Yeehaa! Het is gelukt.
Het e-book zit over 5 minuten in jouw mailbox. 

Niet ontvangen? Vergeet niet jouw SPAM box te checken :)

Ik heb nog wat leuks voor je!

Omdat ik je graag op weg help met die eerste stap, heb ik een leuke aanbieding voor je met mijn online workshop volume eten. Want het begint vaak met het vinden van een voedingspatroon dat je volhoudt én waarmee je jouw doelen kunt behalen. Maar wat maakt dat men het toch zo moeilijk vindt om vol te houden? Ik denk dat dit o.a. te maken heeft met de verkeerde voedingskeuzes. Zelf heb ik maandenlang op een heel laag kcal te kort gezeten en ben ik er ondertussen van overtuigd dat je absoluut geen honger hoeft te hebben als jij in een kcaltekort zit. Sterker nog, je kunt super voldaan zijn als jij de juiste producten kiest.


En omdat ik zelf elke keer weer verbaasd was bij de mogelijkheden met een klein kcalbudget, dacht ik, maar jongens, dit wil ik jullie ook laten leren. En zo ontstond deze workshop volume eten. Een workshop waarin ik jou alle tips en tricks geef om met een kcaltekort, toch verzadigd te zijn, geen honger te hebben en zelfs zo nu en dan wat ruimte te hebben voor wat de kcalrijkere producten. Want echt, balance is key!

Het resultaat? Een volle buik en een slanke taille. Herken jezelf in de volgende punten?

 

  • Jij graag jouw doelen wilt behalen, maar de ‘know how’ mist van welke productkeuzes je moet maken om goed verzadigd te zijn.

  • Je bereid bent om de tijd te nemen, want voorbereiding is van groot belang.

  • Je geen honger meer wilt hebben en lekker wilt blijven eten.

  • Jij een volle buik én een slanke taille wilt.

  • Je jouw doelen wilt behalen, maar nog niet iets hebt gevonden dat vol te houden is.

 

Ik hou van doorpakkers, dus dat wil ik ook graag aanmoedigen met een leuke korting.

 

Tijdelijk nu voor €21. Dit aanbod kun je nergens anders vinden. 

En met zo’n kleine uitgave ontvang je zoveel mogelijkheden om nu echt die doelen te gaan behalen. Want echt, er gaat een wereld voor je open als je ziet hoeveel je nog steeds kunt eten.

Alleen op deze pagina nu

van €27 nu voor maar €21,-

1.

Toegang tot de online workshop Eet je VOL(ume)

2.

5 online modules waarin je stap voor stap leert om volume toe te passen in jouw voedingspatroon

3.

Bij elke module een bijpassende opdracht om de theorie meteen in de praktijk te brengen.

4.

Onbeperkt toegang zodat je alle tijd hebt en het nog eens terug kunt kijken.

5.

Mijn favoriete volume maaltijden.

Wat kun je verwachten?

Na deze workshop heb jij...

  • Een gezond voedingspatroon waarin jij sowieso aan jouw dagelijkse portie groenten en fruit komt.

  • Geen hongergevoel meer, geen gekke cravings, maar een verzadigd en volle buik!

  • Een slanke taille, want hoe beter jij binnen jouw kcalbudget blijft, hoe sneller jij progressie maakt.

  • Alle tools in huis om volume te geven aan jouw maaltijden.

Ga jij je VOL(ume) eten?

5 modules

Onbeperkt toegang

Volledig in je eigen tijd en op je eigen tempo

 
Nu alleen hier voor €21

Ervaringen

"De volume workshop is mega aan te raden als je vastloopt op het gebied van voeding. Het laat je inzien dat je echt mega creatief kunt zijn met groente en porties. Het is een interactieve workshop waar je super veel info uit kunt halen die je écht kunt gebruiken. Buiten dat om weet Jill je op een manier te motiveren dat het leuk is en ook leuk blijft. Echt aan te raden, super leuk en leerzaam!!"

Melanie

"Ik mocht deze workshop testen en er ging een wereld voor mij open. Deze workshop is ZO verhelderend. Veel meer ideeën over hoe ik slimmer kan eten, maar ook nog steeds lekker. Hier was ik zelf niet op gekomen. Ook de opdrachten vond ik erg praktisch en maakte dat ik het ook meteen heb toegepast. Ik moet nog wel een beetje inkomen hoor, maar het begin is er. Onwijs waardevol dit."

Karin

IMG_5623.jpg

Hi, ik ben Jill!

Meet Mrs. Qualtiy Time

En het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen. Want als je meer energie ervaart, kun je zoveel meer genieten van alles dat het leven te geven heeft.

 

Toen ik mama werd van twee heerlijke stoere ventjes en ik meerdere rollen in het leven ging vervullen merkte ik dat quality time niet alleen maar tijd met je vrienden en familie is. Maar dat dit daarnaast net zo goed met jezelf is. Ik ging zo op in mijn rol als mama, dat ik ook merkte dat ik mezelf een beetje voorbijliep. Al mijn aandacht ging uit naar iedereen behalve mezelf. Maar what about me-time? Hoe beter ik voor mezelf zorg, hoe leuker ik ook word als mama, partner en gewoon Jill. Zo is mijn liefde voor sport en voeding gegroeid.

 

Ik ben altijd al sportief geweest en ik houd van gezond eten. Maar pas toen ik merkte wat voor energie dit mij gaf naast alle andere taken, begon ik nog echt de waarde van die balans in te zien. Hoe drukker het leven wordt, hoe moeilijker we het vinden om alles in balans te houden met het resultaat dat we altijd op bepaalde vlakken gaan inleveren. Dus ik dacht JA! Ik wil dat energieke gevoel, die voldoening, die motivatie, dat wil ik veel meer mensen laten ervaren. Fysiek én mentaal. Want in mijn ogen is dat waar het daadwerkelijk allemaal om gaat:  Genieten van het leven: Every damn minute of it!