_REN9115.jpg

Online Workshop

Eet je VOL(ume)

Loop jij er ook tegenaan? Ik wilde mijn doelen altijd graag behalen, maar ik merkte dat ik het echt lastig vond om goed verzadigd te zijn. En toen ben ik me gaan verdiepen in volume eten en er ging een wereld voor mij open. Ik heb al mijn ervaringen tips, tips en tricks verwerkt in een workshop waarin ik jou de tools geef om ook meer volume toe te voegen in jouw voedingspatroon. 

Ik heb iets ontdekt en het is fantastisch!

Uiteindelijk is de energiebalans altijd leidend voor fysieke progressie. Hanteer een negatieve energiebalans, waardoor je lichaam meer energie gaan verbruiken dan dat het binnen komt en je zult merken dat er progressie is. Welk voedingspatroon je ook volgt, uiteindelijk komt het altijd neer op die negatieve energiebalans.

Maar wat maakt dat men het toch zo moeilijk vindt om vol te houden? Ik denk dat dit o.a. te maken heeft met de voedingskeuzes. Zelf heb ik maandenlang op een heel laag budget gezeten en heb ik gemerkt dat je absoluut geen honger hoeft te hebben om jouw fysieke doelen te behalen. Sterker nog, je kunt super voldaan zijn als jij de juiste producten kiest.

Ik was elke keer weer zo verbaasd was bij de mogelijkheden met een klein budget, dacht ik, maar jongens, dit wil ik jullie ook leren. En zo ontstond deze workshop volume eten. Een workshop waarin ik jou alle tips en tricks geef om met een kcaltekort, toch verzadigd te zijn, geen honger te hebben en zelfs zo nu en dan wat ruimte te hebben voor wat de kcalrijkere producten. Want echt, balance is key!

1.

Toegang tot de online workshop Eet je VOL(ume)

2.

5 online modules waarin je stap voor stap leert om volume toe te passen in jouw voedingspatroon

3.

Bij elke module een bijpassende opdracht om de theorie meteen in de praktijk te brengen.

4.

Onbeperkt toegang zodat je alle tijd hebt en het nog eens terug kunt kijken.

5.

Mijn favoriete volume maaltijden.

Is het iets voor jou?

Heb jij het gevoel dat alles in die holle kies beland? Leuk dat die doelen, maar je hebt veel trek en je vindt het lastig vol te houden? Mis je die creativiteit om te bedenken wat je allemaal kunt eten en daardoor grijp je naar de makkelijke opties?

 

Look no further, dit is wat voor jou als:
 

  • Jij graag jouw doelen wilt behalen, maar de ‘know how’ mist van welke productkeuzes je moet maken om goed verzadigd te zijn.

  • Je bereid bent om de tijd te nemen, want voorbereiding is van groot belang.

  • Je het lastig vindt om verzadigd te raken en daardoor moeilijker jouw doelen behaald

  • Je op zoek bent naar een voedingspatroon dat je kunt volhouden op lange termijn.

 

Herken jezelf in de volgende punten? Dan biedt deze kleine investering zoveel mogelijkheden om daar verandering in te brengen. Want echt, er gaat een wereld voor je open als je ziet hoeveel je nog steeds kunt eten.

Wat kun je verwachten?

Na deze workshop heb jij...

  • Een gezond voedingspatroon waarin jij aan jouw dagelijkse portie groenten en fruit komt.

  • Een verzadigd gevoel en geen gekke cravings.

  • Meer progressie want meer verzadigd jij bent, hoe gemakkleijker je ook jouw doelen behaald. 

  • Alle tools in huis om volume te geven aan jouw maaltijden.

Ga jij je VOL(ume) eten?

Bestel nu de online workshop en

start meteen voor €27,-.

 

Zie ik je daar?

Ervaringen

"De volume workshop is mega aan te raden als je vastloopt op het gebied van voeding. Het laat je inzien dat je echt mega creatief kunt zijn met groente en porties. Het is een interactieve workshop waar je super veel info uit kunt halen die je écht kunt gebruiken. Buiten dat om weet Jill je op een manier te motiveren dat het leuk is en ook leuk blijft. Echt aan te raden, super leuk en leerzaam!!"

Melanie

"Ik mocht deze workshop testen en er ging een wereld voor mij open. Deze workshop is ZO verhelderend. Veel meer ideeën over hoe ik slimmer kan eten, maar ook nog steeds lekker. Hier was ik zelf niet op gekomen. Ook de opdrachten vond ik erg praktisch en maakte dat ik het ook meteen heb toegepast. Ik moet nog wel een beetje inkomen hoor, maar het begin is er. Onwijs waardevol dit."

Karin