Wait for it....

WhatsApp Image 2021-05-02 at 22.04.48.jp

The Fit Collective wekte meteen mijn aandacht, geen snel traject waar je ff snel een paar kilo’s er af knalt die er meestal ook snel weer aan zitten, maar een progamma van 4 maanden waarin je met een groepje andere vrouwen de kwaliteit van je leven kan upgraden. In de groep kan ik alles bespreken en krijg veel steun, maar ook recepten en tips van de dames. 
 

Jill zorgt ervoor dat alle doelen die ik wil behalen stap voor stap zijn met veel tips, opdrachten, handvatten iedere dag een stukje dichterbij komen. Ook krijgen we iedere maand een ander thema hoe de doelen van iedereen op zo’n effectief mogelijke manier behaald kunnen worden.

 

Ik ben nu bijna 4 weken bezig en heb geen dag spijt dat ik deze stap genomen heb om dit te doen. Ik voel me nu al sterker en begrepen door de vrouwen en we zijn elkaars stok achter de deur. Ik verheug me op de bijéénkomst waarbij ik alle dames en Jill in real-life zie en dat we een sportieve ochtend samen hebben.  
Ik weet zeker dat we met onze leuke groep, hele mooie resultaten gaan behalen.

Speranza

Dit kun je allemaal verwachten

Oh yes! Er is een leven voor en er is een leven ná The Fit Collective.

Dit ga jij allemaal ervaren:

 

  • Een hoger energieniveau

  • Meer rust in je hoofd

  • Je hebt een groei-mindset ontwikkeld en weet dat je je altijd verder kunt ontwikkelen door te leren en te doen.

  • Een mooie balans tussen die dingen die voor jou belangrijk zijn

  • Handvatten hoe je een gezonde levensstijl kunt hanteren die bij jou past.

  • Je weet hoe je jouw doelen kunt behalen en wat hier voor nodig is.

  • Je zit lekker en zelfverzekerd in je vel.

Adelina ingezoomd.jpg

"Ik ben maandag 12 april gestart met the Fit Collective en vind het nu al een enorme aanrader! Bij het voorstelrondje vertelde ik dat ik niet zo sportief ben. Maar ik ben sindsdien dagelijks aan het sporten en heel erg op mijn voeding aan het letten. De discipline van Jill werkt blijkbaar aanstekelijk!

 

Daarnaast werkt het collectief/de groep als een heel goede stok achter de deur voor mij. Zo fijn om echt dagelijks doelen te stellen en 's avonds te kunnen afvinken. Maar ook komen in de groepsapp steeds lekkere tips voorbij met goede voedingswaarden. Ik weet nu veel beter wat ik allemaal kan eten zonder dat het slecht is.

 

 

De coachcalls met Jill zijn ook heel verhelderend. Ze is zo lekker enthousiast en komt met veel praktische tips! Ik zie nu al resultaat op de weegschaal, maar ook voel ik mij fitter en ben ik minder vermoeid. Benieuwd naar wat we als groep allemaal bereikt hebben over een paar maanden!"

Adelina