YES, HET IS GELUKT!

Hoe nu verder?

WELKOM BIJ DE FIT COLLECTIVE

Whooooo!! You did it. Zooooo tof dat we samen aan de slag gaan en ik kijk er naar uit om je te zien in het programma.
 

Je ontvangt straks 3 mails van mij:

Een mail met de inloggegevens naar de online omgeving in de app Huddle. Dit is de omgeving waar je alles van het jaarprogramma kunt vinden.
Een mail met de inloggegevens van de Virtuagym app. Dit is de app waarin je jouw trainingen kunt inplannen/volgen en jouw voortgang en voeding kunt bijhouden.
Een mail van mij met de bevestiging van jouw inschrijving.
En nu aftellen maar. Wellicht sta je ook helemaal te popelen.... Dus ik heb wat leuks bedacht.

Ik heb in de online omgeving alvast een
Warming Up Module voor je klaargezet, zodat je al kunt starten met de basis. Zo ben je maandag 7 november helemaal klaar voor het echte werk! 
BMP_2729-10.JPEG

SPREAD THE WORD

Het zou natuurlijk super geweldig zijn als we een grote en actieve community krijgen. Hoe actiever hoe leuker. Dus let's spread the word!

Ik zou het mega tof vinden als jij jouw deelname deelt met jouw omgeving via jouw socials. Dus om het je extra makkelijk te maken, heb ik alvast wat beeldmateriaal voor je gemaakt die je mag delen om jouw deelname te vieren én om anderen te inspireren om ook in te stappen. 

Ennnn dat heeft ook zo zijn voordelen want... je kunt ook afffiliate partner worden waarbij je €10 ontvangt per inschrijving. Lees daar meerover hieronder.

WORD PARTNER!

Als partner van de Fit Collective ontvang jij €10 voor elke inschrijving in het programma via jouw persoonlijke affiliate link. Dus wanneer jij vol enthousiasme in jouw omgeving deelt dat je meedoet aan de Fit Collective, kun jij jouw persoonlijke link delen en als je omgeving zich aanmeldt via jouw link, ontvang jij een 10tje. Zo heb je een win-win! 

Via onderstaande button kun jij je aanmelden en de rest spreekt voorzich. 


Let's inspire & Spread the word!