook daarin kan iedereen haar eigen uitdaging vinden en is het voor iedereen toegankelijk en uitdagend. Ook binnen de community is die variatie waardevol daar iedereen van elkaar kan leren op verschillende vlakken en dat is ook de kracht van het collectief.
 • Kun je de trainingen ook in de sportschool volgen?
  Zeker!! Maar in principe is een sportschool abbonnement niet nodig (scheelt ook weer geld ;)). Er zijn 2 soorten waar je uit kunt kiezen. De online trainingsvideo's: in deze video’s geef ik de training en doe je met mij mee, deze zijn altijd rond de 30 minuten en zijn HIIT- of Krachttrainingen. Hiernaast kun je ook zelfstandige krachttrainingen vinden in de trainingsdatabase. Deze trainingen zijn ook voor alle verschillende niveau’s en trainingslocaties (thuis of in de gym).
 • Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?
  Er is een hele voedingsdatabase met daarin week- en dagschema’s, maar ook maaltijden per eetmoment voor ontbijt / lunch en diner. Dus naast een overzicht met 4 maaltijden per dag, heb je ook alle recepten los. Meestal maaltijden van mezelf en soms verwijs ik naar een lekker recept. Deze mealplans zijn algemeen en niet op maat, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding en help ik je om jouw voedingspatroon te optimaliseren, maar we gaan het wel echt zo maken dat het past binnen jouw lifestyle. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.
bottom of page