Before you go, een berichtje van mij

Elke week staan er een nieuwe WORKOUTS voor je klaar!

  • 1x per week komt er een krachttraining met mij online zodat jij die virtueel kunt meedoen. Hoe leuk, samen lekker knallen en fit worden! Ik heb er zin in :)

  • 1x in de week doen we samen een HIIT workout. ZWETEN! We gooien die hartslag omhoog en gaan samen alles geven. En trust me, dit vind ik net zo heftig als jij haha! Maar door de mooie combi van kracht én cardio werken we aan zowel je kracht (spiermassa) als aan je conditie en fitheid.

  • De workouts zijn allemaal rond de 30 a 40 minuten, dus gemakkelijk in te plannen in de drukke agenda's

  • De workouts zijn voor elk niveau (beginner/gemiddeld/gevorderd) en kunnen allemaal thuis en in eigen tijd gevolgd worden

  • Qua materiaal wordt er veel getraind met lichaamsgewicht. Maar weerstandsbanden, minibands of kettlebells zijn wel aan te raden. Klik op de link voor degene die ik je aanraad voor tijdens de workouts.

Deze trainingsvideo’s zijn vooraf opgenomen, dus je kunt het geheel inplannen in je eigen agenda. 

Wekelijks ontvang jij een weekoverzicht met verschillende GEZONDE MAALTIJDEN:

  • Een weekplanner zodat jij wekelijks jouw voeding kunt inplannen en hier de boodschappen voor in huis kunt halen

  • Een boodschappenlijst: Haal inspiratie uit de boodschappenlijst. Hierin staan producten die ik aanraad om in huis te halen. De ene week probeer je het een, de ander week kies je weer een andere maaltijd. Keuze genoeg!

  • Een weekoverzicht met maaltijden voor ontbijt/lunch/diner en prebedtime. Praktisch, makkelijk en lekker. Uit deze overzichten kun je inspiratie halen om jouw weekplanning in te vullen en gezond en voedzaam te eten. Je kunt het zien als voedingsschema of als inspiratieweek :).

Of te wel, genoeg opties om er elke week een gezonde week van te maken!

Wekelijks een FRIENDLY REMINDERS om ook te genieten en te investeren in jouw quality of life!

  • Hoe vaak pak jij dat momentje voor jezelf? Hoeveel vrije tijd houd jij vrij in je planning? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Of ben jij in control? Elke week geef ik in de online omgeving een advies, of ik deel een inzicht op het gebied van jouw kwaliteit van leven.

  • Ik daag je uit om concreet voor jezelf die quality time in te plannen. Wat ga jij concreet doen aan quality time deze week?

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

De toegang is onbeperkt houdbaar. Dus je kunt het programma nu volgen, je kunt het continu opnieuw volgen. Of later weer eens er bij pakken. Genoeg opties en inspiratie om dus voorlopig mee door te kunnen :).

Worden de trainingen live gegeven?

Nee de trainingen zijn allemaal vooraf opgenomen. Dus jij kunt deze volledig wanneer het jou schikt volgen. Elke maandag komt er een nieuw overzicht vrij in de besloten community waar je toegang in hebt en daar kun je de trainingen van die week bekijken en meedoen op het moment dat schikt voor jou.

 

​Wat is de tijdsinvestering?

Elke week komen er 2 trainingen vrij. 2x een krachttraining en 1x per week een HIIT training, een high intensity interval training. Hoe vaak jij per week wilt trainen is helemaal aan jou en wat past in jouw agenda. De trainingen duren allemaal zo rond de 30 minuten, dus zijn makkelijk ergens tussendoor te doen. Net voor je werk, of nog even voor het avondeten. Ideaal in te plannen. 

 

Is het ook te volgen als je nog geen ervaring hebt met trainen?

Absoluut. De trainingen zijn heel laagdrempelig zodat het voor iedereen te volgen is. Tijdens de training geef ik altijd een optie om te verzwaren, zodat elke niveau; beginner/gemiddeld/gevorderd het uitdagend kan maken. Wel adviseer ik voor de gevorderde variant om gewicht toe te voegen in de vorm van een dumbell of kettlebells.

Welk materiaal heb je nodig voor de trainingen?

Ik raad sowieso aan om een resistance band en mini bands aan te schaffen. Op deze pagina deel ik welke ik zelf prettig vindt en aanraadt. Daarnaast is het ook fijn om op te gaan bouwen op den duur en dat kun je mooi doen met Kettlebells of Dumbells. Maar dit is zeker nog geen must bij de start.

 

Ontvang je in het programma ook voedingsschema’s?

Nee, je krijgt geen kant en klare voedingsschema’s, omdat ik er in geloof dat je een eigen voedingspatroon wilt ontwikkelen wat bij jou past. Daarom geef ik wel inspiratie hoe jij je week kunt indelen qua voeding. Maar wil ik je wel uitdagen om dit toe te passen in je huidige voedingspatroon. Op die manier eet je dingen die je lekker vindt en wordt het echt een lifestyle voor de lange termijn. Naar mijn mening zijn voedingsschema’s altijd iets tijdelijks, want op den duur wil je gewoon weer bepaalde dingen kunnen eten/doen. Dus ik streef er altijd naar om te blijven eten hoe je nu ook doet, alleen hier en daar wat tweaks maken, zodat je het én lekker vindt én progressie maakt.